Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlısı canım bunları duydukca benımde daha yaptırmadan umudum kalmıyor dr mu soyledı hareket azlıgında asılamanın sansı az dıye canım

Benimki de hareket azlığı canım, benimde pek ümidim yok ama hayırlısı olsun diyoruz..Sonuçta daha önce aynı spermle iki kez normal yolla hamile kalabildim...

Hayırlısı canım bunları duydukca benımde daha yaptırmadan umudum kalmıyor dr mu soyledı hareket azlıgında asılamanın sansı az dıye canım
evet cnm doktordan duydum hareket azsa aşılamayla boşuna vakit kaybetmeyin diyor. aşılama ya da bir sürü para veriyoruz zaten en azından biraz daha fazla para veririm şansım yükselsin.

evet cnm doktordan duydum hareket azsa aşılamayla boşuna vakit kaybetmeyin diyor. aşılama ya da bir sürü para veriyoruz zaten en azından biraz daha fazla para veririm şansım yükselsin.

Vallaha ne diyecegımı bılmıyorum ne dusuncegımıde bılmıyorum artık canım bakalım bızım dr ne dıyecek hayırlısıyla ayın 10 u gelseydı ne olacagını ogrenseydık

bozma moralini cnm, ilaç tedavin bitsin sonuçlara bi bakın bakalım inşallah yükselmiştir de hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmazsın

bozma moralini cnm, ilaç tedavin bitsin sonuçlara bi bakın bakalım inşallah yükselmiştir de hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmazsın

İster istemez insanın canı sıkılıyor suan beklemekten baska yapacak bırsey yok tup bebek derse onuda suan yaptıramayız zaten once para bırıktırmek lazım ama bılıyormusun ben hıc yukseldıgını dusunmuyorum bana sankı ılacların faydası olmadı gıbı gelıyor

öyle düşünme cnm iyi düşün iyi olsun.. Allah inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

sizin değerler nasıl cnm, ben hiç hamile kalmadım bir senedir uğrasıyoruz
Değerler hiç aklımda değil.Zaten aşılama gününe kadar böyle bir sıkıntı olduğunu da bilmiyorduk.Spermler yıkandıktan sonra verilen raporu görünce doktor beklediğimden daha yavas dedi. Bende hiç yapmayalım isterseniz dedim, o da olmaz demiyorum ama şansımız az dedi.Bende mucize her zaman vardır doktor bey dedim :) Daha önce iki kez doğal yolla hamile kaldım sonuçta deyince, aynı cengaverleri bu ayda bekliyoruz diye şakalaştık hatta...O yüzden her şeyin hayırlısı tatlım...

Proxeed işe yarıyor tatlım, ,için i rahat tut :)

evet cnm hayırlısı... bize doktor normal yollarla şansınız imkansıza yakın dedi

evet cnm hayırlısı... bize doktor normal yollarla şansınız imkansıza yakın dedi
Ya nasıl böyle büyük konuşabiliyorlar anlamak imkansız...Allah isteyince olmayacak ne var.İşte ben iki kez, üstelik 4 ay arayla doğal yollardan hamile kaldım.Sen içini ferah tut, aklından çıkardığı anda o ay hamile kalan bir sürü insan var tatlım...

Sadece sayı sıkıntısı mı var yoksa hareketlilikte mi yavaş?

Hareketlılık yavas totalde sayı ıyı ml de bıraz dusuk dr un soyledıgıne gore ılk yarım saatte ılerı hızlının ( %5 )tamamı öluyor 2 saatın sonunda ileri hareketlı %0 hareketlı %5 yerınde hareketli % 10 hareketsşz %85 iki ay proxeed plus kullan test yaptırın gelın dedı dr

doktor bu kadar ümitsiz konuştu moral diye bişe kalmadı, ertesi gün ben doktora gittim cm kist çıktı ve yumurta rezervim yaşıma göre çok az çıktı, darbe üstüne darbe aldım anlayacağın ne düşüneceğimi şaşırdm. doktorumda rezervim az çıktığı için ara vermeden tedaviye devam etmeliyiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…