Canim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedimSagol canm amin insallah allah sizlerede nasip etsin insallah 14. Gunimdu bugun nisan asilamalrinda paylastim canm. Son sayfalara bak tum belirtileri yazdim oraya
Hamilelik olabilir canim ama en saglisi 10. Gunden sonra yapilan test ilaclarin etki olup olmadigi ancak ozaman anlasilir 10.gunu testi tekrarla sen ama bana gebelik gibi geldi insallah hamilesindirCanim merhaba bugun asilamamin 7. Gunu dun.aksam dayanamayip.kan testi yaptirdim 9.54 cikti sonuc hamilemiyim yoksa ilaclarin etkisimi bilemedim
Hamilelik olabilir canim ama en saglisi 10. Gunden sonra yapilan test ilaclarin etki olup olmadigi ancak ozaman anlasilir 10.gunu testi tekrarla sen ama bana gebelik gibi geldi insallah hamilesindir
Bizde oyle.dusunduk canim forumlar kafami karistirdi dua et nolur
14. Gunu canmIns canim bizde dun oyle dusunduk baya sevindik ama.formlar kafami karistirdi sen.ne zaman yaptirdin.testi
Beklemek zor geliyo zaman gecmiyor canim tabiki yazarim.sana sende dikkat et yorma kendini fazla14. Gunu canm
Rabbim yuzune baksin insallah mujde verirsn
kaçıncı günün peki ayrıca bnmde son aşılamamda miğdem bulanıyordu çok feci kesin hamileyim gözüyle bakıyordum kendime ama yıkılışımda fena oldu oyüzden test yaptır cnnm bn 12. günü yaptım öğrendim beklemek çok boşa inşallah tutmuştur inşallah güzel haberler alırızkızlar ben hiç iyi değilim ya akşamdan beri ara ara bulantım var tansiyonum düşüyo başım dönüyo bide sırtım ağrıyo :))
benim 7. günüm canımkaçıncı günün peki ayrıca bnmde son aşılamamda miğdem bulanıyordu çok feci kesin hamileyim gözüyle bakıyordum kendime ama yıkılışımda fena oldu oyüzden test yaptır cnnm bn 12. günü yaptım öğrendim beklemek çok boşa inşallah tutmuştur inşallah güzel haberler alırız
haklısın canım bencede daha çok erken doktor 2 ekimde kan tahlili yaptır demiştiyok cnm aşılama olduktan sonra itibariyle ayrıca bi ark yaptırmış 7. gününde 9.54 çıkmış ama bnce en erken 11. gününde yaptır ondan önce güzel bile çıksa hep içinde tereddüt olcak acaba diye
bence 27 eylülde yaptır acilde çıkar sonucun inşallah tutmuşturhaklısın canım bencede daha çok erken doktor 2 ekimde kan tahlili yaptır demişti
inşAllah canım hepimizin tutmuşturbence 27 eylülde yaptır acilde çıkar sonucun inşallah tutmuştur
ayy seninde az kalmış canım inşAllah güzel haberler verirsin bu zaman durdu sanki yaa hiç geçmiyoBende meraktan catlayacagim ya. Doktor 28,eylul de test yaptir dedi nasil sabredicem offf
eee gelmiş zaman yarın bugün bile yaptırsan çıkar ozamanBende meraktan catlayacagim ya. Doktor 28,eylul de test yaptir dedi nasil sabredicem offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?