istiyosan bi yap canım negatif olursa üzülme ama daha salı gününe var çünküİnşallah tatlım inşallah.Ama içinde yaramaz bir çocuk var sanki ve bana sürekli test yaptır diyor :)Acaba yarın sabah idrarda baksam mı?
idrar da hiç çıkmaz bosuna moralin bozulur cnm idrara daha geç geçiyor ama kendini engelleyemiyorsan kanda beta hcg ye baktır. kacıncı günün cnmİnşallah tatlım inşallah.Ama içinde yaramaz bir çocuk var sanki ve bana sürekli test yaptır diyor :)Acaba yarın sabah idrarda baksam mı?
tam ayda bir oluyorsan 3 ünde olursun cnmkızlar ben şimdi ayın 3.ündemi adet olucam yoksa 5.indemi
Aşılamanın 10. günü canım...idrar da hiç çıkmaz bosuna moralin bozulur cnm idrara daha geç geçiyor ama kendini engelleyemiyorsan kanda beta hcg ye baktır. kacıncı günün cnm
yarın 11. gün bence kanda çıkabilir cnm. inşallahhhhhh pozitif çıkar cnmAşılamanın 10. günü canım...
tam ayda olmuyorum geçiyo 1 yada 2 gün canımtam ayda bir oluyorsan 3 ünde olursun cnm
hmm o zaman değişir tabi ama adet gününe bakma aşımanın 14. günü testte çıkıyor zaten. progesteron yüzünden düzenli olanın ki de şaşıyor benim ki gibi o yüzden adet tarihine fazla takılma bencetam ayda olmuyorum geçiyo 1 yada 2 gün canım
Cuma gunu ekim 2 de canim
Bütün pozitif enerjimi toplayıp yaptırayım bari kızlar...Beye de bir şey söylemeyeyim, zira o benden daha heyecanlı ve panik :)yarın 11. gün bence kanda çıkabilir cnm. inşallahhhhhh pozitif çıkar cnm
bence de eşine soyleme, ben dün söylemeden gittim hüsrana uğradım o ayrıBütün pozitif enerjimi toplayıp yaptırayım bari kızlar...Beye de bir şey söylemeyeyim, zira o benden daha heyecanlı ve panik :)
Insallah canim. Malesef hissettigim hicbisey yok yaaİnşallah olumlu sonuc alırsın da bızlerede umut olursun belırtı varmı canım
Canim dogru yada yanlis bilmiyorum ama ben oyle gecikince kuveti sicak suyla doldurup girdim icine 10 15 dk yattim oyle sonra o gece adet oldum.yok cnm hamile miyim diye bir şüphem yok test yaptırdığım için. çok şiştim regl olmadığım için ve 5 gündür adetimin ilk günü gibi ağrı çekiyrm, bunlardan kurtulmak için diyorum. insallah benim ki o kadar gecikmez ya cuma aksamı 10 saatlik yola gitcem otobuste olursam yolculuk nasıl gececek diye korkuorum:)
ben de deneym cnmCanim dogru yada yanlis bilmiyorum ama ben oyle gecikince kuveti sicak suyla doldurup girdim icine 10 15 dk yattim oyle sonra o gece adet oldum.
Insallah canim. Malesef hissettigim hicbisey yok yaa
sizin ilaç tedavisi ne zaman bitiyordu cnmbelkı bellı etmeden gelıyordur inşallahta öyledır canım
sizin ilaç tedavisi ne zaman bitiyordu cnm
inşallah düzelmiştir sonuçlarınız cnmEkımın 10 da canım 12 sı gıbıde teste gıdecegız
inşallah düzelmiştir sonuçlarınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?