Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar ben bayramin ilk gunu asilama yaptirdim yumurtalarim.kendi kendine catlayinca dr acil asilamaya aldi bugun 5. gunum cok akintim var iki gundur asilamasi tutan arkadaslar bu tutugunu gosteren bir isaretmi yardimci olurmusunuz atesimde iki gundur yuksek 36.6 dan 36.9 37.1 cikti

POO konuda bilgim yok ama şöyleki 5 ve üzeri çıkması gerekiyor hamile değilsen zatr 0 yada 1_2 gibi bi sonuç çıkıyor inşallah tutmuştur cnm inşallah

Kızlar buralardan okuduğum kadarıyla 21.
gün doktor kontrole çağırıyormus yumurta çatlamış mi diye. Beni hiç çağırmadı simdiye kadar adetin 3. gun gel dışında sizide çağırıyor mu çağirmaması normal mi yani

Kizlar aranızda hiç pozitif i olan yok mu yaa hepiniz kirmizilar i mi gördünüz artık kırmızı renkten nefret eder oldum benimde bu regl de acayip sancim oldu parçalar gidiyor hep ve sürekli kusuyorum Off Dr la konuştum bu ay dinlen tüp bebeğe başlayalım diyor ama bende yaza kadar bekleyen bilirsem5beklicem

evet cnm ileri hareketi düşük

Bizimde öyle canım benım dr um kesın tedavı yontemını soylemedı arastırdıgım kadarıyla hep asılama oldugu ıcın asılamaya yonelıyorum gecen aklıma geldı ya degerler kotuyse dırek tup derse dıye aklıma geldı stres stres hayırlısıyla testı bır yaptırsaydık

çok isterdim canım ama malesef testlerim negatif hep

Hayırlısı olsun canım bu kacıncı asılamaydı asılama sebebınız neydı o kadar sayfaya bakıyorumkı kafa karıstı artık soylemıssındırde unutmusumdur kusura bakma canım

Hayırlısı olsun canım bu kacıncı asılamaydı asılama sebebınız neydı o kadar sayfaya bakıyorumkı kafa karıstı artık soylemıssındırde unutmusumdur kusura bakma canım
amin canım ben ikinci için uğraşıyorum 3 senedir olmuyo sebepsiz sorun yok diyolar eşinle sende ama olmuyo malesef bende bu ay doktora direttim aşılama olsun die ama oda tutmadı malesef

amin canım ben ikinci için uğraşıyorum 3 senedir olmuyo sebepsiz sorun yok diyolar eşinle sende ama olmuyo malesef bende bu ay doktora direttim aşılama olsun die ama oda tutmadı malesef

Hım anladım canım hayırlısı bakalım inşallah gelir bir kardeş :)

21. gün değil ama beni bugün yani aşılamanın 9. günü kontrole çağırdı.Ne için olduğunu bilmiyorum, gidip öğreneceğim öğlen :)Gerçi reglimin de 21. günü oluyor bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…