Eylülde Gel

Sevgili günlük;
Lay la lay Lalay ben güneş sen ay
Annem de seviniyor
Hahahahahay gerçek bir prens dizlerimde uyuyor

önümüzdeki 1 haftanın çok konuşulacak listesi
dikkat dikkat bu 6 anne adayı belkide hamile amaaaaa bilmiyoruuuzz veeeee diliyoruuuzzz

10.CENNET- 4 EYLÜL -
11.BEBEM - 7 EYLÜL
17.CUTE - 10EYLÜL -
21.CANSU 3EYLÜL .
30.BBAL 10EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL
........ iyi geceleeeeeerrrrr güzel annelerrrrrr

çok fenaaa heyecan yaptımmm şuan kalkıp bütün ovu ve gebelik testlerini kullanmak istedim bu arada ismim Ebru kuzucummmmmmmmm

Selam millet! Mobil netim bittigi icin gun icinde degil anca aksamlari daha cok siteye girebiliyorum. Cansu yaa, yerinde olsam en az 10 kez yapmistim testi, ki su halimle bile 10 kez yaptim yani
O degil de bir regl olsam da rahatlasam... yoksa 1 hafta sonra deli gibi testler kan almalar devam %99.9 olmadigindan emin olsam da...

canım 10 gün sonra 3 ay olacak.yeni testi 77.gün yaptırdık.
bu pazartesi inş dr gidip sonucları gosterecek eşim.
bızım de bu ayın 7 sinde 3 ay olucak haftaya falan yaptırıcak eşim testi.Çok korkuyorum açıkçası gerçi bizim sayı ve morfoloji iyiydi sadece hareketlilik yüzde 50 nin altında çıktı.Umarım düzelmiştir.

inş düzelmiştir canım endişe etme.bizim sayı ve morfoloji duzelmiş cok sukur ama hareketlilik aynı a+b %35..sanırım dr ona yonelik ilaç yazacaktır.

[QUnlnmtl, post: 42459369, member: 695949"]Selam millet! Mobil netim bittigi icin gun icinde degil anca aksamlari daha cok siteye girebiliyorum. Cansu yaa, yerinde olsam en az 10 kez yapmistim testi, ki su halimle bile 10 kez yaptim yani
O degil de bir regl olsam da rahatlasam... yoksa 1 hafta sonra deli gibi testler kan almalar devam %99.9 olmadigindan emin olsam da... [/QUOTE]
Az kaldi canim bu ay senin icin guzel seyler olacak insallah inaniyorm :))

Kızlar en sondakini yeni yaptım idrar çok farklı bi çizgiyle aşağıya akmış ve çizginin geçtiği yer koyulasiyo sizce durum nedir bat 4-5 eylul

Eklentiler

• IMG_20150904_002339.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar en sondakini yeni yaptım idrar çok farklı bi çizgiyle aşağıya akmış ve çizginin geçtiği yer koyulasiyo sizce durum nedir bat 4-5 eylul

Gunaydin canim, cok ciddi bi koyulasma yok ama ovu.testlerine bel baglama bence. Her zaman dogru olacak diye bir kural yok. Benim kafam iyice karman corman oldu. Sat 6 agustostu ama gecen ay 34 gun surdu dongum. O yuzden simdi bat hesabi da yapamiyorum..

Bak bu da benim bu sabahki ovu.testim. Ya yumurtlama problemim var ya da vucudumdaki bir bilesik bu testin boyle olmasina sebep oluyor.
(Not: hcg negatif)

Eklentiler

• P_20150904_075353.webp
    12 KB · Görüntüleme: 29
kızlar günaydınnnnnnn hepinize günaydınnnn
bende gelen giden yok daha
ama olaya bakın ,sabah çanta değiştirdim aceleyle cüzdanı almamışım
benim test bugün de kaldı,yarın öğlen cıkıyorum yarına kısmet
sizde ne var ne yok ?

günaydn tatlııııııışşşş bizde durum stabil senden güzel haber bekliyoruz hadi bakalım eee biz senin sonucu taaa pazartesi mi alcaz çatlarıııııım meraktaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…