inşallah cnm ya test almaya bi cesaret edebilsem çok korkuyorum olumsuz çıkacak diyeİnşallah tatlım, Allah hakkımızda hayırlısını kolay yoldan nasip eder inşallah.Senden de güzel haberler bekliyoruz canım...
Regli tarihini bekle istersen.Ama bu şekildede çok stres yaparsın, sende haklısın.Hiç idrar testine güvenme direk kan testi yaptır bence canım.En azından varsa havalara uçarsın yoksa da (inşallah vardır) bir an önce toparlanır yeni çalışmalara başlarsın...inşallah cnm ya test almaya bi cesaret edebilsem çok korkuyorum olumsuz çıkacak diye
bugün regl günüm zaten cnmRegli tarihini bekle istersen.Ama bu şekildede çok stres yaparsın, sende haklısın.Hiç idrar testine güvenme direk kan testi yaptır bence canım.En azından varsa havalara uçarsın yoksa da (inşallah vardır) bir an önce toparlanır yeni çalışmalara başlarsın...
o zaman yap canım :)bugün regl günüm zaten cnm
o zaman yap canım :)
Heyecandandır o :) Bekliyorummmm...Güzel olacakkkk.....birazdan test almaya gideceğim olumlu ya da olumsuz öğreneyim bakalm. gerçi olcak gibiyim karnım ağrıyor ama bakalm
TeşekkürlerYok yok canim :) 1.5 kutuyu 9 gun kullandim kucuk şurup gibi düşün sisenin icinden doktorun dedigi miktari kullanıyorsun
Emin olmak icin test yapın evdebirazdan test almaya gideceğim olumlu ya da olumsuz öğreneyim bakalm. gerçi olcak gibiyim karnım ağrıyor ama bakalm
Hayırlısı canım.En azından stresten kurtuldun...Ayrıca idrar testleri bana hiç güvenli gelmiyor.Olmasa bile Sakın üzülme,umut kaybetmek yok....test yaptm kızlar negatif
IMSI ne canım?Saglik olsun..bir dahaki aya denemeye devam edin..Imkani olan arkadaşlar IMSI yaptirsin
test yaptm kızlar negatif
kızlar test negatif cıktıktan sonra ne karın ağrısı kaldı ne de baska bişe, psikolojik mi anlamadım, adette olmadım, hala bir umut diyorum
Ben enteresan şekilde senin için çok olumlu hissediyorum canımkızlar test negatif cıktıktan sonra ne karın ağrısı kaldı ne de baska bişe, psikolojik mi anlamadım, adette olmadım, hala bir umut diyorum
evet cnm ileri hareketi düşükHayırlısı olsun canım
tatlım senın esının degerlerı dusuktu o yuzden asılama yaptırmıstın dımı
ayyy inşallah içine doğuyodur cnm benim ya...Ben enteresan şekilde senin için çok olumlu hissediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?