Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim aklim karisti biraz. Gecen asilamam kimyasal gebelik olmustu ama sperm degerleri iyi sayilirmis. Ama dunku asilamada ki degerler gecen seferkinin yarisindanda az. Acaba bastan hic umutlanmasammi? Yada o degerler cok kotu olsa doktor yok bu degerlerle olmaz dermiydi. 1. Gunden umudumu kaybetmek istemiyorum ama aklim cok karisti ya ((

sana gönderilen sperm sayısı ne kadar cnm

Hazirlik sonrasi ; sayi: 44 , top.sperm sayisi: 22 , total % 90 yaziyor verilen kagitta. Sperm testinde ki gibi degil bu kagit daha degisik asilama oldugu icin boyle ayrintili sanirim. Bence cok kotu sonuc yaa

Kızlar yarın tekrar kontrole gel dedi doktor . Heyecanlandım çok...

Hazirlik sonrasi ; sayi: 44 , top.sperm sayisi: 22 , total % 90 yaziyor verilen kagitta. Sperm testinde ki gibi degil bu kagit daha degisik asilama oldugu icin boyle ayrintili sanirim. Bence cok kotu sonuc yaa
sormadn mı doktora ne kadar sperm gönderildi diye.22 milyon veya 44 milyonsa gayet iyi cnm bana 11 milyon gönderildi

selam kızlar hayırlı cumalar herkeze Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşAllah aminn benim sol kasığımın ağrısı hala geçmedi bide bu sabah akıntım gelmeye başladı

selam kızlar hayırlı cumalar herkeze Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşAllah aminn benim sol kasığımın ağrısı hala geçmedi bide bu sabah akıntım gelmeye başladı
aminnnn. hadi inşallah tutunmuştur bebişin cnm

Doktoru goremedik ki. Bu sayilar milyon mu bilmiyorum sadece yazdigim gibi yaziyo kagitta. Neyse hayirlisi napalim bakalim 15 gun sonra ne cikicak sonuc. Tabi nasil bekliycez 15 gun bilmiyorum valla

Normal diye biliyorum insallah hamilesindir canim hayirlisiyla

yarın bende ılk muayeneye gıdıcem ıgnelerımı aldım rapor cıkardım ıyıkı bıraz ucuza geldı sımdı hasteneye para verıcez ıste ama karar verdım acık tupum tarafımda olusursa yumurtalar asılama ama kapalı tarafta olusursa tup bebek ıstıycem ama budurumda gonal f le baslıycam tup bebek içinde aynı ılaçlarmı kullanılıo bılıyormusunuz benım dedıgım sey olurmu acaba

hayırlı olsun cnm. bu rapor nerden nasıl cıkarılıyor cnm birde özel hastane de kullanılabiliyor mu

hayırlı olsun cnm. bu rapor nerden nasıl cıkarılıyor cnm birde özel hastane de kullanılabiliyor mu
ben ozel hastanede tedavı olucam onlar cıkarmadı ama devlette arastırma hastanesınde çıkarıp ılaçları alırsanız olur dedıler bızde bı tanıdık vardı doktor arastırma hastanesınde çıkardık tahlıl sonuçları hsg sonucu ve nufus kayıt ornegıyle çıkarıolar ılaçlar 1300 tuttu bız toplam 380 odedık baya dustu yoksa alamazdm smdı 750 tl asılama ıcın verıcem sadece sen nasıl aldın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…