Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilacın etkisi 10 gün sonra vücuttan çıkıyormuş hatta bazı aşılama yapan yerler 12. gün test yaptırabilirsin diyorlarmış :) daha hiç görmedim o çift çizgiyi bakalım keşke görebilsekte bizde o duygu nasıl bir şey anlayabilsek zaten hamile kalırsam sırf eğlencesine 10 tane falan test yapıp çift çizgiyi görmek istiyorum içime oturdu o tek çizgiyi görmekten bıktım vallahi

bu arada sende hiç belirti yok mu agrı sızı şişlik ???

bu arada sende hiç belirti yok mu agrı sızı şişlik ???

canım bana da doktorum aşılamadan sonra 12. gün test yaptır dedi demekki ilaç etkisi geçmiş oluyor o zamana, bende senin gibi zevkine alıp test yapıp o çift çizgiyi karşıma koyup saatlerce bakıcam ahdım var bu arada benim karnımda şişkinlik var ve ara ara adet olcakmışım gibi ağrı oluyo sonra geçiyo doktora sordum bu iyi bir belirti dedi benim göğüslerim hiçbir adet döneminde şişmez ve ağrımaz o yüzden göğüs belirtisi olacağını sanmıyorum

heyecanla ve merakla bekliyoruz inşallah güzel haberlerle geri dönersiniz testten :)

merhaba arkadaşlar test vermeme gerek kalmadı adet oldum artık diğer aşılamaya geçeceğiz araya bayram girdiği için kasıma kalacak muhtemelen ne yapalım kısmet inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

merhaba arkadaşlar test vermeme gerek kalmadı adet oldum artık diğer aşılamaya geçeceğiz araya bayram girdiği için kasıma kalacak muhtemelen ne yapalım kısmet inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

arkadaşım hayırlısı olsun üzme kendini, inşallah bir daha ki sefere mutlulukla verirsin haberini, bende ptesi sonuç alıcam eğer negatif olursa senin gibi kasıma kalıcak malesef

herkese merhaba... 4. denemenin sonunda sonuç hamilelik lehine gibi duruyor. hcg hormonum 15.28 çıktı. diğer 3 denemede 0 veya 1 çıkıyordu, doktorum 1 hafta sonra gel dedi, değerler olması gerektiği kadar yükselirse kesinleşecek inşallah. bu bile umut oldu.. lütfen sizler de Allahtan ümidinizi kesmeyin, Allah kimseyi evladıyla, evlatsızlıkla sınamasın, zor bi süreç hakkımızda hayırlısı olsun....

Zaten kendimizi en kotuye hazirliyoruz hepimizde ama yinede olsun insan uzulmekten alamiyor kendisini biribirimizi en iyi biz anlariz...insallah kasimda aliriz pozitif haberlerini...

İnsallah yukselir degerlerin hayirlsiyla benimde hep 0 - 1 arasi cikar egerlerim ama gec olusan bir embriyodur mihtemelen insallah yukselecektir sen icini ferah tut bebginide kendinide uzme :)

yanılmayı ne çok istemiştim oysa içten içe ama yine yanılmadım bugün doktora gittim gebelik yok aslında kendimce sorunsuz olunca sanki aşılama hemen tutar gibi gelmişti o kadar büyük bi şeydiki benim için ama yine hüsran Allahda ümit kesilmez tekrarlıyorum seval bu senin ve tüm evlat sahibi olmak istiyenlerin imtihanı ama bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum rabbimin tez zamanda bu yaşları mutluluk gözyaşlarına çevirmesi için dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok inş sizinkiler mutluluk gözyaşı olur Allah yardımcınız olsunn

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah,bi şey sorucam aşılama sonrası kaçıncı gün tert sonucun bu

arkadaşım hayırlısı olsun çok üzüldüm ne kadar kendimizi hazırlasakta olmayınca insan yıkılıyor, rabbim tez zamanda hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallah

amin inşallah olacak bizlerde evlat sahibi olacağız Allah ın izniyle ama bu süreçte moral çok önemli üzülsek te elimizden bir şey gelmiyor biz çabalayacağız Allah da karşılığını verecek,biliyorum hayatta ki en zor şey insanın kendi kendini teselli etmesi ama bize düşen bu yine umut inadına umut...bu yolda herkese Rabbim dayanma gücü versin istediklerimizi de en kısa zamanda nasip etsin inşallah :) :) :)

canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah,bi şey sorucam aşılama sonrası kaçıncı gün tert sonucun bu

Eylül 18 de aşılamam yapıldı, ekim 2 de yani dün (14. gün) kanda hcg ye bakıldı. ümit verici bi sonuç mu emin olamadım fakat doktorum 10 un üzerindeki değerler gebelik tanısı koyabileceğimiz değerlerdir dedi ve 1 hafta sonra tekrar gidicem...

arkadaşım hayırlısı olsun üzme kendini, inşallah bir daha ki sefere mutlulukla verirsin haberini, bende ptesi sonuç alıcam eğer negatif olursa senin gibi kasıma kalıcak malesef
hayatta her şey kısmet hayırlısı değilmiş demek ki inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

merhaba kızlar asılama yaptırmayı dusunuyor hangı hastanede ve nekadara asılam oluyor bılgılendırırsenız sevınırım.

amin hepimize inşş şuan daha iyiyim çok korkuyorum Allahın gücüne gidecek diye bilirsiniz belki
Hz. Peygamber efendimiz Hz. Cabir’den nakledildiğine göre, şöyle buyurmuştur:

Allah’ın sevdiği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: “Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir; fakat onu biraz ertele, çünkü ben onun sesini hep duymak isterim.. (Diğer taraftan) Allah’ın sevmediği bir kul dua ederken, Allah şöyle der: ‘Ey Cebrail! Bu kulumun ihtiyacını yerine getir ve bunu acele yap. Çünkü ben bunun sesini duymak istemiyorum’ ” (Taberanî, Kitabu’d-Dua, 1/45; el-Mucemu’l-Evsat, 8/216)

sizlerde aklınızda bulundurun bu sözleri inanın insan o kadar huzurlu oluyorki inşşş rabbimin sevdiği kullardanızdır eğer öyle ise ben beklemeye razıyım yeterki rabbimin sevdiği kullar arasında olayayım

evet biliyorum ve çok kendime söylediğim bir şeydir, inşallah Rabbim bizleri seviyor ve bizler için daha iyisini hazırlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…