Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar asilamanin 6 gunu bugun soldaki sabah yaptim .catlatma ignesi vurulmadi bana yumurtalarim kendi catladi ve estrofem iciyorum yorumlarinizi bekliyorum neolur
inşallah hamişlik vardır tabi ki ama 6. gün erken değil mi idrarda çıkması için.Benim 9. günüm ama doktor 12. günden önce yapma diyor.Ama inşallah bu pozitiftir ve hayırlısıyla bebek sahibi olursunuz inşallah...

erken biliyorum ana merak ettim yapinca silik ikinci cizgi cikinca aklim karisti bana ikiz ve ucuz olma olasiligi cok yuksek demisdi Allahim insanlah hepimizinki pozitiftir canim

erken biliyorum ana merak ettim yapinca silik ikinci cizgi cikinca aklim karisti bana ikiz ve ucuz olma olasiligi cok yuksek demisdi Allahim insanlah hepimizinki pozitiftir canim
İnşallah tatlım.İstersen bir kan testi yaptır, az çok anlaşılır kan değerinden...

kızlar benim de regl günüm birgün gecti, dün idrar testi negatif çıkmıstı, böyle geciken var mı

tüp bebek de çok pahalı cnm ya, bir umut belki aşılama ile olur dedim ama bakalm. inşallah Allah yüzümüze güler

kızlar belki boş umut ama dayanamıyorum artık, hastaneye gidip kanda baktırcam, dua edin ne olur inşallah pozitif çıkar

TE="rosellaa, post: 42796393, member: 661154"]kızlar belki boş umut ama dayanamıyorum artık, hastaneye gidip kanda baktırcam, dua edin ne olur inşallah pozitif çıkar[/QUOTE]
Inşallah pozitifdir canim

Merhaba arkadaşlarr dün bnm 3. aşılamamın startı verildi ilk 2 tutmadı maalesef inşallah 3. tutar inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz

Merhaba arkadaşlarr dün bnm 3. aşılamamın startı verildi ilk 2 tutmadı maalesef inşallah 3. tutar inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
Insallah canim 3. Sonuncu olur da sende bebisine kavusursun. Bende 2.nin sonucunu cuma gunu alicam insallah tutmustur yoksa tup bebek diyo doktor kara kara dusunuyorum nasil ayarlariz diye

Insallah canim 3. Sonuncu olur da sende bebisine kavusursun. Bende 2.nin sonucunu cuma gunu alicam insallah tutmustur yoksa tup bebek diyo doktor kara kara dusunuyorum nasil ayarlariz diye
ayy bşy kalmamış inşallah tutmuştur cnm ya niye 1 kez daha denemiyor özelde mi yaptırıyorsun

tüp bebek de çok pahalı cnm ya, bir umut belki aşılama ile olur dedim ama bakalm. inşallah Allah yüzümüze güler

Öyle canım pahalı benımde suan tup bebek yaptıracak durumum yok sen sımdı yıne asılamamı deneyeceksın İnşallah Rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp eder

Kızlar selam...Şimdi geldim doktordan, hala bir sürü yumurtam var :) Haftaya bugün kontrole çağırdı, bu süre zarfında progynex 200 mg sabah akşam kullanmamı istedi.Salıya kadarda sakın test yapma dedi.Uslu olup söz dinleyeceğim,umarım başarabilirim :)

kızlar benimde bugün 14. günüm ya acaba kan tahlili yaptırsammı en azından yoksa bile boşuna umutlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…