19 milyondu yıkanınca 18 milyona düştü . Ama tutmadı haziranda . Bu ay tekrar olucam . Senin tutmazsa eşin üroloğa gitsin ilaç verir doktor . Ve Keçiboynuzu içsin .yıkamadan sonra ki hareketli kısım mı 18 milyondu
ürologa gittik cnm 3 ay ilaç kullandık. en sonki testte ml deki sperm sayısı 47 milyondu. asılamadan sonra doktora sordum yıkamadan sonra ki sperm sayımız kaçtı diye 11 milyon dedi.19 milyondu yıkanınca 18 milyona düştü . Ama tutmadı haziranda . Bu ay tekrar olucam . Senin tutmazsa eşin üroloğa gitsin ilaç verir doktor . Ve Keçiboynuzu içsin .
Hareket yavaş ozaman baya elenmiş sperm . Ama belli olmaz Hayatım 1 tane sperm Lazım bebek için . Belkide bunları boşuna düşünüyorsun :) tuttu belki aşılamanürologa gittik cnm 3 ay ilaç kullandık. en sonki testte ml deki sperm sayısı 47 milyondu. asılamadan sonra doktora sordum yıkamadan sonra ki sperm sayımız kaçtı diye 11 milyon dedi.
inşallah cnm ya Allah isteyen herkese nasip etsin. Malesef düşünmeden duramıyorum tuttu mu tutacak mı diye.Hareket yavaş ozaman baya elenmiş sperm . Ama belli olmaz Hayatım 1 tane sperm Lazım bebek için . Belkide bunları boşuna düşünüyorsun :) tuttu belki aşılaman
Bende öyleydim ilk aşılamam da . Niyeyse şuan umudum pek yok . Başarısız olunca biraz içim ezildi .inşallah cnm ya Allah isteyen herkese nasip etsin. Malesef düşünmeden duramıyorum tuttu mu tutacak mı diye.
bnm geçen ay olduğum aşılamamda sperm 12 milyondu bu ay 10 milyona düştü doktor yeterli diyor ama bakalıminşallah boşa gitmemiştir. sizde yıkama sonrası ne kadar hareketli sperm cıktı. bizde 11 milyn hareketli sperm le yapıldı. Az mı yeterli mi bilemedim.
bende doktora sordugumda 11 milyon gayet iyi bir sayı merak etme dedi ama baskalarından 20 milyon -30 milyonla tutmadığını duyunca bizimkinden bişe çıkmaz diye düşünmeye başladım.bnm geçen ay olduğum aşılamamda sperm 12 milyondu bu ay 10 milyona düştü doktor yeterli diyor ama bakalım
öyle düşünme herşey kader kısmet allahım ne zaman yazdıysa gerçi bnde ilk aşılamamda tutmadı dedim içimden bi ses öyle dedim hiç umut bağlamadım bu sefer biraz daha farklı ama bakalım senin kaçıncı günündü aşılamanı nerde oldun özel devlet bide ilk dimibende doktora sordugumda 11 milyon gayet iyi bir sayı merak etme dedi ama baskalarından 20 milyon -30 milyonla tutmadığını duyunca bizimkinden bişe çıkmaz diye düşünmeye başladım.
ilk aşılamam cnm medicana hastanesinde oldum. senin ikinci aşılaman mı sen nerde oldunöyle düşünme herşey kader kısmet allahım ne zaman yazdıysa gerçi bnde ilk aşılamamda tutmadı dedim içimden bi ses öyle dedim hiç umut bağlamadım bu sefer biraz daha farklı ama bakalım senin kaçıncı günündü aşılamanı nerde oldun özel devlet bide ilk dimi
bnde Marmara ünv devlet hastanesinde oldum cnm ve 2. aşılamamilk aşılamam cnm medicana hastanesinde oldum. senin ikinci aşılaman mı sen nerde oldun
cnm tüp kapalı olunca tutar mı hakkında fikrim yok ama hastane farkeder mi sorunu şöyle cvplayayım. aşılama olmadan önce aynı soruyu bende doktoruma sordum, yapan merkezin başarı oranı çok önemli ve yapan el aşılama da çok önemli dedimrb bende aşılama olmaya karar verdim tek tupum kapalıymıs esımde sorun yok benm yumurta sorunumda yok ama sızce tek tuple asılama sansım dusukmu olur? lutfen bana bı yardımcı olun neyapacagımı bılmıyorum hıc ızmırdeyım doktorum ozel bır hastanede ıstıyorsan yapalım dedı ama bırde smyrna tup bebek merkezı var orayı aradım tekrar tahlıl falan olacak sonucta ıslem aynı hastane farkedermı?
devlet hastanesinde ücret ödeniyor mu aşılamaya cnm. birde şartları var mı aşılama yapmak içinbnde Marmara ünv devlet hastanesinde oldum cnm ve 2. aşılamam
Bilmiyorum ki cnm ne desem ama maddi durumun iyiyse direk tüp bebek yaptır bence aşılama bana çok iç açıcıı gelmiyor iki aydır burdayım ama çok nadir gördüm tutan, tüp bebek yaptır direk oyüzdenmrb bende aşılama olmaya karar verdim tek tupum kapalıymıs esımde sorun yok benm yumurta sorunumda yok ama sızce tek tuple asılama sansım dusukmu olur? lutfen bana bı yardımcı olun neyapacagımı bılmıyorum hıc ızmırdeyım doktorum ozel bır hastanede ıstıyorsan yapalım dedı ama bırde smyrna tup bebek merkezı var orayı aradım tekrar tahlıl falan olacak sonucta ıslem aynı hastane farkedermı?
benim 1. günüm dün yapıldı:))) inşallah pozitif çıkar canımKizlar asilamanin kacinci gunundesinz ve belirtinz varmi benm dunden beri hafif kasik ve bel agrim var 13. Gunm persembe kan verecegim
sadece iğne ilaç parası oda rapor çıkartıyorlar bn bu ay 100 tl ödedim sanırım inş tutar ama tumazsa bidahaki ayada iğnem kaldı önümüzde ki para bile ödemem ama yumurtasında sorun olanlar biraz daha yüksek ödüyorlar iğne kullandıkları için. şartlarıda 1 yıllık evli olup çocuk sahibi olmamak birde sorun varsa yapıyorlar bn hastenemden çok memnunum özel hastane gibi ilgileniyorlardevlet hastanesinde ücret ödeniyor mu aşılamaya cnm. birde şartları var mı aşılama yapmak için
İnsallah canim bugun 13. Gun dunden beri hafif kasik agrisi var ve belim agriuo insallah regl gelmez asilanann 15. Gunu test yaptiracagimbenim 1. günüm dün yapıldı:))) inşallah pozitif çıkar canım
özel hastane maliyetli biraz ben yumurta geliştirmek için ilaç kullanmadığım halde 850 lira verdim. yumurta geliştirici iğnelerle 1500 ü buluyormus. bu ay tutmazsa bende devlete giderim heraldesadece iğne ilaç parası oda rapor çıkartıyorlar bn bu ay 100 tl ödedim sanırım inş tutar ama tumazsa bidahaki ayada iğnem kaldı önümüzde ki para bile ödemem ama yumurtasında sorun olanlar biraz daha yüksek ödüyorlar iğne kullandıkları için. şartlarıda 1 yıllık evli olup çocuk sahibi olmamak birde sorun varsa yapıyorlar bn hastenemden çok memnunum özel hastane gibi ilgileniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?