- Konu Sahibi Manolya_31
-
Ahhaha ne güzel ama hiç tanımadığınız birisini bile düşünmeniz iyi kalpli olduğunuzu gösterir
Evet malesef zor teşekkür ederimBiraz sancılı süreçlerden geçmişsinizGeçmişler olsun 5. gün 4bc gayet güzel bence. 2 tane olması da şansınızı arttırıyor. İnşallah güzel haberlere
Hayır ona bakılmadıKuzucum katil hücreye bakıldı mı peki
Amin canımEvet malesef zor teşekkür ederimorta-düşük ama yinede gebelik şansı olan bir embriyo. Insallah hepimiz guzel haberler alırız.
Onunla alakalı olabilir mi doktor ihtimal üzerine durdu mu canımHayır ona bakılmadı
Hayır hiç durmadı canım birsey soylemedi. Bana daha cok embriyo kalitesiz gibi geldi. Cok olduğu icin hepside sağlıklı değildir diye düşünmeye başladım. Aa kalite hic cikmadi mesela. Ab cikti ve bb cikti gerisi bc kalite hep. 5 gun ve 6 gun embriyoları.Onunla alakalı olabilir mi doktor ihtimal üzerine durdu mu canım
Evet canım kandan doğru. Tamam o halde bi bildiği vardır kuzucum doktorununHayır hiç durmadı canım birsey soylemedi. Bana daha cok embriyo kalitesiz gibi geldi. Cok olduğu icin hepside sağlıklı değildir diye düşünmeye başladım. Aa kalite hic cikmadi mesela. Ab cikti ve bb cikti gerisi bc kalite hep. 5 gun ve 6 gun embriyoları.
Kandan bakılıyor katil hücreye
Merhaba kizlar bende transferimi bekliyorum ama adetim gecikti bu ay adet olursam transfer surecim baslicak insallah nkrmalde qdet olmim diye beklerken simdi bi hevesle adet olmayi bekliyorum stresten gecikme oldu sanirim hayirlisiyla bi olsamda baslasa bu surec belirsizlik cok zorEvet canım kandan doğru. Tamam o halde bi bildiği vardır kuzucum doktorunun
Merhaba arkadaşlar
27 Eylül'de transfer olacagım dualarınıza talibim...Amin...
Ben ayın 15 .de oldum sonucu bekliyirum şuandaEvet ilk olacak vallahi korkuyorum büyümez etmez yumurta diyesağlklı embriyo oluşmaz diye bazen düşüncelere dalıyorum siz de sorun neydi özel değilse
Belki bebek tutmuşturMerhaba kizlar bende transferimi bekliyorum ama adetim gecikti bu ay adet olursam transfer surecim baslicak insallah nkrmalde qdet olmim diye beklerken simdi bi hevesle adet olmayi bekliyorum stresten gecikme oldu sanirim hayirlisiyla bi olsamda baslasa bu surec belirsizlik cok zor
Ayyy ne heyecanlı maşallahBen ayın 15 .de oldum sonucu bekliyirum şuanda
Valla değil içim içimi yedi resmen hiç bir belirti yok dayanamadım test yaptım negatif zaten moralim çok kötü bozuk yaaAyyy ne heyecanlı maşallah
Kaç gün oldu da hemen test yaptın canım ya dur hele biValla değil içim içimi yedi resmen hiç bir belirti yok dayanamadım test yaptım negatif zaten moralim çok kötü bozuk yaa
Belki bebek tutmuşturhsg çekildiysen onun etkisiyle de geç olabilir kuz
Yani 9 ay önce 2 çocuğumu kaybettim 5 aylıkken hiç dayanamıyorum nedense sabır kalmadı çok zor geliyor beklemekCqnim daha 4 gun olmus sen niye moralini bozuyosun umutsuzluk seytandandir sen duani et nasip olcak insallah hepimize bu ay
Basiniz sagolsunYani 9 ay önce 2 çocuğumu kaybettim 5 aylıkken hiç dayanamıyorum nedense sabır kalmadı çok zor geliyor beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?