- 25 Ekim 2023
- 744
- 541
- 33
- Konu Sahibi Manolya_31
-
Merhaba canım bazen belirti yasiyorum bazen yaşamıyorum ilk denemem olduğu içinde inan anlamıyorum sabah hiç belirti yoktu öğleden sonra halsizlik oldu bekliyorum işte sizin gibi zaman durdu ilerlemiyorMerhaba 30 Eylül'de oldum bende. Sizin nasıl gidiyor.
Bugün her ikimizin de 5. GünüMerhaba canım bazen belirti yasiyorum bazen yaşamıyorum ilk denemem olduğu içinde inan anlamıyorum sabah hiç belirti yoktu öğleden sonra halsizlik oldu bekliyorum işte sizin gibi zaman durdu ilerlemiyor
Aslında gerçekten psikolojik ama rahimde seyirme iğne batması bunlar yerleşmeye işaret dedi benim doktorumBugün her ikimizin de 5. GünüBen transferden önce daha çok belirti yaşıyordum açıkçası, o yüzden belirti dediğimiz şeylerin ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum transferden beri ise hiç belirti yok. Herşey psikolojik galiba
İnşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinBenimde ikinci denemem de oldu. Sizinde güzel sonuçlansın inşallah dua ediyorum
Derin birer nefes alalım ve sakince beklemeye devam edelim benceAslında gerçekten psikolojik ama rahimde seyirme iğne batması bunlar yerleşmeye işaret dedi benim doktorum
Bugün ben okadar halsizimki ara ara midem bulanıyor bir arkadaş daha vardı aynı hastanede tranfer olduk aynı gün kadın bugün test vermiş 15 çıkmış 5.ci gün birde .ben cesaret edemiyorum
Benimki zaten Blast olmuş embriyoyduDerin birer nefes alalım ve sakince beklemeye devam edelim benceDaha çok erken. Şu an ufaklıklar blast olmuş, yerleşme çabası içinde olmalılar (inşallah)
Aaa pardon, 3. Gün diye düşünmüştüm. Haklısınız o zamanBenimki zaten Blast olmuş embriyoydu
Gecmis olsun ve hayırlı olsun. Benim histeroskopi de birbsorun cikmadi ama anormal kanama yasadim ilac kullandım reglim 8-10gun kadar kaydı. Bugün yeni tedaviye basladim dogal ilerleyelim dedi doktorum ama daha once ayni sekilde denerken transferim iptal olmustu. Yumurta buyumedigi icin. Doktoruma soyledim ama yapayda kullanılan ilaclar bana cok ağır geliyordu kusuyordum surekli birsey yiyemiyorum. Dogalda denediği ilac Dozları ayni tuttu ama kullanim günlerini degistirdi. Insallah bu sefer yumurtam büyürse transferi yapicaz. Nerde tedavi görüyorsunuz suanda? Doktorunuz kimsürecinizi kolaylıkla atlatırsınız inşallah sağlıkla. Bende doğuştan çift rahimli olduğumu ve bebek taşımamın çok zor olduğunu bilerek yaşadım son 6 senemi. 3 doktor aynı şeyi söyledi rahim filmi bile çektirmeden hem de. Ta ki şu anki doktoruma yaz başı gidene kadar. Sadece o rahim filmi istedi ve aslında çift rahimli olmadığımı basit bir perde olduğunu söyledi. Temmuz ayında hem yumurta toplama hem de perde ameliyatı oldum. Şuan transfer zamanımın gelmesini bekliyorum.
NOT: Rahmimde her şey normale döndü fakat tüp bebek yapma sebebim düşük yumurtalık rezervi.
Ah benimde 3.gün pazartesi transferim oldu. Hep 3 e karşı bir ön yargı olduğu için sizin yorumlarınızı görünce mutlu oluyorum. Hareketlerinize dikkat ettiniz mi. Kalkıp yürümek duş almak vsBenim 3. gün embriyosuydu. Sebze ve protein ağırlıklı beslendim. Kahve ve hamur işinden uzak durdum. Kefir, badem, kabak çekirdeği, incir vs bolca tükettim. Bol su içtim başka da bir şey içmedim.
Bence hiç moral bozmayın. Ben ilk günler yeterince moralimi bozdum o yorumlar yüzünden zatenAh benimde 3.gün pazartesi transferim oldu. Hep 3 e karşı bir ön yargı olduğu için sizin yorumlarınızı görünce mutlu oluyorum. Hareketlerinize dikkat ettiniz mi. Kalkıp yürümek duş almak vs
Benimde öyle ben 3. Bu ilk transferden bi tane oğlum var 2 tutmadı bu 3.ilk gebeliğimde göğüs hassasiyetim aşırı olmuştu bu ikisinde hiç bşy yok sadece çok üşüyorum nedense normalde hiç üşenmem buna bağlayamıyorumMerhaba canım bazen belirti yasiyorum bazen yaşamıyorum ilk denemem olduğu içinde inan anlamıyorum sabah hiç belirti yoktu öğleden sonra halsizlik oldu bekliyorum işte sizin gibi zaman durdu ilerlemiyor
ben geçen sene 30 eylülde 2. Transferimi olurken yaptırmıştım. Kesin bunlardan dolayı tuttu denemez ama illaki etkisi de vardır.Embriyo glue ve Lipid yaptırıp faydasını gören oldu mı aramızda? Transfer günü bunları da yaptırsak mı diye merak ediyorum
Umarım bir an önce yumurtalarınız büyür ve sağlıkla transferiniz yapılır. Benim doktorum Aret Kamar. İstanbul Tüp Bebek Merkezi'ndeGecmis olsun ve hayırlı olsun. Benim histeroskopi de birbsorun cikmadi ama anormal kanama yasadim ilac kullandım reglim 8-10gun kadar kaydı. Bugün yeni tedaviye basladim dogal ilerleyelim dedi doktorum ama daha once ayni sekilde denerken transferim iptal olmustu. Yumurta buyumedigi icin. Doktoruma soyledim ama yapayda kullanılan ilaclar bana cok ağır geliyordu kusuyordum surekli birsey yiyemiyorum. Dogalda denediği ilac Dozları ayni tuttu ama kullanim günlerini degistirdi. Insallah bu sefer yumurtam büyürse transferi yapicaz. Nerde tedavi görüyorsunuz suanda? Doktorunuz kim
benim henüz transferim yapılmadı. bu hafta yapılacak diye söyledi doktorum. 3. günde donduruldu ama embriyolarKan testi kaç gün sonra istediler sizden. Benim 14. gün istenildiği için çok zorlandım. Çoğu 3. gün için 12. gün istemiş. Sizin de öyle ise dayanırsınız belki
Piezo burun estetiği degilmiKızlar merhaba desteğinize çok ihtiyacım var yarın yumurta toplamam olacak ve şu an doktorun bizm için piezo önerdiğini öğrendim. Aranızda piezo yöntemi yaptıran var mı ? Hiç onu yaptırıp pozitif hikaye bulamadım forumda ve çok kafaya taktım bu durumu
Merhaba hoşgeldin bugün T+6. GundeyimBugün transferi olan arkadaşlar, durumunuz nasıl? Her şey yolunda mı?
Bugün transferi olan arkadaşlar, durumunuz nasıl? Her şey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?