Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar 28 eylülde aşılama yaptırdım 2 gündür sağ kasığımda ağrı var oturup kalkarken çok şiddetli olmasa da bi ağrı var. benim gibi olan var mı acaba? neden olur bilen var mı ayrıca progestan da kullanıyorum

bende 24 eylülde aşılama yaptırdım ve benimde kasıklarımda ağrım var pazartesi günü test günüm ilaçlardan mı yoksa hamile miyim öğreneceğim ???

inşallah hamilesindir de iyi haber veririsin bizlere :)

keşke öyle olsam ama içime öyle doğmuyor sanırım savunma mekanizması sonrasında çok üzülmemek adına böyle düşünmeyi tercih ediyorumn çok az kaldi bakalım sizlere yazacağım hamile olmazsam geç dönüş yapabilirim ordan anlayabilirsiniz olmadığımı :)

Sonucumu simdi aldim arkadaslar bugun sabah hastaneye giderken biraz aglamistim ondan herhalde kocaman negatif degerime ragmen tek damla gozyasi dokmedim ara vermeye karar verdik yeni yil yeni sans diyecegim ocaka kadar kendi haline birakiyorum insallah kalan herkesin pozitiftir sonucu iyi bakin kendinize hoscakalin :)

Ozelden mesaj atan arkadaslarima tesekkur ederim fakat henuz mesaj sayim dolmadigi icin ben yazamiyorum kendimi olmayacagina hazirlamistim ama yinede icimde kucucukte olsa bir umut vardi... Hatta sabah hastaneye girerken esime dedim ki icimdeki o kucucuk umudu da kolumdan cekip alacaklar deyip kendi kendime agladim ama sonuc sonrasi allahim cok sukur sabrini verdi :)

Canım çok üzüldüm umarım hayattan bundan sonra istediğin herşey olur ve ocaktada bebeğine kavusursun ne guzel dayanma gucu vermis sana Rabbim buna sığın sabredelim elbet bir gun olacak

Ben 28 eylulde asilama yaptrdm bugn evde test yaptim negatif cikti acaba cok erken mi yaptm testi idrarda kac gunde belli oluyor bir bilginiz varmi

Kızlar test yaptıran yokmu ?? Neden kimsenin sesi çıkmıyor ?? Olumlu Yada olumsuz yazın lütfen .. Ya 12 gün oldu test yaparsam çıkarmı Yada Bayram sonrasını mı bekliyeyim bilmiyorumki ??

ben 2011 yılında evlendim 41 yaşındayım. bir defa aşılama yaptırdım . bayındır hastahanesinde. olmadı. ankara tüp bebek merkezini önerdi herkes. cem akarsu inanılmaz bir doktor çok iyi bir ekip. hemen tüp bebek tedavisi başladık . ilk deneme hemen tuttu. ama 2 aylıkken bebeğin kalbi durdu. ve kürtaj.....sonra 26 eylül perşembe günü tekrar dondurulmuş bebek transfer ypıldı ama tutmadı. ve 12 ekim günü kontrol vardı tekrar ilaç. bugünkü kontrolde perşembe günü gene transfer yapılcak . allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ......

ben burdan size elimden geldiği kadar bilgilendirmek istiyorum :) adet imin 2. gününden itibaren estrofem başladık ilk önceleri sabah 11:30 gece 23:30 du sonra sabah 08:00 16:00 ve 24:00 oldu yarın salı günü tetra ve prednol eklendi buna ve tabiki vazgeçilmez olan progestan :))))) fitil ..... perşembe günü bebişlerle buluşucaz:)))) saat 13:00 ankara tüp bebek merkezinde :)))
dilerim hiç kimsenin emeği boşa çıkmasın benimde amin. herşey bebeklerimiz için :)))

canım sıkma sakın tatlı canını herşeyin hayırlısı bende 1.5 yıllık evliyim ama çikolata kistinden dolayı olmuyor.aşılama tutmadı bende tüp bebek yaptrcam inş kasımda.sende devam et hiç bırakma bizleride haberdar et

inşallah güzel haberler verirsin bizlere dualarımda olacaksın herşey hayırlısıyla çok güzel olsun inşallah :)

ikinci aşılamamda tutmadı
Tüp bebek denemeye karar verdik...
Allah hepimize sabır versin...

amin inşallah,ama en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bu çabalarımız sonuçsuz kalmayacak inanıyorum kimsenin kucağı boş kalmayacak sadece biraz zamana ihtiyacımız var o zaman diliminide kolay geçirmeyi nasip etsin Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…