Eylülde Gel

[QUOTE post: 42466132, member: 149240"]nasıl yani 2. çizgi ışıkta görünüyosa vardır canım aaaaaa heyecan yaptım şimdi hamile olabılırsın[/QUOTE]
Kuzum bazisinda cikiyo bazisinda cikmiyo beklemiş testin geçerliliği kalkiyo dimi

[QUOTE post: 42466132, member: 149240"]nasıl yani 2. çizgi ışıkta görünüyosa vardır canım aaaaaa heyecan yaptım şimdi hamile olabılırsın
Kuzum bazisinda cikiyo bazisinda cikmiyo beklemiş testin geçerliliği kalkiyo dimi[/QUOTE]

tabi bekleyınce geçerliliğ bitiyo deniliyo ama kk de bekledikten sonra çıkan çok örneklerde var dur bakalm yarn yıne yaparsın sabah testin varsa

Oyle oluyor dimi bi zarari olmaz yani aile hekimi mi yaziyor

yok canım kendin alıyosun aile hekimleri yazmıyor zaten pahallı birşey oldugunu sanmıyorum.Ben bugün gittim aile hekimine folik asit al kullan dedi... reçeteye yazmadı...

Kuzum bazisinda cikiyo bazisinda cikmiyo beklemiş testin geçerliliği kalkiyo dimi

tabi bekleyınce geçerliliğ bitiyo deniliyo ama kk de bekledikten sonra çıkan çok örneklerde var dur bakalm yarn yıne yaparsın sabah testin varsa[/QUOTE]
mesela ayın ikisinde yaptığım teste baktım o gün sabah akşam yapmıştım ikisinde de testi oynatınca ikinci cizgiyi görüyorum ama bugün yaptıgımda göremedim . kimyasal gebelik geçiriyor olabilir miyim acaba

Doktora gittim malesef hamile degilim Progestan verdi 10gun kullanacagim 10gun sonra adet bekleyeceğimklomen kullanacagim daha sonra moral sifir

tabi bekleyınce geçerliliğ bitiyo deniliyo ama kk de bekledikten sonra çıkan çok örneklerde var dur bakalm yarn yıne yaparsın sabah testin varsa
canım umudunu kırmıyım ama gecen ay bnde gördüm o çizgiyi sonu hüsran önemli olan gölge gibimi yoksa pembemsimi bazo tesler beklyince yerini belli ediyo gölhe gibiyse çok sevınme derm ben sana

yok canım kendin alıyosun aile hekimleri yazmıyor zaten pahallı birşey oldugunu sanmıyorum.Ben bugün gittim aile hekimine folik asit al kullan dedi... reçeteye yazmadı...

Tesekkur ederim kizlar bosun gitmeyim madem bu arada hangi sehirlerdesiniz hamile kaldikta doktor arastirmasi yapiyorum da o eksik kaldi

Valla o kadar test yaptim hic 2. Cizgi silik te olsa gormedim 1 saat yada 1 gun sonra bile oynama olmadi :) o yuzden bu ay silik bile gorsem kesib hamisim dicemmm

Doktora gittim malesef hamile degilim Progestan verdi 10gun kullanacagim 10gun sonra adet bekleyeceğimklomen kullanacagim daha sonra moral sifir
üzülme tatlm yaa geliceği zamanı var bebişin sabret biz yanındayz ,doktora gitmen iyi oldu en azından diğer aylarda daha çok ümitlenebileceğiz üzme canını sağlık olsun

üzülme tatlm yaa geliceği zamanı var bebişin sabret biz yanındayz ,doktora gitmen iyi oldu en azından diğer aylarda daha çok ümitlenebileceğiz üzme canını sağlık olsun
cok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yok

canım bozma moralini mübarek günde güzel güzel dualarımızı edip güzel düşüncelerle doldurcaz yüreğimizi beynimizi.vardır bunda da bi hayır,bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…