merhaba kızlar asılama yaptırmayı dusunuyor hangı hastanede ve nekadara asılam oluyor bılgılendırırsenız sevınırım.
benim aşılamam da 28 eylülde oldu şimdi progestan ilaç alıyorum ve bekliyoruz..... allah hepimize sabırlar versin inş:)
merhaba kızlar asılama yaptırmayı dusunuyor hangı hastanede ve nekadara asılam oluyor bılgılendırırsenız sevınırım.
Bu sabah Dayanamayip testin birini yaptim ve yine tertemiz tek cizgimi aldim....
canım idrar testi için henüz çok erken zaten çıkmaz üzme kendini istersen yarın kan testi yaptır, ben düşünüyorum doktorumda onay verdi çünkü pazar günü uzun bir yolculuk düşünüyorum bayramdan önce ailemin yanına gitmek istiyorum eğer pozitifse gitmicem negatifse gidicem yolculuktan önce içimin rahat etmesi gerek sonuç almadan çıkmak istemiyorum yola, kesin sonuç vermeyebilirmiş ama yinede şansımı deneyip yarın test yaptırcam galiba
İzmirde ozel birkac hastane var gebelik testi yapan ve fiyatida 50 tl ilk bebek istedigimizde aylarda her hafta sonu yatirirdim ve yaptirdigim gibi kirmizi karti yerdim :) o yuzden bugun gidebilirim aslinda ama doktoruma ne soyleyecegim neyse pazartesiyi beklicem artik hayirlisi :)
Hadi bakalim insallah cikar senin pozitif sonucun :)
canım neden devlet hastanesinde yaptırmıyorsun ücretsiz bildiğim kadarıyla, sen bilirsin tabi bende yola gitmicek olsam beklemeyi tercih ederdim, kesin sonuç alamayabilirim yarın, ama inşallah ikimizde güzel sonuç alırızzaman azaldıkça daha yavaş geçiyor malesef neyle uğraşsam bilemedim
hafta sonu devlet hastanesinde sadece aciller açık sen neresinde yaptıracaksın acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum mu diyeceksin???
evet canım acilde yaptırabiliyorsun çoğu hastanede var, bu arada kanı verdim hakkımızda hayırlısı sonucu öğrenine yazarım umarım pozitif olur , şu an heyecan tedirginlik sabırsızlık hiç bişey yok çok ilginç ama nedense hissizleştim
evet canım acilde yaptırabiliyorsun çoğu hastanede var, bu arada kanı verdim hakkımızda hayırlısı sonucu öğrenine yazarım umarım pozitif olur , şu an heyecan tedirginlik sabırsızlık hiç bişey yok çok ilginç ama nedense hissizleştim
arkadaşım sonuç ne olumsuz mu yoksayoksa mutluluktan aklına bile gelmiyor muyuz inşallah öyledir :) ama çok merak ediyorum ????
yeni öğrendim malesef arkadaşlar sonuç negatif, size mutlulukla seslenmek umut olmak isterdim ama olmadı, hakkımızda hayırlısı kasıma kadar bekleyip kasımda belki şansımızı tekrar deniycez, allah sizlerin yolunu açık etsin, inşallah güzel haber verirsiniz burayı takip edicem umarım sizin haberlerinizle mutlu oluruz
yaaa arkadaşım çok üzldm sennle nasıl bir bağ kurdysam sanki sen hamileysen bnde öyleymişim gibi geliyorduama olsun saglık olsun belki bu ay kendlgnden kalırsın aşılamaya bile gerek kalmaz böyle konuşmak kolay diyebilirsin arkadaşm ama bnde alcam pazartesi negatfi azıcık ağlarım sonra devam napalım sağlığımız yerinde ya çok şükür....
haklısın bende hep beraber güzel haber veririz diye planlamıştım ama kısmet, şimdi sen ikimizin yerine mutlu haberi vericeksin inşallah umudunu kaybetme, dediğin gibi ağladım sızlandım ama tevekkülden başka çare yok ayağa kalkmak benim için ne kadar zor bilemezsin ama mecburum, ben bi süre tatidle olucam internete sık giremiycem ama ptesi mutlaka bi yer bulup giricem senin için inşallah tutucak seninki kalbini ferah tut görüşürz kader arkadaşım
herkese iyi bayramlar arkadaşlar burda dertleştik hakkınızı helal edin inşallah allah hepimizin muradını versin görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?