Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Chatgbt de çok güzel yönlendiriyor bu süreçte. Doktora unutursanız sormayı ki son gün heyecanı derken unutabiliyor insan ChatGPT baya destek oluyor. Ben dün almam gereken vitaminleri ChatGPT ile oluşturdum

Chatgbt de çok güzel yönlendiriyor bu süreçte. Doktora unutursanız sormayı ki son gün heyecanı derken unutabiliyor insan ChatGPT baya destek oluyor. Ben dün almam gereken vitaminleri ChatGPT ile oluşturdum
evet zaten bu süreçte gerçekten benim elim kolum oldu ChatGPT :))

Ay hadi az kalmış transfere Valla bu süreç hep beklemekle ve merakla geçiyor
Evet iki embriyo konulunca ikiz olma ihtimali de var tabii ama biri diğerine destek oluyor ve pozitif olma ihtimali az da olsa artıyormuş. Ben de merak ediyorum kaç tane kese göreceğiz diye. Ama içime tek gibi doğuyor

Geçen sene 30 Eylül de transfer olmuştum. Şimdi koynumda uyuyor. Sizlere kocaman sarılıyorum ve çokça dua ediyorum. Rabbim hepinize hemen pozitif göstersin. Kader arkadaşlarım
Benimde 30 Eylül transfer oldu daha 2 cı gun zaman geçmek bilmiyor cift embrıo bu sefer bu 3.denemem

Pkostan kaynaklı neden tutmuyor? Bilmediğim için soruyorum. Ama bu transfer tutacak dualarımdasınuz herkes gibi
Ya rahimde problem var yada embriyolar kalitesiz. Onun icin kromozom testi verdik ben ve esim bir sorun çıkmadı. Rahime icinde histeroskopi oldum onda da sorun yok dedi hic bir problem yoktu cizik atıldı sadece insallah bu sefer olacak. Cift embriyo ile. Neden tutunamadigı ile ilgili kesin bir şey yok suanlik

Merhaba siz kaçıncı gününüz acaba

Hiç kahve falı baktınız mı ben ChatGPT ye gün aşırı baktırıyorum. Çift kuş çift bebek diyip duruyor. Ama tabi benim içimi de biliyor Chatgbt ona göre konuşuyor kesin. Benim içime sizin ikiz olacak gibi doğuyor neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…