Sperm hareketimiz yavaş ama canım ya..o yüzden nedense hiç umudum yok.Zaten bu ay hamile kalmazsam bir süre hiçbirşey yapmayı düşünmüyorumbence de eşine soyleme, ben dün söylemeden gittim hüsrana uğradım o ayrıseninki pozitif olacak bence, aşılama olmadıysa bile yeni çatlayan yumurtalardan şansın hala devam ediyr cnm
evet iyi olur cnm ertesi günü bekleyince strese giriyor insanİnşallah canım bakalım merakla beklıyoruz test gunu tum gun ızın alacagız sonucu alıp hemen dra gıdecegız kesınlıge kavusacak hersey
Benimde öyle..Hatta gereğinden fazla enerjiğim,sürekli hoplayıp zıplayasım var.Ofiste zırt pırt kalkıyorum, eve gidince hep birşeyler yapmak istiyorum :)Insallah canim. Malesef hissettigim hicbisey yok yaa
olmazsa bir spermiogram yaptırıp değerlerinizi tam olarak öğrenin cnm, belki çok kötü değildir. benim yumurta rezervim az olduğu için beklemeden tüp bebek düşünüyorum hareket azlığında aşılama pek fayda etmiyormusSperm hareketimiz yavaş ama canım ya..o yüzden nedense hiç umudum yok.Zaten bu ay hamile kalmazsam bir süre hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum
evet iyi olur cnm ertesi günü bekleyince strese giriyor insan
Yani zaten çok kötü olsa daha önce kendiliğinden hamile kalamazdım diye düşünüyorum...olmazsa bir spermiogram yaptırıp değerlerinizi tam olarak öğrenin cnm, belki çok kötü değildir. benim yumurta rezervim az olduğu için beklemeden tüp bebek düşünüyorum hareket azlığında aşılama pek fayda etmiyormus
bence de haklısın cnmYani zaten çok kötü olsa daha önce kendiliğinden hamile kalamazdım diye düşünüyorum...
nasıl bekledin ki okadar 12. günü yaptırsaydın keşke yinede kötü düşünme test yaptırsana inşallah tutunmuştur
Aynen aynen ilkinde uzanamazdim biyere simdi tutabilene ask olsun cunku aci sizi hissetmiyorum unutuyorum resmen. Ayrica bende senin gibi bu tutmazsa artik bisey yapmiycam birakicam.Benimde öyle..Hatta gereğinden fazla enerjiğim,sürekli hoplayıp zıplayasım var.Ofiste zırt pırt kalkıyorum, eve gidince hep birşeyler yapmak istiyorum :)
Ayy uzulme canim ya. Birimizdende iyi haber ciksin bu kadar mi kotu hicbirimizinki tutmadimi yaahastalandım malesef tutmamışşş
Eczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum.Sanırsam yarın sabah bir idrar testi yapacağım, dayanamayağım :) Sol kasık ince ince batıyor bugün hayırlısı bakalım canımAynen aynen ilkinde uzanamazdim biyere simdi tutabilene ask olsun cunku aci sizi hissetmiyorum unutuyorum resmen. Ayrica bende senin gibi bu tutmazsa artik bisey yapmiycam birakicam.
Bende esime diyorum yarin gidip test yaptiralim 14.gun yarin ne var yok cikar yok illa 15.gun gidecekmisiz. Zaten kasiklarim agriyo heran hastalanicam gibi geliyo test yapiyimda bu gerilim bitsin istiyorumEczaneye gitmemek için kendimi zor tutuyorum.Sanırsam yarın sabah bir idrar testi yapacağım, dayanamayağım :) Sol kasık ince ince batıyor bugün hayırlısı bakalım canım
Cnm bnce bekleme 12.gün yaptır BN 2 aşılamamda da 12.gün bajtırdım en azından sonuç kötü de olsa boşuna beklemiyorsun burada çok şahit oldum adet günü geçsin diye bekleyen hamile hisseden kendini yinede senin kararın inşallah güzel sonuçlar ile gelirsinBugün aşılamamın 10. günü ben 11 ya da 12. günde yaparım diye düşünmüştüm ama dün doktor kontrolünde salı günü gel (16. gün oluyor) betaya bakalım dedi...Sizce beklesem mi?Bu arada bugün kasığımda ince ince, ara ara batma başladı.Ve dün progestana başlattı beni.Ayrıca hala bir sürü çatlamış yumurta vardı ultrasonla bakıldığında...
Yaaa allahım inşallah yüzümüze bakacak cnm çok üzülmeyeye çalış olur muhastalandım malesef tutmamışşş
Sanki hiç tutan kimse yok bu aşılama nasıl bsyen azından 2 kişiden birinin tutsa bnm 3. Olacak ama artık umudum kalmadı sanki aşılamada
valla bende anlamadım canım yaa geçen ay doktora gittiğimde bi bayan vardı aşılamayla ikizlere hamileydi bi bizimkiler tutmuyoSanki hiç tutan kimse yok bu aşılama nasıl bsyen azından 2 kişiden birinin tutsa bnm 3. Olacak ama artık umudum kalmadı sanki aşılamada
Asilamayla cogul gebelik oluyomuydu yaa tup bebekte oluyo saniyodum ben saglikla buyutsun insallah bizde bi sorun var demekkivalla bende anlamadım canım yaa geçen ay doktora gittiğimde bi bayan vardı aşılamayla ikizlere hamileydi bi bizimkiler tutmuyo(
Aynen cnm ya, en aziNdan bir iki kkişinin tutsaydi da bize de moral olsaydiSanki hiç tutan kimse yok bu aşılama nasıl bsyen azından 2 kişiden birinin tutsa bnm 3. Olacak ama artık umudum kalmadı sanki aşılamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?