Dundu batim canim :) dr. 1 gun gecikmeyle ldrarda cikmasina sasirdi.. Bi de biz gecikmeolmadan basliyoruz testlere yipratiyoruz kendimizi bosuna
Kan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
hayırlı uğurlu olsun güzelim bende bir aylık hamileyim benim fıstıkta dün ultrasonda gozukmedi kucuk olsa gerekKan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
aaa bende test yapım dıyodum adetıme 3 gün kalldı yapmımmı sence
ebru gunaydın bebeğim nasılsın testi yaptınmı gelişme varmı
hayırlı uğurlu olsun güzelim bende bir aylık hamileyim benim fıstıkta dün ultrasonda gozukmedi kucuk olsa gerek
Kan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
tatliebbi hani yapacaktın daha duruyomusun bak ben yanındayım buradaki herkes yanında heyecenla bekliyoruzaaa bende test yapım dıyodum adetıme 3 gün kalldı yapmımmı sence
ebson cum sen uykuya dalıp ıse gec gıttıysen hamılelık ıhtımalını zaten yuksek goruyordum
sımdı bu dusuncem daha da pekıştı
cunku ılk zamanlar asırı bır uykuya duskunluk oluyor
blossom tebrıkler cnm
bat tan 1 gun once ıdrarda cıkmasına doktor neden sasırmıs anlamadım
bu yumurtlama gunune gore degısır
normal ıdrar testlerınde bhcg nın cıkması dollenmedne yaklasık 10 gun sonra oluyor
eger erken yumurtlayan bırıysenız adet gununuz gelmedne sonucu gorursunuz
ben adetıme 2-3 gun kala ıdrar testı ıle ogrenmıstım
cunku ben erken yumurtluyorum 9.10 gun gıbı
ama 16.17. gun yumurtluyorsan tabıı sonuc daha gec cıkabılır
yanı bu tur bılgılerın cogunun temelınde yumurtlama gunu etkılı oluyor
testı sabah ıdrarı ıle yapma meselesı ıse adetı kac gun gectıgınze baglı
yanı beklenen adetten sonra 5-6 gun gectı ıse sabah ıdrarını beklemenıze gerek yok
artık bhcg oldukca yogundur ve bır ıkı saatlık ıdrarda cıkar
ama adetınıze daha varsa ya da yenı adet gununuz gelmısse sabah ıdrarı daha uygundur
hazıran ıcın cok az cıkıyor anne
hadı kızlar testlerı yapın artık cok beklemeyın
adet gecsın vs demeyın erken de cıkabılıyor ve sıradan testler 3 tl
hayal kırıklıgı vs dusunmeyın
bır an once yuzlesın ve yolunuza devam edın
umutsuzluk yok
mucadele var
:))
tatliebbi hani yapacaktın daha duruyomusun bak ben yanındayım buradaki herkes yanında heyecenla bekliyoruz
aaa bende test yapım dıyodum adetıme 3 gün kalldı yapmımmı sence
tamam kızlar bır saat sonra cıkacam dısarı ezcaneden bı test alııııııppp haberı vercem..ama negatıf cıkarsa korkmıcamda cünkü adetıme daha var degılmı
canım bnmde bata 4 gün var ama test yapmıyorum...adetin geçmeden test alma psikolojimiz bozuluyor...az kalmış zaten bekle...geçerse öyle yaparsın...
Hadi bakalımmmm tatiebbi güzel haberlerini bekliyoruzz..
tamam korkudan bayılmassam egermutlaka haber verecem ama belırlı bısey cıkacagını sanmıyorum aslında cıkmasada yıne beklıcem zaten yanı gelmesse kırmızı arkadasım tekrar yaparım test
Tatlım sen kendini nasıl rahat hissediyosan öyle davran bizz güzel haberlerini almayı diliyoruz sadece
İçini ferah tut biz iyisiyle kötüsüyle hep destekçiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?