kızlar birşey soracam benim bat 23 eylül yumurtlamamda hesaplamaya göre 9 eyüldü bu yapışkan gibi akıntı oldu kaç gündürde bitmişti ama dün geceden beri yine öyle yapışkan gibi akıntı geliyor neden öyle sizce
ewt canım dün görmüştüm blossommu da.. bugün 3 tane hamiş haber çıkarttık- denilince, birisi daha var sandımm
darısı bizlere..hadi bakalımm..
belki birden fazla yumurtan vardır onlar çatlıyodur.benim mesela solda 1 tane sağda 2 tane yumurtam vardı soldaki daha çabuk gelişti ona iğne vuruldu sonra doktora gittim 2 gün sonra büyük olan çatlamış diğer 2 si çatlamak üzereymiş yani seninde öyle olabilir canım bence sen bugünleri boş geçme gün aşırı devam.
tubişşşşşşşşşşşşş canım çoookkkk tebrik ederim sabahtan beri seni bekliyordum çok merak ettim...Allah tamamına erdirsin cnm isteyen herkese ve bizlerede nasip etsin inşallahhkızlar selam,kusura bakmayın erken gelemedim.nette problem vardı.
veeeeeeeeeeeee işte testimin resmiii yorum sizinn :)
Eki Görüntüle 508581
Çift
Çizgi
Fulll
NETTTTTT
Daha adetim bile geçmemiştiiiiiiiiiiii
o zaman çalışmalara hız verelim canım
kızlar test alıp yapsam belli olmaz değilmiiiiiii, olsada çıkmaz belkide 7 gün var bat'a 19 eylül zaman durduuuuuu yaa:///777777
kızlar test alıp yapsam belli olmaz değilmiiiiiii, olsada çıkmaz belkide 7 gün var bat'a 19 eylül zaman durduuuuuu yaa:///777777
canım reqlime 4 gün kaldı ben bile yapmıyorum...reqlim geçmedende asla yapmam..2 defa düştüm bu hataya ve negatifi görünce çok üzüldüm...ne zaman reqlim geçer o zaman test yaparım...hamiş arkadaşlarımızın güzle haberlerini almak bizi gaza getiriyor ama sakin olmalıyız...sabreden derviş muradına ermiş cnm..
canım daha 1 hafta var çıkmaz sanırım.yani benimde 7 gün varken yaptım negatif bakalım 5 gün kaldı sonuç değişirmi bilmiyorum.pek ümitli değilim açıkcası
BENDE TEST YAPTIM YOK BENİMDE SENİN GİBİ BEŞ GÜNÜM VAR AMA BEKLİYORUMMM BU RADA BEN DAHA YENİ KATILDIM ARANIZA
canım sende ilk bebek içinmi uğraşıyorsun,?hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun
çalış canım çalış kaç aydır uğraşıyon?eğer 3-5 ay olduysa sitres yapma olur allahın izniyle doktora falan gidiyonmu?yoksa kendi halindemisin?
yok kız daha bu ilk ayım ben daha yeni evliyim 3 aylık evli
BENDE TEST YAPTIM YOK BENİMDE SENİN GİBİ BEŞ GÜNÜM VAR AMA BEKLİYORUMMM BU RADA BEN DAHA YENİ KATILDIM ARANIZA
Kaç yaşındasın canım maaşallah erken başlamışsınız bebek çalışmalarına ben 4yıldan sonra cesaretimi toplayabildim
Valla canım bende bu başlığa yeni katıldım ama çoğunu takip ediyorum.sen ne zamandır korunmuyorsun canım kaçıncı denemen?inşallah 5 gün sonra sen ben ve diğer bütün arkadaşlarım pozitif sonuç alır.ben iğne testi yapcam akşama burdaki arkadaşlar yapmış sende yap istersen maksat zaman geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?