seninki bildiğin hamilelik belirtisi gibi duruyor cnm inşallah hamilesindir..Benim her zamanki gibi Karnım şiş, kasigim ağrıyor, göğüs uclarim acıyor, belim agriyor benim yarın 14 bir aksilik olmazsa yarın baktiracam
Offf offf napcaz biz BN valla bu sef senin kaçıncıydı cnmAldım canım malesef sonuç negatif0.64
Offf offf napcaz biz valla bu sefer sonucu alınca çok kötü oldum allah yardımcımız olsun senin kaçıncıydı cnm
inşallah pozitif olur cnm sonuç. yarın sonucu bize söylemeyi unutma merak ederizÇok korkuyorum testten ama ilk defa böyle oluyorum insanın her akşam karnı sisermi anlamadım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Benim ilk denememdi canım öncesinde klomenle defalarca yum takibi yaptırdım olmamıştı malesef bilmiyorum neden olmuyo herkes bi brlirti falan yazıyo belirtisi falan yok kardeşim varsa var yoksa yok kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti ve şişmesi daha bi çok belirti bunlar bende her ay oluyo zaten dicem oki bi belirti aramayın adet gününüz geçmeden üzülürsünüzOfff offf napcaz biz BN valla bu sef senin kaçıncıydı cnm
üzülme cnm insallAh önümüzdeki ay olur hayırlısıyla, Allah fazla bekletmeden nasip eder insallahBenim ilk denememdi canım öncesinde klomenle defalarca yum takibi yaptırdım olmamıştı malesef bilmiyorum neden olmuyo herkes bi brlirti falan yazıyo belirtisi falan yok kardeşim varsa var yoksa yok kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti ve şişmesi daha bi çok belirti bunlar bende her ay oluyo zaten dicem oki bi belirti aramayın adet gününüz geçmeden üzülürsünüzeşimle gittim aldım sonucu kız çıktısını vermeden hemen sazan gibi 0.64 dedi eşim anlamadı ben olmamış dedim oda test çıkmamış sanmış elimden aldı kağıdı üzülme diye telkin etti
En çok kötü olduğum an o an esınle öğreniyorsun hemşire sana söylüyor berbat bir durum inşallah bu son üzüntü olur canmBenim ilk denememdi canım öncesinde klomenle defalarca yum takibi yaptırdım olmamıştı malesef bilmiyorum neden olmuyo herkes bi brlirti falan yazıyo belirtisi falan yok kardeşim varsa var yoksa yok kasık ağrısı göğüs ucu hassasiyeti ve şişmesi daha bi çok belirti bunlar bende her ay oluyo zaten dicem oki bi belirti aramayın adet gününüz geçmeden üzülürsünüzeşimle gittim aldım sonucu kız çıktısını vermeden hemen sazan gibi 0.64 dedi eşim anlamadı ben olmamış dedim oda test çıkmamış sanmış elimden aldı kağıdı üzülme diye telkin etti
sen tam günün de mi test yapacaksn cnmEn çok kötü olduğum an o an esınle öğreniyorsun hemşire sana söylüyor berbat bir durum inşallah bu son üzüntü olur canm
Canim benim regl günüm e 5 gün var şayet olmazsam test günümde yaprim olursam zaten gerek kalmicaksen tam günün de mi test yapacaksn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?