Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim her zamanki gibi Karnım şiş, kasigim ağrıyor, göğüs uclarim acıyor, belim agriyor benim yarın 14 bir aksilik olmazsa yarın baktiracam

Çok korkuyorum testten ama ilk defa böyle oluyorum insanın her akşam karnı sisermi anlamadım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun

Bir arkadaşım var dedim asilama yaptırdım böyle belirtiler var diyom sende oluyormuydu diyorum diyorki ben 3 aylık oluyor karnimda ben öyle ogreniyordum diyor böyle olanlarda var

Benim ilk asilamam inşallah son olur senin kaç yumurtan vardı eşinin sperm sayısı iyimi

Offf offf napcaz biz BN valla bu sef senin kaçıncıydı cnm
Benim ilk denememdi canım öncesinde klomenle defalarca yum takibi yaptırdım olmamıştı malesef bilmiyorum neden olmuyo herkes bi brlirti falan yazıyo belirtisi falan yok kardeşim varsa var yoksa yok kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti ve şişmesi daha bi çok belirti bunlar bende her ay oluyo zaten dicem oki bi belirti aramayın adet gününüz geçmeden üzülürsünüz eşimle gittim aldım sonucu kız çıktısını vermeden hemen sazan gibi 0.64 dedi eşim anlamadı ben olmamış dedim oda test çıkmamış sanmış elimden aldı kağıdı üzülme diye telkin etti

üzülme cnm insallAh önümüzdeki ay olur hayırlısıyla, Allah fazla bekletmeden nasip eder insallah

Size umut olsun diye yazıyorum bir arkadaşım 6 yıllık evliydi hiç hamile olmamıştı. yumurta takibi yaptiriyordu en son konustugumuzda ya boşver dedi hersey çocuk değil dedi takmayacam dedi adet oldum dedi halbuki hamileymis yerleşme kanamasiymis şimdi 3 ayı gecti

Yani stresten olmuyor çoğumuzun birde maca diye bir bitki var onun tozunu içmiş 2 ay boyunca 2.ay hamile

Daha 2gun vurdum ama basim agriyo midem bulaniyor bide kasiklarim cok basinc yapiyo agriyo

En çok kötü olduğum an o an esınle öğreniyorsun hemşire sana söylüyor berbat bir durum inşallah bu son üzüntü olur canm

Normalde regl zamanım da göğüslerim şişer ağrir geçen ay bole bişey olmadı ama suan aşılam a olduğum günden bu yana göğüslerim sis ve ağrıyor suan felaket ve bazen damar damar oluyor sancılarda olduğum gün sancim olurdu böyle bi hafta öncesinden başlamazdi belki hormonlar değişti die böyle oldu ama hergün bi yemek kokuyor burnuma bugün çok sevmediğim tarhana çorbası köktü ve yaptım inşallah bunlar bir işarettir çektiğimiz acılara değer inşallah bu ay da olmazsa ya uzun süre bırakcam yada hemen tüp bebek yaptircam kizlar Off allah sabır versin bizlere inşallah canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…