Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlım sen istanbulda mısın?

Keçi boynuzu kürünün iyi geldiği söyleniyor.İstersen destek olarak alternatif tıptan da yardım al.Bu ay hamile kalamazsam bende öyle yapacağım canım

Keçi boynuzu kürünün iyi geldiği söyleniyor.İstersen destek olarak alternatif tıptan da yardım al.Bu ay hamile kalamazsam bende öyle yapacağım canım

Canım kecıboynuzu ozu aldım ıcıyor kuru ıncır aldım cevız aldım yedı bu ay bakalım ne olacak ben esıme daha sorunun ne oldugunu bılmeden once kecı boynuzu kuru yaptım ıctı ıkı kavanozda pekmezını bıtırmıstı o yuzden bu degerlerın pek yukselecegınden umudum yok ama ınsallah ben yanılırım yukselmıs olur degrler

İçini ferah tut neden olmasın.Siz İstanbul'da mısınız?Eşin hangi üroloğa gidiyor canım

İçini ferah tut neden olmasın.Siz İstanbul'da mısınız?Eşin hangi üroloğa gidiyor canım

Adanadayım canım dr esıme sıcak yerden uzak dur dedı esımın calıstıgı ortam sıcak uzak duramıyor böyle olumsuzluklar olunca umudum kalmıyor

Adanadayım canım dr esıme sıcak yerden uzak dur dedı esımın calıstıgı ortam sıcak uzak duramıyor böyle olumsuzluklar olunca umudum kalmıyor
Dediğim gibi.Benim eşimde de ileri hareketi yavaştı, ben buna rağmen iki kez normal yolla hamile kaldım.Yani aslında bu biraz şans.Pozitif olmaya çalış.Sonuçta tedavi oluyor, elbet yoluna girecek her şey. Her şeyin hayırlısını dilemek ve dua etmek gerisini Allah'a havale etmek en doğrusu herhalde...Güzel haberlerini alırız inşallah canım...

İnşallah canım bende öyle yapıyorum hayırlısını dileyip dua ediyorum elden gelen birşey yok çünkü zamanını bekleyecegız inşallah daha fazla bekletmeden gelır bebıslerımız guzel haberler verebılırız

Benim esim de kullandi o ilaci ama hic etki etmedi insallah sizde etki eder bize xmen argenin miydi onu verdi o baya cikartmisti sonuclari ama ilaci piyasada bulamiyoruz suan

Benim esim de kullandi o ilaci ama hic etki etmedi insallah sizde etki eder bize xmen argenin miydi onu verdi o baya cikartmisti sonuclari ama ilaci piyasada bulamiyoruz suan
Him suan durun nedir sizde biz bekliyoruz tahlil yaptirmak icin acikcasi yykseldigine dair benimde oek umudum yok

Ankarada Kaan Aydos var.Androloji uzmani..onu cok iyi diyorlar..cinsellik.hormon.sperm problemleriyle ilgili bolumlerde tedavi yapiyor..iyiymis..internetten bakın isterseniz
artık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlan
Ay inşallah hamilesin dur

Canim
kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorum

Ankarada Kaan Aydos var.Androloji uzmani..onu cok iyi diyorlar..cinsellik.hormon.sperm problemleriyle ilgili bolumlerde tedavi yapiyor..iyiymis..internetten bakın isterseniz
onu arastırdm cnm bende bizim kullandığımız ilacı veriyormus, onunda pek bir faydasını görmedim o yuzden artktüp bebek merkezleri araştırıyorum

artık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlan

kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorum
bizde eşimle akşam konuştuk öyle artık doktora gitmemeye karar verdik canım dediğin gibi insan çok umutlanıyo

bizde eşimle akşam konuştuk öyle artık doktora gitmemeye karar verdik canım dediğin gibi insan çok umutlanıyo
aynı ilaçları verip duruyorlar 3 ay kullandık bir faydasını görmedik, o yüzden direk tüp bebek yaptıralım diye düşünmeye başladık, sizin sıkıntınız neydi cnm

aynı ilaçları verip duruyorlar 3 ay kullandık bir faydasını görmedik, o yüzden direk tüp bebek yaptıralım diye düşünmeye başladık, sizin sıkıntınız neydi cnm
bizde sorun yok canım öyle diolar sebepsiz yani en kötüsüde bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…