Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamayla boşa zaman harcıyoruz gibi geliyor bana, bu topic de kac kişi aşılama yaptırdı daha aramızda hamile kalan yok

ben 27 eşim 29 yaşında ben bile yaşım geçmiş gibi hissediyorum, yaşlı anne olmak istemiyorum

ben 27 eşim 29 yaşında ben bile yaşım geçmiş gibi hissediyorum, yaşlı anne olmak istemiyorum

Ahh ahh bende hep 25 yasımda anne olmak istedim ama kısmet değilmiş inşallah daha fazla gecikmeden anne oluruz bende sizin kervana katılacak gibiyim şu 10 günü bir atlatsaydık

aşılamayla boşa zaman harcıyoruz gibi geliyor bana, bu topic de kac kişi aşılama yaptırdı daha aramızda hamile kalan yok
Aynen bencede sonucumu bilmiyorum daha ama asilama banada zaman kaybi gibi geliyo artik. Tup bebekte cok pahali ne var bukadar pahali olucak anlamiyorum ya

Aynen bencede sonucumu bilmiyorum daha ama asilama banada zaman kaybi gibi geliyo artik. Tup bebekte cok pahali ne var bukadar pahali olucak anlamiyorum ya
inşallah tutmuştur cnm senin ki, ben artık parasını falan göze alıp yaptırcam gibi geliyor, kardeşimin düğünü için il dışına gideceğim, dönüşte araştırmalara başlayacağm

2.asilamanin sonucunu bekliyoruz suanda pek umudum yok aslinda simdiden tup bebegi dusunuyoruz. Cunku kac kisi asilama yaptirdi herkes olumsuz

evet malesef öyle bende daha ılk asılamayı yaptırmadan olumsuz düşünüyorum sonuç ne zaman belli olacak

kızlar birşey sorcam belki bilginiz vardır. ben de 3cm boyutunda çikolata kisti var ve doktorum tedaviye çok dirençli olduğunu söyledi ilaç falan vermedi direk aşılama yaptı, tv de ibrahim saraçoğlu soğan küründen bahsetti iyi geliyormuş çikolata kistine ve pko ya, bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı? siz ve ya tanıdığınız biri falan kullandı mı? yan etkisi falan var mıdır? yumurta gelişimine zararı olur mu? diye merak ediyorum.. biraz uzun oldu kusuruma bakmayın canlarım.. şimdiden teşekkür ederim...

canım benimde vardı doktor doğum kontrol hapı vermişti onu kullanmadım soğan kürünü kullandım ama benim kistim geçmemişti üstelik 10 gün geç adet oldum

şuan var mı peki kistn cnm, gectiyse nasıl gecti? ben adette olmadım hala cnm, hayatımda ilk defa adetim gecikti. bu progesteron bir bende mi gecikme yaptı, sen oldun mu

şuan var mı peki kistn cnm, gectiyse nasıl gecti? ben adette olmadım hala cnm, hayatımda ilk defa adetim gecikti. bu progesteron bir bende mi gecikme yaptı, sen oldun mu
geçen ay yoktu canım çok şükür doğum kontrol hapı kullandım öyle geçti benimkisi adet olmadım daha ekimin 2. sinde doktor kontrole çağırmıştı betaya bakçaktı ama ben ondan önce davrandım

adet günün geldi mi. bana doktorum adet gününde beta hcg ye baktır demişti, ben garanti olsun diye gecikince test yaptm ama tabi negatif

adet günün geldi mi. bana doktorum adet gününde beta hcg ye baktır demişti, ben garanti olsun diye gecikince test yaptm ama tabi negatif
normalde ben ayın 5 inden 5 ine olurdum canım geçen ay 3 ünde oldum doktorda bana 2 sinde betaya bakalım demişti aşılama günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…