Kizlar telefondam yaziyirum da o yuzden alinti ile cvpla apamadim genel bi cevap yaziyorum.. Dr. Kesinlikle belli olmaz demedi ki zaten yani bnm anladigim genelde daha gec cikiyor idrarda yoksa erkenden cikmicak diye bisey yok.. Malum bizler surekli gebelik belirtisi ariyorz kendimizde ve fazlasiyla da buluyoruz sonra hemn test yapiyoruz sonra buyuk husran yasiyoruz yani en asindan benim icin oyleydi.. Evet bat.indan once ogrenenler de oluor ama bebis olsada bat. oncesinde idrarda cikmamasi buyuk ihtimal o yuzden ben gecikmeyi bekleme taraftariyim.. Test yapmak biseyi degistirmez ama negatifi gormek yikim oluyot.. Tabi yine karar sizin mustakbel annelerim.. Rabbim bu mutlulugu size de yasatsinl
Kizlar telefondam yaziyirum da o yuzden alinti ile cvpla apamadim genel bi cevap yaziyorum.. Dr. Kesinlikle belli olmaz demedi ki zaten yani bnm anladigim genelde daha gec cikiyor idrarda yoksa erkenden cikmicak diye bisey yok.. Malum bizler surekli gebelik belirtisi ariyorz kendimizde ve fazlasiyla da buluyoruz sonra hemn test yapiyoruz sonra buyuk husran yasiyoruz yani en asindan benim icin oyleydi.. Evet bat.indan once ogrenenler de oluor ama bebis olsada bat. oncesinde idrarda cikmamasi buyuk ihtimal o yuzden ben gecikmeyi bekleme taraftariyim.. Test yapmak biseyi degistirmez ama negatifi gormek yikim oluyot.. Tabi yine karar sizin mustakbel annelerim.. Rabbim bu mutlulugu size de yasatsinl
Kızzzz tazeee annneeee yerim seni bennn hadi bakalım dikkat et kendinee
bendede adet olma belırtılerım var ama adetıme 3 gün kaldı....korkuyoyrum valla
Ay o benim dimi yaaaaa
tubishh hala yok ters giden bişeyler var sanırım :44:
Kan sonucunu da aldiiiiiiiimcok sukur bebis vaaaar sonuc 211 cikmis darisi basiniza kizlar tezzzzzz zamanda sizin bebislerinizde size kossun artiiik :)
neyse o zaman ebrucum ben kacar senin yazmaya niyetin yok herhalde hadi optum byes Allah yardımcın olsun inş. hamilsindir
blossomm tebrikler... gözünüzyadın cnm...
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn
darısı tüm bekleyelere...
evetttttt..sıradakiiiiiiii
ay inşallah bende hamileyimdir kız çok istiyorumebson cum sen uykuya dalıp ıse gec gıttıysen hamılelık ıhtımalını zaten yuksek goruyordum
sımdı bu dusuncem daha da pekıştı
cunku ılk zamanlar asırı bır uykuya duskunluk oluyor
blossom tebrıkler cnm
bat tan 1 gun once ıdrarda cıkmasına doktor neden sasırmıs anlamadım
bu yumurtlama gunune gore degısır
normal ıdrar testlerınde bhcg nın cıkması dollenmedne yaklasık 10 gun sonra oluyor
eger erken yumurtlayan bırıysenız adet gununuz gelmedne sonucu gorursunuz
ben adetıme 2-3 gun kala ıdrar testı ıle ogrenmıstım
cunku ben erken yumurtluyorum 9.10 gun gıbı
ama 16.17. gun yumurtluyorsan tabıı sonuc daha gec cıkabılır
yanı bu tur bılgılerın cogunun temelınde yumurtlama gunu etkılı oluyor
testı sabah ıdrarı ıle yapma meselesı ıse adetı kac gun gectıgınze baglı
yanı beklenen adetten sonra 5-6 gun gectı ıse sabah ıdrarını beklemenıze gerek yok
artık bhcg oldukca yogundur ve bır ıkı saatlık ıdrarda cıkar
ama adetınıze daha varsa ya da yenı adet gununuz gelmısse sabah ıdrarı daha uygundur
hazıran ıcın cok az cıkıyor anne
hadı kızlar testlerı yapın artık cok beklemeyın
adet gecsın vs demeyın erken de cıkabılıyor ve sıradan testler 3 tl
hayal kırıklıgı vs dusunmeyın
bır an once yuzlesın ve yolunuza devam edın
umutsuzluk yok
mucadele var
:))
ay inşallah bende hamileyimdir kız çok istiyorum
bat nezaman canım
Kızlar dua edin bana bugün son gün yaaaa
Mide yanması ve hafif bel ağrısından birde göğüslerimde hassasiyetten başka bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?