Eylül sonu Ekim başı transfer olacak arkadaşlar gelin bu güzel yolcuğu birlikte bekleyelim ❤️🤗😍🌹

Ahhaha ne güzel ama hiç tanımadığınız birisini bile düşünmeniz iyi kalpli olduğunuzu gösterir Ben çok az su içen bir tipim, o yüzden kocaman bir şişeyi yanıma koydum sürekli su içiyorum Bahaneyle baya sağlıklı kalıyorım

Biraz sancılı süreçlerden geçmişsiniz Geçmişler olsun 5. gün 4bc gayet güzel bence. 2 tane olması da şansınızı arttırıyor. İnşallah güzel haberlere
Evet malesef zor teşekkür ederim orta-düşük ama yinede gebelik şansı olan bir embriyo. Insallah hepimiz guzel haberler alırız.

Bu formda çok gördük Ama AA kalitede deki 5.gun embriyolar tutmuyor orta kalitedekiler tutuyor herşey kader kısmet canım sen kendine güven A aycicegix

Onunla alakalı olabilir mi doktor ihtimal üzerine durdu mu canım
Hayır hiç durmadı canım birsey soylemedi. Bana daha cok embriyo kalitesiz gibi geldi. Cok olduğu icin hepside sağlıklı değildir diye düşünmeye başladım. Aa kalite hic cikmadi mesela. Ab cikti ve bb cikti gerisi bc kalite hep. 5 gun ve 6 gun embriyoları.

Kandan bakılıyor katil hücreye

Evet canım kandan doğru. Tamam o halde bi bildiği vardır kuzucum doktorunun

Evet canım kandan doğru. Tamam o halde bi bildiği vardır kuzucum doktorunun
Merhaba kizlar bende transferimi bekliyorum ama adetim gecikti bu ay adet olursam transfer surecim baslicak insallah nkrmalde qdet olmim diye beklerken simdi bi hevesle adet olmayi bekliyorum stresten gecikme oldu sanirim hayirlisiyla bi olsamda baslasa bu surec belirsizlik cok zor

Belki bebek tutmuştur hsg çekildiysen onun etkisiyle de geç olabilir kuzum

Cqnim daha 4 gun olmus sen niye moralini bozuyosun umutsuzluk seytandandir sen duani et nasip olcak insallah hepimize bu ay

Merhaba ben de dün transfer için rahim kalınlaştırma sürecine başladım. 2 negatif, 1 kimyasal ve 1 düşük sonrası 5.ve son denemem olacak. 2 adet pgtli 2bb ve 2aa embriyo transfer edilecek. Ama doktoru ikna edersem pgtsiz 1 tane 2bc var onu da transfer etsinler istiyorum. Daha ikna edemedim yine pgt li 4aa ve 3 BB ile düşük yaşadım. Nasip herşey. Neden bilmiyorum ama bu sefer olacak diye hissediyorum. Umarım son seferimde Rabbim yüzümüze güler Hepimizin yüzü gülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…