Eylülde Gel

26 gunde 1 adet oluyorum
16 agustosta oldum
test yapmalımyım?

daha once adetıme 5 gun kala ıdrar testınde ogrenmıstım gebelıgı ama
Cok stres yapiyrsan emin olmak icin bak canm burda bat gunu olmadan bakmama totemi var yinede sen bilirsin canm ben cok strese gelemdigim icin bakmistim

Cok stres yapiyrsan emin olmak icin bak canm burda bat gunu olmadan bakmama totemi var yinede sen bilirsin canm ben cok strese gelemdigim icin bakmistim
ama olsada cıkmama ıhtımalı varmı?
acıkcası cok stres yapmıyorum olmasada uzulmem fakat bu ay babam ıcın baya bı sıkıntıya gırdık hatat bu ay olmasa barı kendıme ıyı bakamadım dıyorum
ne dersınız?

yok daha degıl canım erken daha hesapladımda baya erken sankı
19. gunmus daha

evet 19 ağustos da ben olmutum benim de 25 günde bir gelir sen benden önce ögreneceksin...10 eylülde felan senin regl daha var...çıkacağını sanmam.

evet 19 ağustos da ben olmutum benim de 25 günde bir gelir sen benden önce ögreneceksin...10 eylülde felan senin regl daha var...çıkacağını sanmam.
olsada cıkmaz dıyorsun bencede cok erken cunku haklısın aramızda 2 gun olacak oyleyse benımde pazartesı evlılık yıldonumum o zaman kadar ogrensem guzel olurdu

listeye baktımda yaprak diye bırı var hamıleymıs masallah
10 eyluldemı adet gorecektı sımdı ogrendı yoksa bugunmuydu adet tarıhı

olsada cıkmaz dıyorsun bencede cok erken cunku haklısın aramızda 2 gun olacak oyleyse benımde pazartesı evlılık yıldonumum o zaman kadar ogrensem guzel olurdu

kısmet canım bir hafta sonra öğrensen bile oda hediye yerine geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…