Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kan sonucunu da aldiiiiiiiim cok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)

amannnnnnnnnnn duygulandımm resmenn gözlerim dolduuuu

Tebriklerr tebrikler tebrikler arkadaşımmmm
darısı tum bekleyenlerin başına tezz zamanda..

ebson cum sen uykuya dalıp ıse gec gıttıysen hamılelık ıhtımalını zaten yuksek goruyordum
sımdı bu dusuncem daha da pekıştı
cunku ılk zamanlar asırı bır uykuya duskunluk oluyor

blossom tebrıkler cnm
bat tan 1 gun once ıdrarda cıkmasına doktor neden sasırmıs anlamadım
bu yumurtlama gunune gore degısır
normal ıdrar testlerınde bhcg nın cıkması dollenmedne yaklasık 10 gun sonra oluyor
eger erken yumurtlayan bırıysenız adet gununuz gelmedne sonucu gorursunuz
ben adetıme 2-3 gun kala ıdrar testı ıle ogrenmıstım
cunku ben erken yumurtluyorum 9.10 gun gıbı
ama 16.17. gun yumurtluyorsan tabıı sonuc daha gec cıkabılır

yanı bu tur bılgılerın cogunun temelınde yumurtlama gunu etkılı oluyor

testı sabah ıdrarı ıle yapma meselesı ıse adetı kac gun gectıgınze baglı
yanı beklenen adetten sonra 5-6 gun gectı ıse sabah ıdrarını beklemenıze gerek yok
artık bhcg oldukca yogundur ve bır ıkı saatlık ıdrarda cıkar
ama adetınıze daha varsa ya da yenı adet gununuz gelmısse sabah ıdrarı daha uygundur

hazıran ıcın cok az cıkıyor anne
hadı kızlar testlerı yapın artık cok beklemeyın
adet gecsın vs demeyın erken de cıkabılıyor ve sıradan testler 3 tl
hayal kırıklıgı vs dusunmeyın
bır an once yuzlesın ve yolunuza devam edın
umutsuzluk yok
mucadele var

:))

talımat anlasıldı..ama benım yumurtlamam 13-14 gün sence önce yapsammı

Kan sonucunu da aldiiiiiiiim cok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)

offfff ne güzelll maşşşaalhh canım arkadaşımm ...kurban oldugum bizlerede boyle haberler vermeyı nasıp eder inşallh yaaaaaaaa ne güzell..allahım nolur bekletmesın bızlerıde yaaaaaaa

nagihancım arkadasım dün aksam epey kasıklarım agrıdı sag tarafıma yattıgımda daha cok batma oluyordu sol tarafıma yattıgımda daha ıyıdım.kalktıgımdada bacaklarımda sızı hıssettım bılıyomusun

tamam korkudan bayılmassam eger mutlaka haber verecem ama belırlı bısey cıkacagını sanmıyorum aslında cıkmasada yıne beklıcem zaten yanı gelmesse kırmızı arkadasım tekrar yaparım test

Tatlım sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran bizz güzel haberlerini almayı diliyoruz sadece
İçini ferah tut biz iyisiyle kötüsüyle hep destekçiniz....

Kizlar telefondam yaziyirum da o yuzden alinti ile cvpla apamadim genel bi cevap yaziyorum.. Dr. Kesinlikle belli olmaz demedi ki zaten yani bnm anladigim genelde daha gec cikiyor idrarda yoksa erkenden cikmicak diye bisey yok.. Malum bizler surekli gebelik belirtisi ariyorz kendimizde ve fazlasiyla da buluyoruz sonra hemn test yapiyoruz sonra buyuk husran yasiyoruz yani en asindan benim icin oyleydi.. Evet bat.indan once ogrenenler de oluor ama bebis olsada bat. oncesinde idrarda cikmamasi buyuk ihtimal o yuzden ben gecikmeyi bekleme taraftariyim.. Test yapmak biseyi degistirmez ama negatifi gormek yikim oluyot.. Tabi yine karar sizin mustakbel annelerim.. Rabbim bu mutlulugu size de yasatsin l

Tatlım sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran bizz güzel haberlerini almayı diliyoruz sadece
İçini ferah tut biz iyisiyle kötüsüyle hep destekçiniz....

desteklerınız ıcın cok tesekkür ederım arkadaslar..aynı durumda olan arkadaslarada sabırlar dılıyorum hep bırbırımız ıcın yan yana olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…