Canım bugün benim 9. günümdü dr. kontrole çağırdı ve salı gününe kadar test yapma, Moralini bozma boşuna dedi.16 .günde ancak belli olurmuş...kızlar benimde bugün 14. günüm ya acaba kan tahlili yaptırsammı en azından yoksa bile boşuna umutlanmam
hayırlı olsun cnmMerhaba arkadaşlarr dün bnm 3. aşılamamın startı verildi ilk 2 tutmadı maalesef inşallah 3. tutar inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
yine aşılama yaptırırm cnm, ama ekim de şehir dısındaym o yüzden tutmazsa kasıma kalacakÖyle canım pahalı benımde suan tup bebek yaptıracak durumum yok sen sımdı yıne asılamamı deneyeceksın İnşallah Rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp eder
yaptırdm cnm hastaneden yeni geldim 4 bucuk gibi çıkarmış sonuçidrar testinde zaten çoğu zaman doğruyu göstermiyor neden kan testi yaptırmıyorsun en sağlıklısı cnm inşallah tutmuştur
inşallahh cnmmmBen hala inanıyorummmm canımm...
Kesinlikle öyle ben 2 aşılamamda da 12. gün yaptırdım belli oluyor ozaman beklemeye kendini strese sokmaya hiç gerek yok cnmkızlar benimde bugün 14. günüm ya acaba kan tahlili yaptırsammı en azından yoksa bile boşuna umutlanmam
cnmm hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız dualarım seninleyaptırdm cnm hastaneden yeni geldim 4 bucuk gibi çıkarmış sonuç
inşallah cnm, sonuç çıktı mı diye bilgisayarın başından kalkamadım, dk da bir hastanenin sitesine bakıyorum:)))cnmm hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız dualarım seninle
yine aşılama yaptırırm cnm, ama ekim de şehir dısındaym o yüzden tutmazsa kasıma kalacak
Offfffsonuç çıktı kızlar 0.1 negatif
Evet canim ozelde bahceci kliniginde. Doktorum bana sorarsaniz direk tup bebege gecin dedi 2.yede deneyelim dedik bizde olmazsa oyle geceriz dedik insallah gerek kalmazayy bşy kalmamış inşallah tutmuştur cnm ya niye 1 kez daha denemiyor özelde mi yaptırıyorsun
sonuç çıktı kızlar 0.1 negatif
canım sizin sıkıntı neydi neden direk tüp bebek dedi doktor?Evet canim ozelde bahceci kliniginde. Doktorum bana sorarsaniz direk tup bebege gecin dedi 2.yede deneyelim dedik bizde olmazsa oyle geceriz dedik insallah gerek kalmaz
Uzulme desekte insan uzuluyo biliyorum ama hayirlisi canim kismet iste insallah bidaha kine tutarsonuç çıktı kızlar 0.1 negatif
Bizde esimin degerleri cok kotu. Sayi az morfoloji cok ileri hareketlilik dusuk canim yacanım sizin sıkıntı neydi neden direk tüp bebek dedi doktor?
Bizde esimin degerleri cok kotu. Sayi az morfoloji cok ileri hareketlilik dusuk canim ya
inşallah pozitif çıkar cnmkızlar tahlil yaptırdım sonuç 1 saat sonra çıkçak bakalım hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?