canım sen bilirsin tabii ama bence korunma allah'a bırak zaten nasibi varsa gelecektir ve gelirse de kısmetiyle gelir buna inan .cumartesı test yaptım ve aksamına reglı oldum. sımdı ben 3-4 ay daha korunsakmı dıyorum
bıraz aıleme destek olmam gerekıyor maddı olarka ve manevı olarak kosturmalı bır surec var onumuzde
yoksa korunmasak mı? daha ılk aydı ama olmadı (reglıden sonra ılk hafta ılıskı oldu ortalarında 10 gun hıc ılıskı olmadı babamın saglık durumundan dolayı) daha onceden hemen hamıle kalırdım korunmasak mı? ne bılım bılemedım
maddı olarak sıkıntımız yok ama bır 3-4 ay kadar aılemle alakalı bıseyler yapmam lazımcanım sen bilirsin tabii ama bence korunma allah'a bırak zaten nasibi varsa gelecektir ve gelirse de kısmetiyle gelir buna inan .
hoşbuldum canım benim bu ülke gündemini görünce üzüldüğümüz şeyler ne kadar da bencilce geliyorhoşgeldin canım.
canım çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın,sağlıklı sıhhatli hayırlı evladın olsun inşallah.rabbime bırak en doğrusunu o bilir..maddı olarak sıkıntımız yok ama bır 3-4 ay kadar aılemle alakalı bıseyler yapmam lazım
ama belkıde olmayacak hemen ben bırde ustune korunursam dahamı kotu olur acaba bılemedım kı?
buarada hamılelıgım bıraz agır gecıyor yanı ayakta hamılelık gecıremıyorum calısamayabılırım , aılemın maddı ve manevı bızım gucumuze ıhtıyacıda var buara .
2 sene once ölü dogum yaptım ondan oncede kurtaj var her ıkısıde sadece 1 seferde olmustu
sasırdım ama uzulmedım olmamasına suanda
oyle ıste
sen korunmayın dıyorsuncanım çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın,sağlıklı sıhhatli hayırlı evladın olsun inşallah.rabbime bırak en doğrusunu o bilir..
kesinlikle canım acı tecrübelerin doğrultusunda en doğrusu bu kesinlikle.sen korunmayın dıyorsun
ben bı dr fılan gıdeyım en ıyısı bıraz test tahlıl yaptırım gebelık oncesı
Bozma moralini canım her gecenin bir sabahı vardır...allah razı olsun canım benim,karşılıklı inan.. dualarımdasınız hepiniz
öyle canım benim kesinlikle herşeyin hayırlısı inşallahBozma moralini canım her gecenin bir sabahı vardır...
Aynen öyle.. Ben de dün yakı yapıştırdım belime canım şu an nasıl yanıyooo:/öyle canım benim kesinlikle herşeyin hayırlısı inşallah
etki ediyo demek ki canım :/Aynen öyle.. Ben de dün yakı yapıştırdım belime canım şu an nasıl yanıyooo:/
yakı ne işe yarıyor. bende bu ay değişiklik olsun diye inofolic içmeyi planlıyorumAynen öyle.. Ben de dün yakı yapıştırdım belime canım şu an nasıl yanıyooo:/
etki ediyo demek ki canım :/
yakı ne işe yarıyor. bende bu ay değişiklik olsun diye inofolic içmeyi planlıyorum
nekadar kalıyor 5 dakika mı. bebek denemeden öncemi yapıştırıyorsun yakıyıDene arkadaşım bana yengem dedi 2 çocuğuna da bu şekilde hamile kalmış..
Eczanelerde satılıyo 5 tl mi ne fiyatı..
Yakı bandı diyorsun, bel bölgesi için..
Yumurtlama günlerinde belin alt kısmına yapıştırıyosun..
Biraz yakıyo ama bebiş için herşeye değer...
nekadar kalıyor 5 dakika mı. bebek denemeden öncemi yapıştırıyorsun yakıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?