ne bileyim canım valla ,bakalım nolcak inşallah hayırlısıyla gelmesinBel,karın ağrısı, kasık batmaları felan hep belirti aslında ama allah daha iyi bilir kuşum.İnşallah gelmez.
yok canım yapmadım testooo çok iyi o zaman bel ağrısı bebişte de olabiliyor sen ovu gebelik testlerinden yaptın mı
canım günler geçiyo aslında da biz gözümüzde çok büyüttüğümüzden böyle oluyo göreceli zaman .hadi bakalım bu ay patlat bi güzel haber banuuubat.lar sat.lar ovulayonlarla anladım ki 1 ay ne kadar uzunmuş kızlar yaa.daha yumurtlucam diye çatlıcam ne geçmezmiş anam 1 ay 1 yıl olduen arkadan gelen benim heral.daha piyasada yumurtlama yok
elinde testin varsa yapsana canım 1 gün gecikme olması güzele işaret normal gününden şaştığı olur muyduyok canım yapmadım test
canım günler geçiyo aslında da biz gözümüzde çok büyüttüğümüzden böyle oluyo göreceli zaman .hadi bakalım bu ay patlat bi güzel haber banuuu
oyyyy minnoşşlarım benimde umudum sizsiniz yaa şuan günleriniz yaklaştıkça bi hamiş haberlerinizi alsam aahhh keşşşkeebanu86 sen bizim herşeyimizssinnnnnnnn :) eheheh
elimde test yok canım.bu işlere girişmeden önce adetimin bunca yıldır 1gün şaştığını bilmem.hep 28de 1.elinde testin varsa yapsana canım 1 gün gecikme olması güzele işaret normal gününden şaştığı olur muydu
inşallahhh açılışı yapar ayağımı sürerim de peşimden patır patır dökülür güzel haberler canlar yaaoyyyy minnoşşlarım benimde umudum sizsiniz yaa şuan günleriniz yaklaştıkça bi hamiş haberlerinizi alsam aahhh keşşşkee
sonralara doğru başka bi heyecan oluyo tamm zamn gecmıyo ama beklentin oluyo en azından bana ayın başları daha zor gelıyo ben görevimi yaptım şmdi sıra bebişte kafası var bndegüzel mi oluyooo
bence çok zoooorrr
pembeyse tamm tatlım inşllh ii haberler vercen sen bu aygölge gibi de gördüm başka testte pembe de gördüm çizgi yeri belli bi şekilde çok garip bi yapıorum var gibi bi yok gibi
normal adetinde yaşamıyosan bunlar gebelık belırtileri ben öyle anlamıştım hamıle olduğumu ara ara batmalar oluyodu kasıklarımdabel ağrım da başladı kuşumgaliba golü yicem bugün
inşallah kırmızı kartı görmeden hamiş haberini alırız =))))elimde test yok canım.bu işlere girişmeden önce adetimin bunca yıldır 1gün şaştığını bilmem.hep 28de 1.
ilk ay 5gün gecikti ,sonraki ay4gün önce,son ay da 1hafta önce geldi. o yüzden şuan kestiremiyorum ne olduğunu yrn alıp yapcam gelen giden olmazsa :)
yok canım normalde de oluyo bunlar bana .. bu ay tek değişiklik her ay ağrıyan gögüslerimde tık yoksonralara doğru başka bi heyecan oluyo tamm zamn gecmıyo ama beklentin oluyo en azından bana ayın başları daha zor gelıyo ben görevimi yaptım şmdi sıra bebişte kafası var bnde
pembeyse tamm tatlım inşllh ii haberler vercen sen bu ay
normal adetinde yaşamıyosan bunlar gebelık belırtileri ben öyle anlamıştım hamıle olduğumu ara ara batmalar oluyodu kasıklarımda
aminnn inşallah hayırlısıyhlaaainşallah kırmızı kartı görmeden hamiş haberini alırız =))))
valla canım sabah yaptıgım teste baktım şimdi hiçbir şey yoktu ama şimdi avizenin altında görüyorum hani idrar kalınca test sarıya döner ya T çizgisinde bi çizik var ince kıldan azıcık kalın gibi eski testler de duruyo bazılarında da böyle var ama ilk çıkmıyo oluşuna anlam veremiyorum var mı yok mu diye bekliyorum bugun yada yarın akşam kırmızı kartı görmezsem tabisonralara doğru başka bi heyecan oluyo tamm zamn gecmıyo ama beklentin oluyo en azından bana ayın başları daha zor gelıyo ben görevimi yaptım şmdi sıra bebişte kafası var bnde
pembeyse tamm tatlım inşllh ii haberler vercen sen bu ay
normal adetinde yaşamıyosan bunlar gebelık belırtileri ben öyle anlamıştım hamıle olduğumu ara ara batmalar oluyodu kasıklarımda
inşallah canım yaa hayırlısıyla rabbim nasip etsin hepimizeinşallah kırmızı kartı görmeden hamiş haberini alırız =))))
inşallahhh açılışı yapar ayağımı sürerim de peşimden patır patır dökülür güzel haberler canlar yaa
ay foto at yaa çok merak ediyorum bizde fikir ediniirizkızlar eşime sabah yaptıgım gebelik testini şimdi gösterdim ama açtım testin içini kalemle gösterdim ince çizgiyi görüyor musun diye evet ipince ipince birşey var dediayyyy çok umutlandım tek ben görmüyorum yani paranoyak oldum yahuuu
foto da görünür mü bilmem ama hemen paylaşıyorum canım =))))ay foto at yaa çok merak ediyorum bizde fikir ediniiriz
liderimiz sen ol cansu birlikte büyütelim bebişleri .topik bebişleri bunlaaarrinşallahhh açılışı yapar ayağımı sürerim de peşimden patır patır dökülür güzel haberler canlar yaa
Canm paylas bende senin gibi ince gormustum hamistim ama haberim yoktu sayfadakiler soylediler ilk burda ogrendim ben saniyrdum ki ovi testi gibi koyu pembe olmasi gerekiyr golgesi yetiyrmus megerfoto da görünür mü bilmem ama hemen paylaşıyorum canım =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?