İnşallah hepimize getirsin. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.hoşgeldin aramıza eylül sana da bebiş getirsin :)
günaydınnnn doğum günün kutlu olsunnnnn
yeni yaşın sana da bebiş getirsinnnnnnnn
Doğum günün kutlu olsun canim
günaydın kızlar
doğum gunu olan arkadasın dogum gununu kutluyorum ve ınsallah guzelce bır bebısle taclanır evlılıgıde yasıdaMasumiyet
bugün burası ne kadar da sakiiin
eylül geldi yükseleceğimize düşüşteyiz olmuyo böyle canlaaarrrrevet yaaaa nerde enerji sinerjiiiiiihafta sonu geliyor kızlar daha bir enerjik olmanız gerekkkkkk
bende sıkıntı yok canımya benim alıntı yapılan gönderilen ekranda görünmüyo sizdede aynı sorun var mı?
vallahi şaka maka sen de tek rakama düşüyosunn artıkkkk dualarımız seninle kuzuuuşşşşş minnak minnak haberler ver bizeeeeson 10 gün benimmmmm geri sayım başladı kızlarrrrrrr...dua edinnnn bol boll
haklısın canım sona yaklaşınca heyecan ümit hepsi birbirine karışıyo taaaa kiiii kırmızı kartı görene kadarGunaydin canim, cok ciddi bi koyulasma yok ama ovu.testlerine bel baglama bence. Her zaman dogru olacak diye bir kural yok. Benim kafam iyice karman corman oldu. Sat 6 agustostu ama gecen ay 34 gun surdu dongum. O yuzden simdi bat hesabi da yapamiyorum..
Bak bu da benim bu sabahki ovu.testim. Ya yumurtlama problemim var ya da vucudumdaki bir bilesik bu testin boyle olmasina sebep oluyor.
(Not: hcg negatif)
yok canım daha gelen gidenkızlar listeye göre CENNET 'in de bat'ı bugünmüş .. cenneettt var mı gelen gidenn
hadi inşallah o zamannnnnnn :))) gönlüne göre olsuunnyok canım daha gelen gidengelmesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn bugün kuzenimin kınası var bu akşam yada yarın akşam kırmızı kartı görmezsem umudum artacakkk
yok canım daha gelen gidengelmesiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn bugün kuzenimin kınası var bu akşam yada yarın akşam kırmızı kartı görmezsem umudum artacakkk
inşallahhhhh herkesi takipteyim gözümmmm birinini hamileyimmmmmmmmmmmhadi inşallah o zamannnnnnn :))) gönlüne göre olsuunn
anammmmm bide kırmızılar sesimi duyup geliyorlarmışşşşşşş:) inşallahhh gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgöbüş severizzzz
anammmmm bide kırmızılar sesimi duyup geliyorlarmışşşşşşştövbee kötüyü çağırmayalım dimi
hahahahahahaaaaaa kış kış kırmızılar kış kışşşÇağırma tabi...kış kış kırmızlar kış kışşş
nasıl yani 2. çizgi ışıkta görünüyosa vardır canım aaaaaa heyecan yaptım şimdi hamile olabılırsınhaklısın canım sona yaklaşınca heyecan ümit hepsi birbirine karışıyo taaaa kiiii kırmızı kartı görene kadarbugun yarın kartımı görebilirim herşeyin her zaman en hayırlısını versin Rabbim . sende de koyu . peki bu test sadece yum zamanında koyu olmuyor mu ? ben geçen hafta yaptıgım da ikinci cizgi çok silik çıkıyordu bu yüzden bi gariplik var dedim ve üst üste testi tekrarladım ha bu arada benim de gebelik bi garip çıkıyo negatif görünüyo sonra ikinci çizgi ışıkta var gibi çıkıyo tövbe tövbeee bu testler bizi parmağında oynatıyor vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?