Aşılama EYLÜLDE AŞILAMA YAPTIRACAK OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İste oldu hamileyim diyen birilerini duymaya moral bulmaya birilerinin umut olmalarina o kadar ihtiyacimiz varki Rabbim duysun hepimize hayirli saglikli guzel kaderiyle rizkiyla bereketiyle evlatlarimizi mucizelerimizi bize yollasin...

artık esim doktora gitmek istemiyr cnm hepsi ilaç veriyor umutlan

kan verdim negatif cıktı cnm, hala regl olmadım progesteron jel den dolayı gecikti herhalde diye düşünüyorum
Yaaa üzülme diyemiyorum canım elinde değil insanın bi Dr a gitsen belki nedenini söyler hayırlı zamanı değilmiş demekki tatlım

Yaaa üzülme diyemiyorum canım elinde değil insanın bi Dr a gitsen belki nedenini söyler hayırlı zamanı değilmiş demekki tatlım
gelmeye basladı canım reglim, şişliğim indi rahatladım biraz. üzülmeden yapamıyor insan ama artık alıştım nerdeyse her ay negatif sonuç almaya, pozitif görürsem birgün şok olacağım

gelmeye basladı canım reglim, şişliğim indi rahatladım biraz. üzülmeden yapamıyor insan ama artık alıştım nerdeyse her ay negatif sonuç almaya, pozitif görürsem birgün şok olacağım
Geldimi iyi bari. Adet oluncada uzuluyoruz olamayincada :) kuvete girmismiydin

Canım test yaptırdın mi sen. Bende sanırım.bugun yaptıracağım dayanamiyorum:)
yok ben yaptırmadım ama sabah evde idrar testi yaptım negatifti..Zaten doktor salıdan önce yaptırma,idrarda çıkmaz kanda da 14. günü bekle en azından demişti.Sanırsam bekleyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…