25 yaşında canım eşimle lisede tanışmaştık 8 yıl sevgiliydik birbirimizi gayet iyi tanıdığımız için artık bebeğimiz olsun istiyoruz
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize canım
Yapılan araştırmalara göre 25yaş ve altındaki anne adayları 3-4 ay içinde bebeklerine yüksek oranda kavuşuyorlarmış canım
Allahım bizleri de bekletmez inşallah
kızlar ateş ölçmeyle yumurta takibi nasıl oluyor..odamı netten alınıyor :26:
canım daha 1 hafta var çıkmaz sanırım.yani benimde 7 gün varken yaptım negatif bakalım 5 gün kaldı sonuç değişirmi bilmiyorum.pek ümitli değilim açıkcası
doğru dıyorsunuzzz ve dayanamayıp şimdi yaptım testı koştur koştur çıkmadıda:/..... ama moralımı bozmuyucam bozmuyorumda daha koca bır hafta varr ..batım geçince yapıcamm bırdaha testii kendime söz verdim......seninde beş gün kalmış tatlım inşallahh hayırlı haberlerımızı alırızzz:)))
canım 16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var yaş 37..
eşimin ısrarları üzerine uzun bir aradan sonra tekrar bebek istiyoruz...kızımızla oqlumuz bizler çok gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık dünya derdinden..şimdi keyifle doya doya büyütebileceqimiz bir bebeqimiz olsun diyor eşim..ilk başlarda istemedim ama sonradan Allah kalbime yeniden bebek sevgisi verdi...şimdi sanki ilk bebeqimmiş gibi hevesle bebeqimi bekliyorum
canım ateş ölçeri nerden alıyorsun peki...Her gün ateşini ölçüyorsun canım sabah 6-8 arası dil altından ve not ediyorsun
Yumurtlayacağın gün ateşin yükseliyor dur sana link atayım ben ing. internet sitesinden takibini yapıyorum hatta düzenli girersen akıntıları vs. yumurtlama gününü işaretliyor sana
amin canım teşekkür ederim..Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting
bu sitenin linki
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
Bu da kk daki topic nasıl yapacağın vs detaylı şekilde anlatılmış
Hadi hayırlı olsunnn.......
allah bağışlasın canım maşallah sen çocukları büyütmüşsün inşallah en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir.
Kızlar benim BAT'ım bugün..Ama daha regl olmadım..
3. denememiz bu...Bundan önceki 2 BAT'tan hep birgün önce regl oldum..Bu sefer olmadım halada beklemedeyim..KEndi kendime sebepler üretiyorum.Bu aydan çok ümitsizdim.Bakalım ne olacak..
Akşam eve giderken test alacam.Gece regl olmazsam eğer sabah test yapacam
canım ateş ölçeri nerden alıyorsun peki...
amin canım teşekkür ederim..
amin canım cümlemizin...
kızlar kan verdim geldim saat 18.00 de çıkıcak haber veririm sonucu öptüüüm
Testi yarın sabah yaptırabilirim ancak
Batım bugündü. Daha önceki hamileliğimde batım 3 gün geçtiği halde ikinci çizgi silik çıkmıştı bu sefer baya net
Belirti olarakta ben hep kırmızı kart yiyeceğimi düşünmüştüm .Çünkü doktora gittim yumurtan oluşmuş dedi biz ondan sonra hiç ilişkiye girmedik. ovulasyon tarihim geçmişti birde anlayacağın
Sadece kokulara aşırı hassasiyetim vardı.
çok afedersiniz yanımdan geçenin ter kokusunu alabiliyordum. Eşim bile şaşırıyordu. Normalde o kokulara benden hassastır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?