Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...

bütün doktorlar farklı şeyi mi yapıyor anlamadım i bana progesteronu vajinal jel seklinde verdi ve aşılama oldugum gün başlayıp 15 gün kullanmamı söyledi cnm. crinone diye bi jeldi. testi de 14. gün yani adet günümde yapmamı söyledi.

Son adet tarihim 8 eylüldü.Sanırsam hepsi farklı.Hatta acaba ultrasonda bir şey gördü de ondan mı başlattı dedim bu ilaca dedim.Sizce bir şey anlamış ama net olmadığı için bize söylememiş olabilir mi?

zannetmem cnm çünkü rahim duvarı kalınlaşmasına falan bakıyorlarmıs ama bu rahim duvarı adet belirtisi olarak da kalınlasıyormus hamilelik belirtisi olarak da kalınlaşıyormuş.

şuan var mı peki kistn cnm, gectiyse nasıl gecti? ben adette olmadım hala cnm, hayatımda ilk defa adetim gecikti. bu progesteron bir bende mi gecikme yaptı, sen oldun mu
Canim telas etme gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmistim doktor progestan geciktirir endise etme dedi 1 hafta falan gecikmisti benim buyuk ihtimalle ilaclarin etkisindendir. Keske hamile olsan tabi ama kismet iste

Evet banada garip geldi biraz herkese asilama oldugu gun progestana baslatiyor cunku amac dusugu engellemek rahim duvatini kalinlastirmak 15 gun sonra biraz gec gibi geldi bana istersen bi danis doktoruna canim sonucta hem maddi hem manevi zorlugu bizler cekiyoruz

Canim telas etme gecen ay bende kimyasal gebelik gecirmistim doktor progestan geciktirir endise etme dedi 1 hafta falan gecikmisti benim buyuk ihtimalle ilaclarin etkisindendir. Keske hamile olsan tabi ama kismet iste
yok cnm hamile miyim diye bir şüphem yok test yaptırdığım için. çok şiştim regl olmadığım için ve 5 gündür adetimin ilk günü gibi ağrı çekiyrm, bunlardan kurtulmak için diyorum. insallah benim ki o kadar gecikmez ya cuma aksamı 10 saatlik yola gitcem otobuste olursam yolculuk nasıl gececek diye korkuorum:)

bence bekle canım çünkü çatlamış yumutan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…