Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim eşim neofertil içti bir ay etkisi güzel oldu isterseniz doktora sorun eşiniz için .

2 ay ilac kullandi..ekstra fındık . Fistik ceviZ yedirdim..hicbir ise yaramadi..sigara ictigi icin fayda vermiyormus..sigarayida birakmiyor ne yazikki

Kızlar benim eşim neofertil içti bir ay etkisi güzel oldu isterseniz doktora sorun eşiniz için .

Benım esımın ekımde bellı olacak bakalım nasıl cıkacak sonucları neofertıl ıle proxeed ıcerıklı aynı degılmı canım

Benım esımın ekımde bellı olacak bakalım nasıl cıkacak sonucları neofertıl ıle proxeed ıcerıklı aynı degılmı canım
Ben proxeed hiç bilmiyorum Hayatım . Ama neofertil bir ay yeter dedi doktor .

2 ay ilac kullandi..ekstra fındık . Fistik ceviZ yedirdim..hicbir ise yaramadi..sigara ictigi icin fayda vermiyormus..sigarayida birakmiyor ne yazikki

hım esımde 3 kutuyu kullanıyor esım sıgara hayatı boyunca hıc ıcmemıs sız hıc asıalama denedınızmı pekı degerler kac benım esımın ılk yarım saatte ılerı hareketlı olan % 10 oluyor ıkı saatın sonunda %0 ilerı hareketlı %5 hareketlı %10 yerınde hareketlı %85 hareketsz kalıyor

Ben proxeed hiç bilmiyorum Hayatım . Ama neofertil bir ay yeter dedi doktor .

Anladım tatlım hayırlısı bekleyelım bakalım sonuc ne olacak bende bu ay ınfolıc kullanmaya basladım ya sanırım yum gelısıyor arada kasıkalrım sancılanıyor ılac kullanırken oylemı oluyor

2 aşılama yapildi..sonuc negatif..morfoloji 3 toplam sayı 10 milyon

Anladım tatlım hayırlısı bekleyelım bakalım sonuc ne olacak bende bu ay ınfolıc kullanmaya basladım ya sanırım yum gelısıyor arada kasıkalrım sancılanıyor ılac kullanırken oylemı oluyor
Bende menagon iğne kullanıyorum Hayatım bendede oluyor kasılma , yumurta tepki veriyor .

Bende menagon iğne kullanıyorum Hayatım bendede oluyor kasılma , yumurta tepki veriyor .

Kalıtelı saglıklı yumurtalar olussun sonra saglıklı spremcıklerle bulusup ask yasasınlar bebıs olarak gelsınler bıze ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…