Eylülde Gel

Banucuuuum burdayim uzaktan takio edyrm topigimizi.bu ay bir aylk ovu testi elimde olmasna ragmen bi tane bile yapmadm.esimle sadece istedgmz zamn birlkte olyrz canim.ve gayet rahatim bu sekilde.bu yuzden uzaktan takip edyrm bu ay sizi.
seyma0614902015 nasilsin canim bizde ovilasyon testinden ve stresten uzakta yaşayarak birlikte oluyoruz iyi degerlendirmeye çalışıyoruz regli olana kadar da devam edecegiz bakalim ins. Guzel haberler aliriz birlikteee

seyma0614902015 nasilsin canim bizde ovilasyon testinden ve stresten uzakta yaşayarak birlikte oluyoruz iyi degerlendirmeye çalışıyoruz regli olana kadar da devam edecegiz bakalim ins. Guzel haberler aliriz birlikteee
ben iyiyim tatlisim ya testlrden uzak kafam rahat bi ay geciryrm.esinle gecen ay gorev gbi beraber olmktan skldm bu ay akisina biraktm.olur yada olmaz hic dert etmyrum bosuna yipratyrz kndmzi.

ben iyiyim tatlisim ya testlrden uzak kafam rahat bi ay geciryrm.esinle gecen ay gorev gbi beraber olmktan skldm bu ay akisina biraktm.olur yada olmaz hic dert etmyrum bosuna yipratyrz kndmzi.
sana katılıyorum ve ayni fikrini destekliyorum inanılmaz kastim gecen ay kendimi stre stres ovilasyon testi bilmem ne gerildim bu ay regli biterbitmez basladik calismalara tatilede gittik iyi degerlendirdik iş yogunlugumda azaldı şükür ki bende akısına biraktim Allahıma biraktim dualarim da bebeğim

Caniim naptsun nasil gecti tatil toparoadnmi kafani iyice
Tabi tabi iş stresi cok yogundu o donemde ovi testleriyle denedik falan oda tutmadi iyce gerildim geril geril geril regliyi oldum rahatladim resmen regli biter bitmez gittik ancak döndüm ovinin ilk 10 günü tatildeydim ve rahatca iliskiye girdik kendimizi toparladik cok şükür simdi ise ovilasyonda 12 17 arasindayim bu haftayida iyi degerlendirdimmi Allaha dua edecegim elimden gelenin fazlasini yaptik artik nasip

banu86 listemiz be durumda varmi guzel bebiş haberleri varsa ben kacirdiysam bildilendirirmisin beni meraktayim

Benim 9 eylül olarak hesapladım ama yarında olabilirim çok ağrım var kasıklarımda

Epey vakit varmış. Bu zamanları iyi değerlendirin bari. Ben yumurtalama günlerinde sadece 1 kere değerlendirebildim eşimin işi dolasıyla ovulasyon takibi yapmam şart hoş çift çizgide görsek değerlendiremediğimiz zamanlarda oluyor işte

Olsun bilemeyiz belki 1 günde tutar bilemeyiz ins. Ovi gününe denk gelmiştir fuzel haberlerini aliriz

Orası öyle tabi kiminin tek gecede tutuyor bebeği. Kısmet valla bekleyip göreceğiz çok strese girmemek gerek kafaya takınca da hiç olmuyor çünkü

Orası öyle tabi kiminin tek gecede tutuyor bebeği. Kısmet valla bekleyip göreceğiz çok strese girmemek gerek kafaya takınca da hiç olmuyor çünkü
Benim gecen ay öyle oldu kafaman tak tak büyüt büyüt gerildim ve gerildigim icinde bana zarar verdi bunyemede bu ay kadam rahat

Aslinda suanki oldgm psikolojiyi anlatym size.cocuk yapmayi dusunmeyen sadece korunmayi birakan ciftiz esimle dye dusunyrm ki olmzsada uzulmeyim dye
Ben daha o moda gecemedim canim ama benimkide korunmayi biraktik cocuk düşünen ama olmasada Allahtan deyip çabalayan mod tarihlerde hala dikkat ediyorum fakat kafama takip büyütmyorum o gun tarihe denk gelip ödev gibi yapmak yerine canim isterse calismalara devam etme pesindeyim ama Rabbim ol der ve olur şükürler olsunki o moddayim hayrlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…