Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor .aşılamanın da 12. günü sonuç belli oluyor ama bnm 2 aşılamamda da 10. gün başlayan adet ağrılarım oldu kasık ağrısı gibi değil ama bildiğimiz adet ağrısı ikiside tutmadı zaten tüm belirtiler de bu fitillerin etkisi

Canım sen kan testi yaptırdınmı ben yaptırdım korkudan gidip sonucu alamadım eşimle gidip alcaz nasipse inşAllah hayırlı sonuçlar alırız

Erken hamilelik testleri var..onunla cikiyor sonuc...ben olsam meraktan catlardim

Dr sizlere progestan hap ve ıgne verdi mi kizlar ben hem hapini hem iğnesini yaptryrm

Canım sen kan testi yaptırdınmı ben yaptırdım korkudan gidip sonucu alamadım eşimle gidip alcaz nasipse inşAllah hayırlı sonuçlar alırız
cnm bn c.tesi yaptırdım 12. gününde çok düşük çıktı yani yine olmamış maalesef inş senden güzel haberler alırız haber ver olurmu

İnşallah canm ümitlerimin her tuekndigindigin de tekrar umitlenmek için kendimde bişeyler aramaya calisiyrm emeğimiz boşa çıkmaz inslh

yok canım doktor aşılama yapıldıktan sonra verdi 10 gün kullanıcam
Insallah bebisini kucagina alirsin canim.Bende bugun oldum asilama ama bana birsey vermedi,calismaya devam dedi pazartrsi kontrole cagirdi.Ama ne kontrlu bilmiyorum?

Progestan ne yazikki öyle yapiyor...benim hep basim dönüyor gözlerim karariyordu...
Sonra doktor DUPHASTON yazdi..bu ilacin yan etkisi yok..icerigi progestan la ayni..ama daha kaliteli...isterseniz doktorunuza sorun

nasılsınız kızlar. belirtileriniz falan var mı. bende yine hiçbir şey yok, hamile olursam çok şaşırırım herhalde

nasılsınız kızlar. belirtileriniz falan var mı. bende yine hiçbir şey yok, hamile olursam çok şaşırırım herhalde
bendede her ay olduğu gibi kasık ağrısı var canım çoğu kişi göğüslerde agrı falan dio ama bende hiç yok göğüs ağrısı yaa

bendede her ay olduğu gibi kasık ağrısı var canım çoğu kişi göğüslerde agrı falan dio ama bende hiç yok göğüs ağrısı yaa
bende göğüs ağrısı var ama, her ay adetten bir hafta önce göğüs ağrısı olduğundaN onu ciddiye almıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…