Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun sabah gıttım basladık tedavıye ıgnemı vuruldum bugun 25ınde kontrol var bıraz once doktor aradı senın hormonların çok güzel esının spermı 148 mılyon ama morfolojı %3 çıkmıs duuskmu dedım bıraz ama sayı iıyı onemlı degıl baslayalım tedavıye bırakma dedı sızce ne yapayım sansımmı azaldı baslamasammı:?

ben gercekten çok kotuyum ama sabahda kavga ettık esımle hastanede bıde agladım stresle basladım tedavıye bıde bu morfolıjısı ıyıydı esımın nasıl dusmus sok olduk neolcak smdı

Merhaba. .tedaviye baslayin çünkü sayi coook güzel şansını dene..ümidini yitirme...bizimki 13 milyon. Morfoloji 3

Merhaba. .tedaviye baslayin çünkü sayi coook güzel şansını dene..ümidini yitirme...bizimki 13 milyon. Morfoloji 3
doktorda arayınca sayı çok guzel dedı ama morfolojı duusk az dedı morfolojı sayıdan dahamı onemlı oleymı galıba? bu morfolojı nasıl yukselırmıs bılıyormusn 10fun ıcınde ne yarar saglar? ben bosa hormon alıp uzulmek ıstemıyorum sende uzulme bol bol dua edelım bırbırımıze olurmu

Morfoloji önemli ama sayi da önemli. .bizimkinde bütün degerler düşük. .doktor sebebini sigaraya bagliyor..ama eşim sigarayi birakamiyor..ne yapcaz bilmiyorum. .morfoloji icin yotube de saracoglunun tavsiyesi var..link atamiyorum. Bir bak istersen

tamam bakayım ama 10gun sonra asılama olursa bukadar kısa surede etkı edermı acaba e vıtamınıde artırıomus, bızımkıde bırakmıyor bıraktıgını soylemıstı bana ama megerse ıcıyormus çok doktora soylerken duydum

Herşeyden önce sigarayi birakmalari lazim. Yoksa hiçbir şey fayda etmiyor. ..hangi vitamini kullanirsan fayda etmez..Çünkü sigara zehirliyor vucuttaki vitaminlerin yok olmasına neden oluyor. .ben başaramadım sigarayi biraktiramadim

ben sıgaradan nefret edıyorum hayatımda ıcmedım evlenırken bana soz vermıstı bırakcaktı megerse evde ıcmıyomus sadece kandırdı bneı bırakamıyor smdı bırakmazsan ıgnelerı olmuycam dıcem bakalm ama bukadar kısa surede duzelmez spermlerın 1 ay kendını yenılıyormus sanırm

Merhaba kızlar, bende yeni üye oldum takip ediyorum sürekli sizleri belki ümit olur bize diye.bende beş yıllık evliyim 3 yıldır düşünüyoruz olmuyor hiç bir sorunumuz yok 10 gun oldu asilama oldum ilk defa bakalım hayırlı olur insallah beklemek çok zor

5 tane yumurtam vardı klomenle büyüdü 25, 26. 18, 20, 21 doktor catlatma vurmadi kendiliğinden catladi büyük olanlar sonrasında da hiç ilaç vermedi eşimin sperm sayısı ileri hareketli 20 milyon ustuymus.kasigim ağrıyor belim agriyor sarı akintim var göğüs uçları acıyor yanıyor her akşam Karnım şişiyor gaz oluyor

Hayırlısı olsun canım

sen asılama yaptırdınmı canm yaptırcakmsn
Ben 2 asilama yaptırdım ama sonuv negatif...ikinci asilamada klomen kist yapmis..şiddetli kanamam oldu..1 hafta kanamam hic durmadi..doktorlar kanamayi durdurmadi..kan tahlili yaptirdim...kan sonuclarini almadan ilac vermem dedi..kan tahlili negatif olunca kanamayi durdurmak icin ilac verdi..1 hafta kullandim...donra o ilaci birak vucudun o ilaca alusmasin dedi..birakinca tekrar kanama basladi...
4 gun kanamadan sonra durdu..doktora gittim verdigin klomen bana ne yapti böyle deyince başka ilac istedim...vermem dedi...3 .aşılamayi hicbir ilac kyllanmadan deneyelim dedi...denemelere verecek param yok dedim o doktoru biraktim...doktor resmen para kazanmak icin beni deneme tahtasi olarak kullanmış

canım benım ya nereye gıttın hangı sehırdesın?ben smdı ızmır smyrna tup bebek merkezıne gdıyorum nasıl çokda ıyı bılmıyorum sonuc nette %3 morfolojıyle asılama olmaz yazıyor ama doktor onemlı deıl sansımızı denyeleım dedı gercekten para almak ıcın boyle seyler soyleyebılırlermı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…