Bakalım dimi Allahtan ümit kesilmezbelli olmaz tatlım ya tek atışta tutturan çok,hadi bize güzel haberler getir inşallah
çok fenaaa heyecan yaptımmmSevgili günlük;
Lay la lay Lalay ben güneş sen ay
Annem de seviniyor
Hahahahahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor
önümüzdeki 1 haftanın çok konuşulacak listesi
dikkat dikkat bu 6 anne adayı belkide hamile amaaaaa bilmiyoruuuzz veeeee diliyoruuuzzz
10.CENNET- 4 EYLÜL -
11.BEBEM - 7 EYLÜL
17.CUTE - 10EYLÜL -
21.CANSU 3EYLÜL .
30.BBAL 10EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL
........ iyi geceleeeeeerrrrr güzel annelerrrrrr
canım 10 gün sonra 3 ay olacak.yeni testi 77.gün yaptırdık.kaç ay oldu amelıyat olalı
çok fenaaa heyecan yaptımmmşuan kalkıp bütün ovu ve gebelik testlerini kullanmak istedim bu arada ismim Ebru kuzucummmmmmmmm
bızım de bu ayın 7 sinde 3 ay olucak haftaya falan yaptırıcak eşim testi.Çok korkuyorum açıkçası gerçi bizim sayı ve morfoloji iyiydi sadece hareketlilik yüzde 50 nin altında çıktı.Umarım düzelmiştir.canım 10 gün sonra 3 ay olacak.yeni testi 77.gün yaptırdık.
bu pazartesi inş dr gidip sonucları gosterecek eşim.
inş düzelmiştir canım endişe etme.bizim sayı ve morfoloji duzelmiş cok sukur ama hareketlilik aynı a+b %35..sanırım dr ona yonelik ilaç yazacaktır.bızım de bu ayın 7 sinde 3 ay olucak haftaya falan yaptırıcak eşim testi.Çok korkuyorum açıkçası gerçi bizim sayı ve morfoloji iyiydi sadece hareketlilik yüzde 50 nin altında çıktı.Umarım düzelmiştir.
Yok kuzum birazdan yapar atarim insallah grup cok aktif masallah telden hic yetisilmiyor :))nlnmtl .!.:Bugun ovu.test yapip yolladin mi canim? Gun icinde girmeye calistim ama okuyamadiklarim kalmis olabilir, kusuruma bakma
Kızlar en sondakini yeni yaptım idrar çok farklı bi çizgiyle aşağıya akmış ve çizginin geçtiği yer koyulasiyo sizce durum nedir bat 4-5 eylul
günaydn tatlııııııışşşş bizde durum stabilkızlar günaydınnnnnnn hepinize günaydınnnn
bende gelen giden yok daha
ama olaya bakın ,sabah çanta değiştirdim aceleyle cüzdanı almamışım
benim test bugün de kaldı,yarın öğlen cıkıyorum yarına kısmet
sizde ne var ne yok ?
cepten yazarım kieeeeee hiç merak etmeyin sizzzzzzzgünaydn tatlıııııışşşş bizde durum stabilsenden güzel haber bekliyoruz hadi bakalım eee biz senin sonucu taaa pazartesi mi alcaz çatlarıııııım meraktaaan
beni beklerkeeen liste kaçmasınn bugün batı olan arkadaş vardı galiba dimiiihadi bakalım gözümüz kulağmız sende canım.sendeyiz cansu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?