Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Ben çok sinirr oluyorum bu beklemeye bi test alıp bendemi yapsam ne yapsamm yaaa sonucta negatif bile cıkta adetime sana 4 gun varrr iyice kendim dinlemeye başladım benn cok fenaa bu durum

bende aranıza katılayım arkadaşlar benim 2 oğlum var hepimizn çocuklarına Allah sağlık versin. 3.düşünüyorum bir kızım olsun çok isterim tabiki herşey Allah ın takdiri. 3 ay olacak benim deneme bakalım..

hoşgeldin cnm Rabbim dilekklerini tez zamanda gercekleştirsin...

çok yorgunum bugün ama aklım burdaydı naptı acaba kızlar diye şöyle hızlıca okudum sayfaları.
bu arada yarın kontrolum var 2 kez serophene 1 kez klomen kullandım bu ay sizce tekrar verirmi ilaç bekleyelim biraz dinlen mi der doktor. bene tecrübeli arkadaşlara soruyorum. birde hala acaba diye düşünüyorum çatlatma iğnesinin 10. günü beta hcg 10.5 çıktı
13. gün ise 1.73 doktora söylemedim ama yükselmediğine göre hamilelik yoktur dedim ama kırmızıları görmeden inanmak istemyorumm böyle olupta hamile olduğunu öprenen birini hiç duydunuzmu siz? ben de duymadım :)) ama ümit işte

İnşallah vardırda geç döllenmiştir canım.ama olsaydı acaba 13.günü çıkarmıydı bilmiyorum.benimde bugün 13.günüm ama sanırım çıkardı sonuçta 10 günden fazla olcak ilişkinin üstünden zaman geçeli.ama biz genede kırmızıları görene kadar heveslenmeye devam

Ben çok sinirr oluyorum bu beklemeye bi test alıp bendemi yapsam ne yapsamm yaaa sonucta negatif bile cıkta adetime sana 4 gun varrr iyice kendim dinlemeye başladım benn cok fenaa bu durum

Canım ama yapsan ve negatif çıksa bu seferde ya erken yaptığım için negatif çıktıysa diye düşüneceksin
Bende hep öyle oluyor da
Bence kendini dinleme bişeyler yap evdeysen bir uğraş bul kendine çalışıyorsan işlere dal ne bileyim
öteki türlü geçmiyor hiç zaman beynin hep orada takılı kalıyor çünkü
İnşallah bebişin seninledir.......

evet olsaydı çıkardı muhtemlen geç döllenme olmamıştır çünkü çatlatma iğnesi oldum ya 36 saate en geç çatlamıştır heves işte kendimi dinlemeyepek zamanım yok aslında ama tüm belirtilerde var sanki canım :)) neyse yarın doktora gitcem zaten.. bakalım ilaç vercekmi yine belki artık aşılama der.. inşallah sende vardır bebiş baktırdınmı kanda sen

Yok canım ben kanda baktırmadım 2 gün önce idrarda baktım yoktu heralde yoktur.ben tam olarak bilmiyorum iğneye göremi hareket etcem yoksa bat a göremi iğne olduktan 11 gün sonra negatifti ama adetime 1 hafta vardı sonuç doğrumu yanlışmı bilmiyom.bide canım sen adet olmadan neden doktora gidiyon ki anlamadım.kaç aydır deniyon hemen aşılamaya geçirmez sanırım.

tekrar oldu maalesef

Son düzenleme:

anam ne kadar çok yazmışım

Son düzenleme:

olsun olur öyle arada :) idrarda baktıysan zaten çıkmaz. idrarda çıkması için adetin bir iki hafta geçmesi lazım. ama kanda 13. gün çıkıyor. ben ilk hamile kaldığımnda doktorum 13. günü öğrenebilirsin demişti vede öğrendim 100 çıkmıştı 13 . günde. iğneden sonra 13. gün tabii.
est yaptım ya negatif o yüzden doktora gidiyorum tekrar yumurta yapıcı ilaç verirse adetin 2. günü başlatıyor çünkü geç kalmayayım diye birde belki şimdi alttan bakar adetli iken bakmasın 3. kez ama birinde 1 ay ara verdirdi doktorum ilaç kullanıyorum belki bu kez aşılamaya geçer.
umarım anlatabilmişimdir :) ve inşallah hamilesindir yarın bence baktır kanda beta hcg varsa çıkar kesin..

analadım canım.valla bende korunmayı bırakalı 2 yılı geçti hala bebek yok klomen kullandım 3 ay bu 3.klomen ve iğne vurdu.canım geçtiğimiz aylarda hep gittim kan verdim ertesi günü kırmızılar geldi.bende inat ettim günüm geçmeden kana gitmicem diye beklicem canım.inan çok üzülüyorum canım.ama bu ay allah var rahattım yani kasmadım olacak olacak diye inşallah hayırlısıyla olurda bende 4 yıllık evliliğiimi meleğimle taçlandırırım.hem bir kaç gün sonra doğum günüm ne güzel olur.

kızlar çok sıkıldım yaa bütün gün evdeydim kimse benim msjlarıma cevap da vermedi neyse olsun her şeye rağmen bereketli bir gündü

inşallah canım yaa bende aynı durumdayım 4 yıldır evliyim bu yıl düşünmeye başladık biz 9 aydır korunmuyorum. bir düşük var işte. bende çok üzgünüm bu yüzden ama olsun Allah beterinden korusun. bence sende bu ay kesin var bebiş gelmiş :) insan rahat olunca oluyor diyorlar gnelde üstüne düşünce stresten olmuyor. en güzelini yapmışsın. inşallah görmessin kırmızıları güzel bir doğum günü süprizi olur sana..

kocaman bir AMİNNNNN diyorum hepimiz için.bu arada 9 ay çok geç değil ama doktora gitmekle çok iyi yapmışın inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz canım.bu arada kıslar iğne testi falan yapmış kararınca hamile oluyomuşun denemişler kararmış onlar şimdi hamile ama doğruluk payı ne kadardır bilmiyorum.bende bu akşam denicem bakalım sabaha kararcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…