Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah tatlım inşallah.Ama içinde yaramaz bir çocuk var sanki ve bana sürekli test yaptır diyor :)Acaba yarın sabah idrarda baksam mı?
idrar da hiç çıkmaz bosuna moralin bozulur cnm idrara daha geç geçiyor ama kendini engelleyemiyorsan kanda beta hcg ye baktır. kacıncı günün cnm

tam ayda olmuyorum geçiyo 1 yada 2 gün canım
hmm o zaman değişir tabi ama adet gününe bakma aşımanın 14. günü testte çıkıyor zaten. progesteron yüzünden düzenli olanın ki de şaşıyor benim ki gibi o yüzden adet tarihine fazla takılma bence

Bütün pozitif enerjimi toplayıp yaptırayım bari kızlar...Beye de bir şey söylemeyeyim, zira o benden daha heyecanlı ve panik :)
bence de eşine soyleme, ben dün söylemeden gittim hüsrana uğradım o ayrı seninki pozitif olacak bence, aşılama olmadıysa bile yeni çatlayan yumurtalardan şansın hala devam ediyr cnm

Canim dogru yada yanlis bilmiyorum ama ben oyle gecikince kuveti sicak suyla doldurup girdim icine 10 15 dk yattim oyle sonra o gece adet oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…