inşallah cnm çok teşekkürler...İnşallah o umut gercege donusur canım cok ısterım kırmızıalr gelmeden umudu kaybetmek yok bekle bakalım canım
belli olmaz heralde cnm, negatif çıkar boşuna moralin bozulurAsilamanin yarın 9. gunu test yaptirsam belli olurmu tutup tutmadigi
Ne yapilacaksem duramiyorum. Sabır mecburen ya geleydi test günümbelli olmaz heralde cnm, negatif çıkar boşuna moralin bozulur
12.günde kesin çıkıyor 3 gün sonra yaptır bn 2 aşılamada da aynısını yaptım tutmadı inşallah senin aşılaman tutmuşturNe yapilacaksem duramiyorum. Sabır mecburen ya geleydi test günüm
12. gun kaç olmasi gerekiyor bilginiz var mi insallah tutmusyur canim dua edin banada12.günde kesin çıkıyor 3 gün sonra yaptır bn 2 aşılamada da aynısını yaptım tutmadı inşallah senin aşılaman tutmuştur
Insallah canim teşekkür ederimPOO konuda bilgim yok ama şöyleki 5 ve üzeri çıkması gerekiyor hamile değilsen zatr 0 yada 1_2 gibi bi sonuç çıkıyor inşallah tutmuştur cnm inşallah
evet cnm ileri hareketi düşük
günaydın kızlar benim bugün 14. günüm
çok isterdim canım ama malesef testlerim negatif hepGünaydın canım hadi mutlu bir haber ver bizede umut dolalım :)
çok isterdim canım ama malesef testlerim negatif hep
amin canım ben ikinci için uğraşıyorum 3 senedir olmuyo sebepsiz sorun yok diyolar eşinle sende ama olmuyo malesef bende bu ay doktora direttim aşılama olsun die ama oda tutmadı malesefHayırlısı olsun canım bu kacıncı asılamaydı asılama sebebınız neydı o kadar sayfaya bakıyorumkı kafa karıstı artık soylemıssındırde unutmusumdur kusura bakma canım
amin canım ben ikinci için uğraşıyorum 3 senedir olmuyo sebepsiz sorun yok diyolar eşinle sende ama olmuyo malesef bende bu ay doktora direttim aşılama olsun die ama oda tutmadı malesef
21. gün değil ama beni bugün yani aşılamanın 9. günü kontrole çağırdı.Ne için olduğunu bilmiyorum, gidip öğreneceğim öğlen :)Gerçi reglimin de 21. günü oluyor bu arada...Kızlar buralardan okuduğum kadarıyla 21.
gün doktor kontrole çağırıyormus yumurta çatlamış mi diye. Beni hiç çağırmadı simdiye kadar adetin 3. gun gel dışında sizide çağırıyor mu çağirmaması normal mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?