Eylülde Gel

sorma evet bugün telefon trafiği fenaydı..gelen giden. Laf anlat derken vakit geçti gitti....Sende gelen giden yok dimi
ben de yoruldum bugün ya evime gitsem de ayaklarımı uzatsam ,oh yemeğimi de yapcam beni mutfakta unutsunlar yaa bayılıyorummm
hehe yok kuşum daha gelen giden

ben de yoruldum bugün ya evime gitsem de ayaklarımı uzatsam ,oh yemeğimi de yapcam beni mutfakta unutsunlar yaa bayılıyorummm
ayyy benim yerime de yap o zaman.Benim de mutfağa girip yemek yapmam lazım ama saatlerdir oyalanıyorum.

hhahaha yalnızken bende seviyorum mutfakta oyalanmayı ama kocişim yanımdayken biraz geriliyorum:) herşeye karışıyor kendisi de mutfakla haşır neşir oldugundan

afiyet olsun kızlar, bende acıktım valla .. yorucu bi günün ardından mesaiyi bitirdim
yarın güzel haberlerinizle bulusmak üzere

hhahaha yalnızken bende seviyorum mutfakta oyalanmayı ama kocişim yanımdayken biraz geriliyorum:) herşeye karışıyor kendisi de mutfakla haşır neşir oldugundan
benimkinin de en ufak bi alakası yok mutfakla allah'tan mutfağımda tekim çok şükür

kızlarr çook sevindim listemizde hamile var yaprak arkadaşımızın hayırlı olsun bebişi analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah.
darısı bizlere kızlarr listenin ilk bebeği uğur getirsin bize.
1 yıldan sonra doktora giden varmı arkadaşlar ne tür tetkikler ilaçlar vermişlerdi size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…