Eylülde Gel

[QUOTEocan, post: 42482590, member: 688141"]canım çok sevindim kesenin göründüğüne.....bebişimiz hayırlı olsun.....[/QUOTE]
Sagol canm benim darisi basiniza insallh

evet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dedi
kocakarı ilaçlarına merak saldım, hayıt suyu içicem bide meryem ana otu denicem
Bayanlar bu otlar östrojen salgiliyor ama bu östrojen fazlasi da meme kanserine sebebiyet veriyor Kaş yapayim derken göz cikarmayalim

kızlar gene bir mesai sonu sendromumuz sona erdi dicem ama genelde benim sendromum salıları oluyo yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyoreeee

Kızlar bat16 eylül 9 gün kaldı ama 19dada olabilir ve ben bugün lh yaptım sadece tek çizgi çıktı normalde hep ikincisi silik çıkardı çok moralim bozuldu yumurtlamanin üstünden yarın itibarı ile tam 10 gün geçiyor hcg testide negatif olmadi mi acaba bu ayda çok bunaldim ya böyle cikipta gebelik yaşayan varmı acaba bide kasikkarim adet sancısı gibi agiriyo

Bende bu ayda kırmızı kartı yiycem galiba bidahaki ay ara veri cem yoruldum eşimden nefret eder hale geldim ilişkimiz istekten cok görev gibi oldu sanki bunaldim ara veri cem ben artık insllah siz bu ay hamid kalırsınız canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…