Eylülde Gel

cok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yok

heyy umutsuzluk karamsarlık yokk...sen yapman gereken herşeyi yap . Rabbim dogru zamanda hayırlısı ile nasip edecektir canım...sakın canını sıkıma bedensel huzurunu kaçırma....Psikolojini ne kadar iyi tutarsan o kadar kolaylaşır işin. muahhhh

allah hepimizin tez zamanda muradini versin

canım umudunu kırmıyım ama gecen ay bnde gördüm o çizgiyi sonu hüsran önemli olan gölge gibimi yoksa pembemsimi bazo tesler beklyince yerini belli ediyo gölhe gibiyse çok sevınme derm ben sana
gölge gibi de gördüm başka testte pembe de gördüm çizgi yeri belli bi şekilde çok garip bi yapıorum var gibi bi yok gibi

bat.lar sat.lar ovulayonlarla anladım ki 1 ay ne kadar uzunmuş kızlar yaa.daha yumurtlucam diye çatlıcam ne geçmezmiş anam 1 ay 1 yıl olduen arkadan gelen benim heral.daha piyasada yumurtlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…