Merhabaaaaaa
Banucuuuum burdayim uzaktan takio edyrm topigimizi.bu ay bir aylk ovu testi elimde olmasna ragmen bi tane bile yapmadm.esimle sadece istedgmz zamn birlkte olyrz canim.ve gayet rahatim bu sekilde.bu yuzden uzaktan takip edyrm bu ay sizi.
Caniim naptsun nasil gecti tatil toparoadnmi kafani iyiceMerhabaaaaaabanu86 canimbenim tatildeydim ve telefonlari kapadik ful dün geldik ve bugün iş bası malesefki varmi guzel haberler daha yeni actim sayfayi
ben iyiyim tatlisim ya testlrden uzak kafam rahat bi ay geciryrm.esinle gecen ay gorev gbi beraber olmktan skldm bu ay akisina biraktm.olur yada olmaz hic dert etmyrum bosuna yipratyrz kndmzi.seyma0614902015 nasilsin canim bizde ovilasyon testinden ve stresten uzakta yaşayarak birlikte oluyoruz iyi degerlendirmeye çalışıyoruz regli olana kadar da devam edecegiz bakalim ins. Guzel haberler aliriz birlikteee
ben iyiyim tatlisim ya testlrden uzak kafam rahat bi ay geciryrm.esinle gecen ay gorev gbi beraber olmktan skldm bu ay akisina biraktm.olur yada olmaz hic dert etmyrum bosuna yipratyrz kndmzi.
Tabi tabi iş stresi cok yogundu o donemde ovi testleriyle denedik falan oda tutmadi iyce gerildim geril geril geril regliyi oldum rahatladim resmen regli biter bitmez gittik ancak döndüm ovinin ilk 10 günü tatildeydim ve rahatca iliskiye girdik kendimizi toparladik cok şükür simdi ise ovilasyonda 12 17 arasindayim bu haftayida iyi degerlendirdimmi Allaha dua edecegim elimden gelenin fazlasini yaptik artik nasipCaniim naptsun nasil gecti tatil toparoadnmi kafani iyice
benim bat 21 eylül canimSizin bat ne zaman peki hanımlar?
İnşaaallah olmazsin canimBenim 9 eylül olarak hesapladım ama yarında olabilirim çok ağrım var kasıklarımda
Batlarmz aynibenim bat 21 eylül canim
Evet hattaBatlarmz ayni
Olsun bilemeyiz belki 1 günde tutar bilemeyiz ins. Ovi gününe denk gelmiştir fuzel haberlerini alirizEpey vakit varmış. Bu zamanları iyi değerlendirin bari. Ben yumurtalama günlerinde sadece 1 kere değerlendirebildim eşimin işi dolasıyla ovulasyon takibi yapmam şart hoş çift çizgide görsek değerlendiremediğimiz zamanlarda oluyor işte
Benim gecen ay öyle oldu kafaman tak tak büyüt büyüt gerildim ve gerildigim icinde bana zarar verdi bunyemede bu ay kadam rahatOrası öyle tabi kiminin tek gecede tutuyor bebeği. Kısmet valla bekleyip göreceğiz çok strese girmemek gerek kafaya takınca da hiç olmuyor çünkü
Ben daha o moda gecemedim canim ama benimkide korunmayi biraktik cocuk düşünen ama olmasada Allahtan deyip çabalayan mod tarihlerde hala dikkat ediyorum fakat kafama takip büyütmyorum o gun tarihe denk gelip ödev gibi yapmak yerine canim isterse calismalara devam etme pesindeyim ama Rabbim ol der ve olur şükürler olsunki o moddayim hayrlisi bakalimAslinda suanki oldgm psikolojiyi anlatym size.cocuk yapmayi dusunmeyen sadece korunmayi birakan ciftiz esimle dye dusunyrm ki olmzsada uzulmeyim dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?