Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar birşey soracam benim bat 23 eylül yumurtlamamda hesaplamaya göre 9 eyüldü bu yapışkan gibi akıntı oldu kaç gündürde bitmişti ama dün geceden beri yine öyle yapışkan gibi akıntı geliyor neden öyle sizce

belki birden fazla yumurtan vardır onlar çatlıyodur.benim mesela solda 1 tane sağda 2 tane yumurtam vardı soldaki daha çabuk gelişti ona iğne vuruldu sonra doktora gittim 2 gün sonra büyük olan çatlamış diğer 2 si çatlamak üzereymiş yani seninde öyle olabilir canım bence sen bugünleri boş geçme gün aşırı devam.

o zaman çalışmalara hız verelim canım

kızlar selam,kusura bakmayın erken gelemedim.nette problem vardı.
veeeeeeeeeeeee işte testimin resmiii yorum sizinn :)

Eki Görüntüle 508581
tubişşşşşşşşşşşşş canım çoookkkk tebrik ederim sabahtan beri seni bekliyordum çok merak ettim...Allah tamamına erdirsin cnm isteyen herkese ve bizlerede nasip etsin inşallahh
Çift
Çizgi
Fulll
NETTTTTT

Daha adetim bile geçmemiştiiiiiiiiiiii

birgünde 3 hamiş haberi maşallah kızlar durduk durduk turneyi gözünden vurduk....icetea çok tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına olsun...

hemen ekliyorum listemize yeni hamişlerimiziii
yokmu artıran kızlarrrr

GÜNCEL LİSTEMİZ ARKADAŞLARRR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

thesun 9 eylül....

blossomm 11 eylül....

icetea17 12 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

yoph 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

tatliebbi 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

eylul2807 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

BEBISIMSU 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

Asyemu 27 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

kızlar test alıp yapsam belli olmaz değilmiiiiiii , olsada çıkmaz belkide 7 gün var bat'a 19 eylül zaman durduuuuuu yaa:///777777

kızlar test alıp yapsam belli olmaz değilmiiiiiii , olsada çıkmaz belkide 7 gün var bat'a 19 eylül zaman durduuuuuu yaa:///777777

canım reqlime 4 gün kaldı ben bile yapmıyorum...reqlim geçmedende asla yapmam..2 defa düştüm bu hataya ve negatifi görünce çok üzüldüm...ne zaman reqlim geçer o zaman test yaparım...hamiş arkadaşlarımızın güzle haberlerini almak bizi gaza getiriyor ama sakin olmalıyız...sabreden derviş muradına ermiş cnm..

kıslar ben çatlatma iğnesi oldum şimdi ben normal adet tarihimi mi beklicem yoksa iğneden sonra 14-15 gün Sonrayımı?aman ne zor iş ya hayırlısıyla bi evlat sahibi olabilsek ne mutlu olcam

canım daha 1 hafta var çıkmaz sanırım.yani benimde 7 gün varken yaptım negatif bakalım 5 gün kaldı sonuç değişirmi bilmiyorum.pek ümitli değilim açıkcası

canım sende ilk bebek içinmi uğraşıyorsun,?hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun

BENDE TEST YAPTIM YOK BENİMDE SENİN GİBİ BEŞ GÜNÜM VAR AMA BEKLİYORUMMM BU RADA BEN DAHA YENİ KATILDIM ARANIZA

Hoşgeldin canım
Naçizane fikrim batınız geçmeden yapmayın
Ben o tek çizgiyi görmekten nefret ediyorum acaip hayal kırıklığı oluyor insanda
İnşallah bebişiniz sizinledir......

canım sende ilk bebek içinmi uğraşıyorsun,?hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun

canım 16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var yaş 37..
eşimin ısrarları üzerine uzun bir aradan sonra tekrar bebek istiyoruz...kızımızla oqlumuz bizler çok gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık dünya derdinden..şimdi keyifle doya doya büyütebileceqimiz bir bebeqimiz olsun diyor eşim..ilk başlarda istemedim ama sonradan Allah kalbime yeniden bebek sevgisi verdi...şimdi sanki ilk bebeqimmiş gibi hevesle bebeqimi bekliyorum

Son düzenleme:
BENDE TEST YAPTIM YOK BENİMDE SENİN GİBİ BEŞ GÜNÜM VAR AMA BEKLİYORUMMM BU RADA BEN DAHA YENİ KATILDIM ARANIZA

Valla canım bende bu başlığa yeni katıldım ama çoğunu takip ediyorum.sen ne zamandır korunmuyorsun canım kaçıncı denemen?inşallah 5 gün sonra sen ben ve diğer bütün arkadaşlarım pozitif sonuç alır.ben iğne testi yapcam akşama burdaki arkadaşlar yapmış sende yap istersen maksat zaman geçirmek

Kaç yaşındasın canım maaşallah erken başlamışsınız bebek çalışmalarına ben 4yıldan sonra cesaretimi toplayabildim

25 yaşında canım eşimle lisede tanışmaştık 8 yıl sevgiliydik birbirimizi gayet iyi tanıdığımız için artık bebeğimiz olsun istiyoruz

Bende yapacağım bende akşama iğne testinden bakalım belki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…