Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

25 yaşında canım eşimle lisede tanışmaştık 8 yıl sevgiliydik birbirimizi gayet iyi tanıdığımız için artık bebeğimiz olsun istiyoruz

İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize canım
Yapılan araştırmalara göre 25yaş ve altındaki anne adayları 3-4 ay içinde bebeklerine yüksek oranda kavuşuyorlarmış canım
Allahım bizleri de bekletmez inşallah

inşallah canım rabbim kimseyi bekletmeden versin bebişini

kızlar ateş ölçmeyle yumurta takibi nasıl oluyor..odamı netten alınıyor :26:

Her gün ateşini ölçüyorsun canım sabah 6-8 arası dil altından ve not ediyorsun
Yumurtlayacağın gün ateşin yükseliyor dur sana link atayım ben ing. internet sitesinden takibini yapıyorum hatta düzenli girersen akıntıları vs. yumurtlama gününü işaretliyor sana

canım daha 1 hafta var çıkmaz sanırım.yani benimde 7 gün varken yaptım negatif bakalım 5 gün kaldı sonuç değişirmi bilmiyorum.pek ümitli değilim açıkcası

doğru dıyorsunuzzz ve dayanamayıp şimdi yaptım testı koştur koştur çıkmadıda:/..... ama moralımı bozmuyucam bozmuyorumda daha koca bır hafta varr ..batım geçince yapıcamm bırdaha testii kendime söz verdim......seninde beş gün kalmış tatlım inşallahh hayırlı haberlerımızı alırızzz:)))

İnşallah canım ama inan piskolojikmidir nedir karnım adet olcakmışım gibi ağrıyohayırlısı

allah bağışlasın canım maşallah sen çocukları büyütmüşsün inşallah en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir.

canım ateş ölçeri nerden alıyorsun peki...
amin canım teşekkür ederim..
allah bağışlasın canım maşallah sen çocukları büyütmüşsün inşallah en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir.

amin canım cümlemizin...

Kızlar benim BAT'ım bugün..Ama daha regl olmadım..

3. denememiz bu...Bundan önceki 2 BAT'tan hep birgün önce regl oldum..Bu sefer olmadım halada beklemedeyim..KEndi kendime sebepler üretiyorum.Bu aydan çok ümitsizdim.Bakalım ne olacak..

Akşam eve giderken test alacam.Gece regl olmazsam eğer sabah test yapacam

Hadi inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

canım ateş ölçeri nerden alıyorsun peki...

amin canım teşekkür ederim..

amin canım cümlemizin...

Digital termometre olmasına özen göster canım teknosa eczane nerden istersen yeter ki iyi bişey olsun çünkü 0,1c bile etkiliyor
İnşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun canım

tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin. Allah isteyince oluyo işte. o zaman benim hiç takılmamam lazım eşim şehir dışında ayda 2-3 kere birlikte oluyoruz diye. Allah ol deyince 1 kerede bile olur. bak seninki bile yumurtlama gününde olmamış. ama yumurlama döneminden önceki ilişkilerden falandır bence bebeğin yoksa bu kadar erken çıkmazdı. diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…