Adetinide zehir eder sonra geçer etkisi cnmkızlar bu ilaçların etkisi kaç gün sonra geçer acaba yaa
Canım sen kan testi yaptırdınmı ben yaptırdım korkudan gidip sonucu alamadım eşimle gidip alcaz nasipse inşAllah hayırlı sonuçlar alırızçatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor .aşılamanın da 12. günü sonuç belli oluyor ama bnm 2 aşılamamda da 10. gün başlayan adet ağrılarım oldu kasık ağrısı gibi değil ama bildiğimiz adet ağrısı ikiside tutmadı zaten tüm belirtiler de bu fitillerin etkisi
Erken hamilelik testleri var..onunla cikiyor sonuc...ben olsam meraktan catlardimİnsallaaaahhhhhhhh canım son 5 gün nasıl gecicek bilmiyorum is falan da yapmıyorum yatıyorum genelde ınsallh hepimiz bayram hediyesi olrak bebesi lerimizi alırız ikiz ikiz test yapmamak için kendimi zor tutuyorum zaten suan çıkmaz biliyorum çıkarsa da ilaçların etkisi olur bakalım hayırlısı sabır sabır sabir
Bu kadar erken çıkar mı ki ilaçların etkisi olur da hayal kirikligi yaşarım die korkuyorumErken hamilelik testleri var..onunla cikiyor sonuc...ben olsam meraktan catlardim
cnm bn c.tesi yaptırdım 12. gününde çok düşük çıktı yani yine olmamış maalesef inş senden güzel haberler alırız haber ver olurmuCanım sen kan testi yaptırdınmı ben yaptırdım korkudan gidip sonucu alamadım eşimle gidip alcaz nasipse inşAllah hayırlı sonuçlar alırız
canım banada progestan hap verdi sabah 1 akşam 2 tane içiyorum ama aptal aptal geziniyorum beni çok kötü yapıyo o ilaçDr sizlere progestan hap ve ıgne verdi mi kizlar ben hem hapini hem iğnesini yaptryrm
Canim hamile kaldiktan sonra mi icmeye basladin o ilacicanım banada progestan hap verdi sabah 1 akşam 2 tane içiyorum ama aptal aptal geziniyorum beni çok kötü yapıyo o ilaç
yok canım doktor aşılama yapıldıktan sonra verdi 10 gün kullanıcamCanim hamile kaldiktan sonra mi icmeye basladin o ilaci
Bende o durumdayım aynen canım sabah öğlen akşam içiyorum sapsal bir vaziyetteyimcanım banada progestan hap verdi sabah 1 akşam 2 tane içiyorum ama aptal aptal geziniyorum beni çok kötü yapıyo o ilaç
inşAllah bu ay bebişlerimiz gelirde bi daha içmek zorunda kalmayız canımBende o durumdayım aynen canım sabah öğlen akşam içiyorum sapsal bir vaziyetteyim
Insallah bebisini kucagina alirsin canim.Bende bugun oldum asilama ama bana birsey vermedi,calismaya devam dedi pazartrsi kontrole cagirdi.Ama ne kontrlu bilmiyorum?yok canım doktor aşılama yapıldıktan sonra verdi 10 gün kullanıcam
Aldım canım malesef sonuç negatifcnm bn c.tesi yaptırdım 12. gününde çok düşük çıktı yani yine olmamış maalesef inş senden güzel haberler alırız haber ver olurmu
bendede her ay olduğu gibi kasık ağrısı var canım çoğu kişi göğüslerde agrı falan dio ama bende hiç yok göğüs ağrısı yaanasılsınız kızlar. belirtileriniz falan var mı. bende yine hiçbir şey yok, hamile olursam çok şaşırırım herhalde
bende göğüs ağrısı var ama, her ay adetten bir hafta önce göğüs ağrısı olduğundaN onu ciddiye almıyorum benbendede her ay olduğu gibi kasık ağrısı var canım çoğu kişi göğüslerde agrı falan dio ama bende hiç yok göğüs ağrısı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?