sen gene de başla nasip kısmet 2-3 ay kullan olmadı ara verir güzel haberi alınca tekrar başlarsı n
Kuzum bazisinda cikiyo bazisinda cikmiyo beklemiş testin geçerliliği kalkiyo dimi[/QUOTE][QUOTE post: 42466132, member: 149240"]nasıl yani 2. çizgi ışıkta görünüyosa vardır canım aaaaaa heyecan yaptım şimdi hamile olabılırsın
Oyle oluyor dimi bi zarari olmaz yani aile hekimi mi yaziyor
ben reçetesiz alıyorum canım.Oyle oluyor dimi bi zarari olmaz yani aile hekimi mi yaziyor
Kuzum bazisinda cikiyo bazisinda cikmiyo beklemiş testin geçerliliği kalkiyo dimi
sonlara yaklaşınca daha bı gzel oluyo hersey hakkımızda hayırlısıson 10 gün benimmmmm geri sayım başladı kızlarrrrrrr...dua edinnnn bol boll
canım umudunu kırmıyım ama gecen ay bnde gördüm o çizgiyi sonu hüsran önemli olan gölge gibimi yoksa pembemsimi bazo tesler beklyince yerini belli ediyo gölhe gibiyse çok sevınme derm ben sanatabi bekleyınce geçerliliğ bitiyo deniliyo ama kk de bekledikten sonra çıkan çok örneklerde var dur bakalm yarn yıne yaparsın sabah testin varsa
herşey allahtn canım sıkma canını inşlh bidahakı ay olurDoktora gittim malesef hamile degilim Progestan verdi 10gun kullanacagim 10gun sonra adet bekleyeceğimklomen kullanacagim daha sonra moral sifir
yok canım kendin alıyosun aile hekimleri yazmıyor zaten pahallı birşey oldugunu sanmıyorum.Ben bugün gittim aile hekimine folik asit al kullan dedi... reçeteye yazmadı...
üzülme tatlm yaa geliceği zamanı var bebişin sabret biz yanındayz ,doktora gitmen iyi oldu en azından diğer aylarda daha çok ümitlenebileceğiz üzme canını sağlık olsunDoktora gittim malesef hamile degilim Progestan verdi 10gun kullanacagim 10gun sonra adet bekleyeceğimklomen kullanacagim daha sonra moral sifir
orasi oyle tabi hersey allahtan salak gibi göründum doktora bi de hamile olabilirim dedin ne gulmustur arkamdanherşey allahtn canım sıkma canını inşlh bidahakı ay olur
cok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yoküzülme tatlm yaa geliceği zamanı var bebişin sabret biz yanındayz ,doktora gitmen iyi oldu en azından diğer aylarda daha çok ümitlenebileceğiz üzme canını sağlık olsun
Hepinize günaydın hanımlar bugün benim doğum günüm
güzel mi oluyooosonlara yaklaşınca daha bı gzel oluyo hersey hakkımızda hayırlısı
canım bozma moralini mübarek günde güzel güzel dualarımızı edip güzel düşüncelerle doldurcaz yüreğimizi beynimizi.vardır bunda da bi hayır,bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşalalhDoktora gittim malesef hamile degilim Progestan verdi 10gun kullanacagim 10gun sonra adet bekleyeceğimklomen kullanacagim daha sonra moral sifir
Neyi çok istersen o senin imtihan ın olurmuş yapcak bişey yok sabır Allah büyükcok tesekkur ederim anlamadigim millet tek gecede hamile kaliyorbi de bunun pismanligini yasiyor aldirsam i diye biz cok istiyoruz biz de tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?