Tesekkur ederim kizlar bosun gitmeyim madem bu arada hangi sehirlerdesiniz hamile kaldikta doktor arastirmasi yapiyorum da o eksik kaldi
cok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yok
allah hepimizin tez zamanda muradini versinheyy umutsuzluk karamsarlık yokk...sen yapman gereken herşeyi yap . Rabbim dogru zamanda hayırlısı ile nasip edecektir canım...sakın canını sıkıma bedensel huzurunu kaçırma....Psikolojini ne kadar iyi tutarsan o kadar kolaylaşır işin. muahhhh
allah hepimizin tez zamanda muradini versin
gölge gibi de gördüm başka testte pembe de gördüm çizgi yeri belli bi şekilde çok garip bi yapıorum var gibi bi yok gibicanım umudunu kırmıyım ama gecen ay bnde gördüm o çizgiyi sonu hüsran önemli olan gölge gibimi yoksa pembemsimi bazo tesler beklyince yerini belli ediyo gölhe gibiyse çok sevınme derm ben sana
çok isteyince olmuyo kuzumcok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yok
hahaha cumaları benim biraz yoğun oluyo yakızlar cumaya mı gittiniz
hahaha cumaları benim biraz yoğun oluyo ya
neyse şimdi aldım kahvemi soda mı sizinleyim
ohh yap sen de kendine de falcı bacıya da gönderelimhoş geldin şekerim ohhh afiyet olsunnn
ohh yap sen de kendine de falcı bacıya da gönderelim
canım bugün senin bat günün müydü =))ohh yap sen de kendine de falcı bacıya da gönderelim
bel ağrım da başladı kuşumkahve varsa yapayım canım...sende hala tık yok sanırım iyice umutlanıyorum senden hadi bakalım :)
yok dündü canım.canım bugün senin bat günün müydü =))
bel ağrım da başladı kuşumgaliba golü yicem bugün
ooo çok iyi o zaman bel ağrısı bebişte de olabiliyor sen ovu gebelik testlerinden yaptın mıyok dündü canım.
Antalya canım
Bende izmir suan olmadi bata son 19 bekarken hic gelmesin isterdim simdi ona gun sayiyorum tabi yine gelmesin diyee ama farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?