- Konu Sahibi Manolya_31
-
Çok erken 1 haftada sonuç yanlış olabilir ben pazartesi transefrr oldum haftaya perşembe cuma yapacağım kan testiSelamlar bugün 11de transferim gerçekleşti 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi ağrım vs hicbirseyim yok şimdilikİlaçlarıma devam ediyorum estrofem progestan fitil . Kan sulandırıcı hap da eklendi. Haftaya cumaya gün verdi doktorum ama erken değil mi bilemedim.
Embriyolarin 5.inci gün olmasıyla Bi alakası var mı sizce.Çok erken 1 haftada sonuç yanlış olabilir ben pazartesi transefrr oldum haftaya perşembe cuma yapacağım kan testi
Benimde 5.gün embriyosu 3 tane taze transfer oldum bugün T+5 oldum idrarda test yaptım negatif daha şuan çıkmaz haftaya cuma kan vericemEmbriyolarin 5.inci gün olmasıyla Bi alakası var mı sizce
Olumlu sonuçlar alırız inşallah bakalım bekleyip gorecegizBenimde 5.gün embriyosu 3 tane taze transfer oldum bugün T+5 oldum idrarda test yaptım negatif daha şuan çıkmaz haftaya cuma kan vericem
Allah kucağımızı boş bırakmasın ilk denemeniz miOlumlu sonuçlar alırız inşallah bakalım bekleyip gorecegiz
Evet ilk denemem sizin?Allah kucağımızı boş bırakmasın ilk denemeniz mi
Benimde ilk denemem 3 tane taze embriyo transeferi oldumEvet ilk denemem sizin?
Hayirlisi olsun inşallah güzel haberler alırızBenimde ilk denemem 3 tane taze embriyo transeferi oldum
Test yaptınız mı?Merhaba hoşgeldin bugün T+6. Gundeyim
Yok ben Kıbrıs'ta olmadım bakude oldum transfer bugün 6. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktıÇoğunluk 3 transfer olmuş. Kıbrıs’ta mısınız?
Bizde yurtdışında yapmayı planlıyorduk. Hatta o zaman araştırmıştım Bakü de Kıbrıs’ta buraya göre bir tık daha uyguna geliyordu bu süreç. fakat ben cesaret edemedim. O 3 embriyo olayı hala çok heyecanlandırıyor beni amaYok ben Kıbrıs'ta olmadım bakude oldum transfer bugün 6. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Tum masraflar dahil konaklama yemek yol transfer Türk parasıyla 300 bin gittiBizde yurtdışında yapmayı planlıyorduk. Hatta o zaman araştırmıştım Bakü de Kıbrıs’ta buraya göre bir tık daha uyguna geliyordu bu süreç. fakat ben cesaret edemedim. O 3 embriyo olayı hala çok heyecanlandırıyor beni amaSizin ne kadar tuttu ortalama?
Bakuda nərdə olduzYok ben Kıbrıs'ta olmadım bakude oldum transfer bugün 6. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Medikal plaza da celalettin örnekBakuda nərdə olduz
Bende 27 si olmuşdum,transfer 1 türk hanım vardı yanımda merak ediyordum o hanımı ,acaba Sizmisiniz diye sormak istedimMedikal plaza da celalettin örnek
Evet 27 sindecoldumBende 27 si olmuşdum,transfer 1 türk hanım vardı yanımda merak ediyordum o hanımı ,acaba Sizmisiniz diye sormak istedim
Yaptırmadık ama konuştuk. Daha doğrusu biz gündeme getirdik. Embriyolog tavsiyesi ile yapabileceklerini söylediler, bizde gerek duymadı embriyoloğumuz. Sanırım gerçekten ihtiyaç olur ise öneriliyorKızlar merhaba desteğinize çok ihtiyacım var yarın yumurta toplamam olacak ve şu an doktorun bizm için piezo önerdiğini öğrendim. Aranızda piezo yöntemi yaptıran var mı ? Hiç onu yaptırıp pozitif hikaye bulamadım forumda ve çok kafaya taktım bu durumu
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsiniz,ben başka hastanede oldum AzerbaycanlıyımEvet 27 sindecoldum
Bana söylenenin baya fazlası olmuş. Ama çok heyecanlı bir bekleyiş 3 embriyo ile. Umarım kalbimizden geçen her şey sizinle olur. Sonucunuzu heyecanla bekliyorumTum masraflar dahil konaklama yemek yol transfer Türk parasıyla 300 bin gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?