emodex veriyormus netten arastırdm baya hep onu vermiş, bize onu medicana da verdiler 3 ay kullandık bir faydasını görmedikHangi ilaclari veriyorki bu doktor. ? Hayırlısi olsun canım
Teşekkürleremodex veriyormus netten arastırdm baya hep onu vermiş, bize onu medicana da verdiler 3 ay kullandık bir faydasını görmedik
Bugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...geçen ay yoktu canım çok şükür doğum kontrol hapı kullandım öyle geçti benimkisi adet olmadım daha ekimin 2. sinde doktor kontrole çağırmıştı betaya bakçaktı ama ben ondan önce davrandım
bütün doktorlar farklı şeyi mi yapıyor anlamadım i bana progesteronu vajinal jel seklinde verdi ve aşılama oldugum gün başlayıp 15 gün kullanmamı söyledi cnm. crinone diye bi jeldi. testi de 14. gün yani adet günümde yapmamı söyledi.Bugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...
sizde de hız problemi mi var cnm. daha önce sorduysam kusura bakma:)Teşekkürler
Son adet tarihim 8 eylüldü.Sanırsam hepsi farklı.Hatta acaba ultrasonda bir şey gördü de ondan mı başlattı dedim bu ilaca dedim.Sizce bir şey anlamış ama net olmadığı için bize söylememiş olabilir mi?bütün doktorlar farklı şeyi mi yapıyor anlamadım i bana progesteronu vajinal jel seklinde verdi ve aşılama oldugum gün başlayıp 15 gün kullanmamı söyledi cnm. crinone diye bi jeldi. testi de 14. gün yani adet günümde yapmamı söyledi.
sizde de hız problemi mi var cnm. daha önce sorduysam kusura bakma:)
Cuma gunu ekim 2 de canimevet malesef öyle bende daha ılk asılamayı yaptırmadan olumsuz düşünüyorum sonuç ne zaman belli olacak
Yalnız değilsi canım :)Cuma gunu ekim 2 de canim
Canim telas etme gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmistim doktor progestan geciktirir endise etme dedi 1 hafta falan gecikmisti benim buyuk ihtimalle ilaclarin etkisindendir. Keske hamile olsan tabi ama kismet isteşuan var mı peki kistn cnm, gectiyse nasıl gecti? ben adette olmadım hala cnm, hayatımda ilk defa adetim gecikti. bu progesteron bir bende mi gecikme yaptı, sen oldun mu
Evet banada garip geldi biraz herkese asilama oldugu gun progestana baslatiyor cunku amac dusugu engellemek rahim duvatini kalinlastirmak 15 gun sonra biraz gec gibi geldi bana istersen bi danis doktoruna canim sonucta hem maddi hem manevi zorlugu bizler cekiyoruzBugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...
Ayy ne guzel insallah ikimizde mujdeli haberler aliriz canim ya :)Yalnız değilsi canım :)
yok cnm hamile miyim diye bir şüphem yok test yaptırdığım için. çok şiştim regl olmadığım için ve 5 gündür adetimin ilk günü gibi ağrı çekiyrm, bunlardan kurtulmak için diyorum. insallah benim ki o kadar gecikmez ya cuma aksamı 10 saatlik yola gitcem otobuste olursam yolculuk nasıl gececek diye korkuorum:)Canim telas etme gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmistim doktor progestan geciktirir endise etme dedi 1 hafta falan gecikmisti benim buyuk ihtimalle ilaclarin etkisindendir. Keske hamile olsan tabi ama kismet iste
inşallah ikinizde hayırlı sonuçlar alırsınız kızlar, bize de moral olursunuzAyy ne guzel insallah ikimizde mujdeli haberler aliriz canim ya :)
bence bekle canım çünkü çatlamış yumutan varmışBugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...
İnşallah canım inşallah...Hiçbir belirtim yok ama Allah büyük...Hayırlısını nasip etsin inşallahAyy ne guzel insallah ikimizde mujdeli haberler aliriz canim ya :)
Ay evet inanamadım gözlerime..Bir sürü yumurta.Şansın hala devam ediyor dedi doktor, ilişkiye girmeye devam edin.Bu iğnenin etkisi bir kaç ay devam edermiş...bence bekle canım çünkü çatlamış yumutan varmış
inşallah salı günü güzel haber verirsin bize canımAy evet inanamadım gözlerime..Bir sürü yumurta.Şansın hala devam ediyor dedi doktor, ilişkiye girmeye devam edin.Bu iğnenin etkisi bir kaç ay devam edermiş...
İnşallah tatlım inşallah.Ama içinde yaramaz bir çocuk var sanki ve bana sürekli test yaptır diyor :)Acaba yarın sabah idrarda baksam mı?inşallah salı günü güzel haber verirsin bize canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?