Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu akşam misafirim geldi öyle kötü baş dönmem oldu ki ne ayakta durabiliyorum nede oturduğum yerde durabildim çok kötüydü bi 10 dk fala sürdü

Sagol canm amin insallah allah sizlerede nasip etsin insallah 14. Gunimdu bugun nisan asilamalrinda paylastim canm. Son sayfalara bak tum belirtileri yazdim oraya
Canim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim

Canim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
Hamilelik olabilir canim ama en saglisi 10. Gunden sonra yapilan test ilaclarin etki olup olmadigi ancak ozaman anlasilir 10.gunu testi tekrarla sen ama bana gebelik gibi geldi insallah hamilesindir

In

Ins canim bizde dun oyle dusunduk baya sevindik ama.formlar kafami karistirdi sen.ne zaman yaptirdin.testi

kızlar ben hiç iyi değilim ya akşamdan beri ara ara bulantım var tansiyonum düşüyo başım dönüyo bide sırtım ağrıyo :))

kızlar ben hiç iyi değilim ya akşamdan beri ara ara bulantım var tansiyonum düşüyo başım dönüyo bide sırtım ağrıyo :))
kaçıncı günün peki ayrıca bnmde son aşılamamda miğdem bulanıyordu çok feci kesin hamileyim gözüyle bakıyordum kendime ama yıkılışımda fena oldu oyüzden test yaptır cnnm bn 12. günü yaptım öğrendim beklemek çok boşa inşallah tutmuştur inşallah güzel haberler alırız

benim 7. günüm canım

kızlar bu arada bişey sorucam iğneyi vurulduktan itibarenmi sayıyoruz yoksa aşılama olduğunu günden itibarenmi 14 gün sayıyoruz

yok cnm aşılama olduktan sonra itibariyle ayrıca bi ark yaptırmış 7. gününde 9.54 çıkmış ama bnce en erken 11. gününde yaptır ondan önce güzel bile çıksa hep içinde tereddüt olcak acaba diye

haklısın canım bencede daha çok erken doktor 2 ekimde kan tahlili yaptır demişti

kızlar evde gebelik testim vardı dur yapayım bi dedim iğnenin etkisi geçtimi die ama hala geçmemiş herhalde çünkü 2. çizgi çıktı :))

Bende meraktan catlayacagim ya. Doktor 28,eylul de test yaptir dedi nasil sabredicem offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…