ulennnn canım istedi yaaa akşam da milli maç varmış kociye sürpriz diye alıp ucundan ben de mi sebeplensemaslında ben hepsini seviyorum cipslerin :) birde çekirdekkkkk çok seviyorum valla çıt çıt ohhh
ulennnn canım istedi yaaa akşam da milli maç varmış kociye sürpriz diye alıp ucundan ben de mi sebeplensem
Al kız alulennnn canım istedi yaaa akşam da milli maç varmış kociye sürpriz diye alıp ucundan ben de mi sebeplensem
yok çok şükür aşırıya kaçmıyorum kociyle olunca ,benim için tehlike çanları paketle başbaşayken oluyoo sebeblenmelerin sonu hep dibini görmekle sonuçlanıyor canım
ohhh yarasın hadi topluca keyif yapalımmmm bu akşam kızlarAl kız albol tuzlu
ohhh yarasın hadi topluca keyif yapalımmmm bu akşam kızlar
owwwwwww hepimize golü attın şuanda sennnnnnn ohhhhh afiyetler olsunnnnben akşam bebiş yemeye gidicem o sayılıyor mu
owwwwwww hepimize golü attın şuanda sennnnnnn ohhhhh afiyetler olsunnnn
bende yenibosna tarafındayım canım
canikolaar benim mesai bitmek üzeree ,hayırlı akşamlar olsun hepimize,kırmızısız bi güne uyanmak dileklerimi iletiiir hepinizi biiiir biiiir öperimmmm
bizler de istanbul hamişleri olalım inşallah =)))Ben de Silivri'den!
hayırlı akşamlarrr inşallah güzel şeylerin habercisidirİyi akşamlar kızlar nasılsınız.
Bugün sol kasığım ağrıyor.
Hayra alamettir inşallah. .
hayırlı akşamlarrr inşallah güzel şeylerin habercisidir
inşallah canım güzel haberler alırsın diğer konuda doktor karar verir bilemedim ki sakınca var mıdırYarin doktora gidecegim gizel haberler veririm umarim bir de alttan muayene olmakta sakinca var midir
belli olmaz tatlım ya tek atışta tutturan çok,hadi bize güzel haberler getir inşallahBen de yarın muayene olucam kist ameliyatı olduğum için 3-4 ayda 1 kontrolum var reglimede 5 gün kalmış olucak ama sadece çift çizgi gördüğüm gün ilişki olmuştu o yüzden tutma şansı az diye düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?