- 15 Eylül 2012
- 8.398
- 6.881
- 398
Hiç canını sıkma canım benimde çok ağrım var acaba hangisi normalinşallah hamişlik belirtisidir cnm. bende birsey yok ne agrı ne sızı ne akıntı tutmadı galiba benimki
Benmde bel ve kasik agrim vardi canm sivilce bile cikti sukur hamileyn i nsallah seninkide tutmustr umutsuz olmaÇok dikkat et canım Allaha emanet olsun bi daha yaşamazsın inşaAllah düşük falan ben hiç hamile kalamadım henüz bugün belim çok ağrıyo adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyo. içimde tutmadı gibi bi his varRabbim bilir en iyisini
Hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı inş tutunmuştur bebeğim korkuyorum çok ağrım oluyo miyomda var bende :/Benmde bel ve kasik agrim vardi canm sivilce bile cikti sukur hamileyn i nsallah seninkide tutmustr umutsuz olma
Hayirlisyla kucagima almak nasip olur insallah surekli dinleniyorum dikkay ediuorum allahim korusun insallah
11. Gunune kadat belirti olmadi bende 11. Gunden sonra bel ve kasil agrisi oldu canm neden miyom alinmadan tedaviye basladinHadi bakalım hakkımızdan hayırlısı inş tutunmuştur bebeğim korkuyorum çok ağrım oluyo miyomda var bende :/
benimde çok kasıklarımla belim ağrıyoHadi bakalım hakkımızdan hayırlısı inş tutunmuştur bebeğim korkuyorum çok ağrım oluyo miyomda var bende :/
gecmis olsun canim sen asilama oldunmu olcakmisn? Kismet iste bircok dorun oluyo ama yinede tutabiliyor ama benm gibi hepsi iyi oluyo ama tutmuyo benm pek umudum yok soldanda yumurtam oldu benm ama tutmadi kendiluginden tutsaydi tutardi doktor sebepsiz bence senin tek tuple olurdu yoksa dedi smdi okadar para verdim ilaclara 1000lirada hastane istedi bosa gitcek gibi aldigim hormonlarla kalicam sadececanım spermler yumurtalar çok iyiymiş sonucta açık olan taraftan olursa sansın var. bizde sperm sorunlu, sağ yumurtama yapısık kist var, doktor yumurta rezervimin az oldugundan da süphelendi test yaptı bir haftaya çıkacak sonuç, bizde var da var yani(
oldum cnm pazartesi günügecmis olsun canim sen asilama oldunmu olcakmisn? Kismet iste bircok dorun oluyo ama yinede tutabiliyor ama benm gibi hepsi iyi oluyo ama tutmuyo benm pek umudum yok soldanda yumurtam oldu benm ama tutmadi kendiluginden tutsaydi tutardi doktor sebepsiz bence senin tek tuple olurdu yoksa dedi smdi okadar para verdim ilaclara 1000lirada hastane istedi bosa gitcek gibi aldigim hormonlarla kalicam sadece
14 gün sonrası diye biliyorum cnm. akıntın olmus muydu senin, benim bugun 4. günüm kupkuruyum hiç akıntm yok da merak ettim tatlımArkadaslar ben 20 agustosta adet oldim 3 eylulde asilama ben beklenen adet tarihini 20 eylul olarak mi baz alacagim yoksa catlamadan 14 gun sonrayimi
Yani betahcg ona gore degerlendirecgm
azönce banada bi yakınım gönderdi canım bu duayı okumam icin
Allah dualarimizi kabul etsin canim hepimizin kucaklari bebis dolsun insallah su mubarek gundeazönce banada bi yakınım gönderdi canım bu duayı okumam icin
Hic akintim olmadi canm bu 3. Gebeligm digerlerindede olmamisti canm14 gün sonrası diye biliyorum cnm. akıntın olmus muydu senin, benim bugun 4. günüm kupkuruyum hiç akıntm yok da merak ettim tatlım
aminn canım inşAllah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın aminnAllah dualarimizi kabul etsin canim hepimizin kucaklari bebis dolsun insallah su mubarek gunde
Amin canm insallahaminn canım inşAllah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın aminn
Çatlatmadan 14 gün sonrasını canım bende 2 sinde oldum dün gece adetim geldi11. Gunune kadat belirti olmadi bende 11. Gunden sonra bel ve kasil agrisi oldu canm neden miyom alinmadan tedaviye basladin
Yazıcam yazıcam hepsini okuyayım öyle yazayım dedim gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Arkadaslar ben 20 agustosta adet oldim 3 eylulde asilama ben beklenen adet tarihini 20 eylul olarak mi baz alacagim yoksa catlamadan 14 gun sonrayimi
Yani betahcg ona gore degerlendirecgm
Gelecek ay olur insallah canimÇatlatmadan 14 gün sonrasını canım bende 2 sinde oldum dün gece adetim geldi
Sagol canim amin allah isteyen herkese sanada banada evlat nasip etsinYazıcam yazıcam hepsini okuyayım öyle yazayım dedim gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Gelecek ay olur insallah canim
Amin canım inşallahSagol canim amin allah isteyen herkese sanada banada evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?