Tatlım sen istanbulda mısın?doktor bu kadar ümitsiz konuştu moral diye bişe kalmadı, ertesi gün ben doktora gittim cm kist çıktı ve yumurta rezervim yaşıma göre çok az çıktı, darbe üstüne darbe aldım anlayacağın ne düşüneceğimi şaşırdm. doktorumda rezervim az çıktığı için ara vermeden tedaviye devam etmeliyiz dedi
Keçi boynuzu kürünün iyi geldiği söyleniyor.İstersen destek olarak alternatif tıptan da yardım al.Bu ay hamile kalamazsam bende öyle yapacağım canımHareketlılık yavas totalde sayı ıyı ml de bıraz dusuk dr un soyledıgıne gore ılk yarım saatte ılerı hızlının ( %5 )tamamı öluyor 2 saatın sonunda ileri hareketlı %0 hareketlı %5 yerınde hareketli % 10 hareketsşz %85 iki ay proxeed plus kullan test yaptırın gelın dedı dr
yok cnm konya dayım, ama ankarada da doktor arastıyorum yakın diyeTatlım sen istanbulda mısın?
Keçi boynuzu kürünün iyi geldiği söyleniyor.İstersen destek olarak alternatif tıptan da yardım al.Bu ay hamile kalamazsam bende öyle yapacağım canım
evet evet doktorunu değiştir...Moral bozmayan biri olsun lütfen.Zaten havadan nem kapıyoruz.Allah hakkımızda hayırlısını versin canım tekrardanyok cnm konya dayım, ama ankarada da doktor arastıyorum yakın diye
İçini ferah tut neden olmasın.Siz İstanbul'da mısınız?Eşin hangi üroloğa gidiyor canımCanım kecıboynuzu ozu aldım ıcıyor kuru ıncır aldım cevız aldım yedı bu ay bakalım ne olacak ben esıme daha sorunun ne oldugunu bılmeden once kecı boynuzu kuru yaptım ıctı ıkı kavanozda pekmezını bıtırmıstı o yuzden bu degerlerın pek yukselecegınden umudum yok ama ınsallah ben yanılırım yukselmıs olur degrler
İçini ferah tut neden olmasın.Siz İstanbul'da mısınız?Eşin hangi üroloğa gidiyor canım
Dediğim gibi.Benim eşimde de ileri hareketi yavaştı, ben buna rağmen iki kez normal yolla hamile kaldım.Yani aslında bu biraz şans.Pozitif olmaya çalış.Sonuçta tedavi oluyor, elbet yoluna girecek her şey. Her şeyin hayırlısını dilemek ve dua etmek gerisini Allah'a havale etmek en doğrusu herhalde...Güzel haberlerini alırız inşallah canım...Adanadayım canım dr esıme sıcak yerden uzak dur dedı esımın calıstıgı ortam sıcak uzak duramıyor böyle olumsuzluklar olunca umudum kalmıyor
Dediğim gibi.Benim eşimde de ileri hareketi yavaştı, ben buna rağmen iki kez normal yolla hamile kaldım.Yani aslında bu biraz şans.Pozitif olmaya çalış.Sonuçta tedavi oluyor, elbet yoluna girecek her şey. Her şeyin hayırlısını dilemek ve dua etmek gerisini Allah'a havale etmek en doğrusu herhalde...Güzel haberlerini alırız inşallah canım...
üzülmüyorum da canım sinirim bozulmaya başlıyo artık bu ay doktora falan gitmicem saldım artıküzülme cnm benimde negatif ama umutsuzluğa kapılmadan yolumuza devam edelim
Ankarada Kaan Aydos var.Androloji uzmani..onu cok iyi diyorlar..cinsellik.hormon.sperm problemleriyle ilgili bolumlerde tedavi yapiyor..iyiymis..internetten bakın istersenizyok cnm konya dayım, ama ankarada da doktor arastıyorum yakın diye
Benim esim de kullandi o ilaci ama hic etki etmedi insallah sizde etki eder bize xmen argenin miydi onu verdi o baya cikartmisti sonuclari ama ilaci piyasada bulamiyoruz suancanım sızde degerler ne durumda benım esımınde degerlerı dusuk dr proxed plus verdı ıkı ay kullan dedı ıkı ay bıtmek uzere 10 ekımde teste gıdecegız sız ılac kullandınızmı benım dr um nasıl bır yol ızleyecegımızı soylemedı once sonucu gormek ıstıyor
Him suan durun nedir sizde biz bekliyoruz tahlil yaptirmak icin acikcasi yykseldigine dair benimde oek umudum yokBenim esim de kullandi o ilaci ama hic etki etmedi insallah sizde etki eder bize xmen argenin miydi onu verdi o baya cikartmisti sonuclari ama ilaci piyasada bulamiyoruz suan
Canimkızlar benim de regl günüm birgün gecti, dün idrar testi negatif çıkmıstı, böyle geciken var mı
artık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlanAnkarada Kaan Aydos var.Androloji uzmani..onu cok iyi diyorlar..cinsellik.hormon.sperm problemleriyle ilgili bolumlerde tedavi yapiyor..iyiymis..internetten bakın isterseniz
kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorumAy inşallah hamilesin dur
Canim
onu arastırdm cnm bende bizim kullandığımız ilacı veriyormus, onunda pek bir faydasını görmedim o yuzden artktüp bebek merkezleri araştırıyorumAnkarada Kaan Aydos var.Androloji uzmani..onu cok iyi diyorlar..cinsellik.hormon.sperm problemleriyle ilgili bolumlerde tedavi yapiyor..iyiymis..internetten bakın isterseniz
bizde eşimle akşam konuştuk öyle artık doktora gitmemeye karar verdik canım dediğin gibi insan çok umutlanıyoartık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlan
kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorum
aynı ilaçları verip duruyorlar 3 ay kullandık bir faydasını görmedik, o yüzden direk tüp bebek yaptıralım diye düşünmeye başladık, sizin sıkıntınız neydi cnmbizde eşimle akşam konuştuk öyle artık doktora gitmemeye karar verdik canım dediğin gibi insan çok umutlanıyo
bizde sorun yok canım öyle diolar sebepsiz yani en kötüsüde bu benceaynı ilaçları verip duruyorlar 3 ay kullandık bir faydasını görmedik, o yüzden direk tüp bebek yaptıralım diye düşünmeye başladık, sizin sıkıntınız neydi cnm
evet o da sıkıntı, bir sorun yok ama olmuyor sinir bozucudurbizde sorun yok canım öyle diolar sebepsiz yani en kötüsüde bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?