Eylülde Gel

canım sen bilirsin tabii ama bence korunma allah'a bırak zaten nasibi varsa gelecektir ve gelirse de kısmetiyle gelir buna inan .

canım sen bilirsin tabii ama bence korunma allah'a bırak zaten nasibi varsa gelecektir ve gelirse de kısmetiyle gelir buna inan .
maddı olarak sıkıntımız yok ama bır 3-4 ay kadar aılemle alakalı bıseyler yapmam lazım
ama belkıde olmayacak hemen ben bırde ustune korunursam dahamı kotu olur acaba bılemedım kı?
buarada hamılelıgım bıraz agır gecıyor yanı ayakta hamılelık gecıremıyorum calısamayabılırım , aılemın maddı ve manevı bızım gucumuze ıhtıyacıda var buara .
2 sene once ölü dogum yaptım ondan oncede kurtaj var her ıkısıde sadece 1 seferde olmustu
sasırdım ama uzulmedım olmamasına suanda
oyle ıste

canım çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın,sağlıklı sıhhatli hayırlı evladın olsun inşallah.rabbime bırak en doğrusunu o bilir..

canım çok üzüldüm rabbim tekrarını yaşatmasın,sağlıklı sıhhatli hayırlı evladın olsun inşallah.rabbime bırak en doğrusunu o bilir..
sen korunmayın dıyorsun
ben bı dr fılan gıdeyım en ıyısı bıraz test tahlıl yaptırım gebelık oncesı

kızlar günaydın ,
bi müddet daha uzak kalmayı düşünüyordum ,şöyle bi bakayım dedim ki hepiniz öyle güzel destek olmuşsunuz ki bana gerçekten bunu beklemiyordum.
hepinize tek tek teşekkür ederim ne kadar güzel yürekli insanlar tanımışım ben burada.
eylül olur ,ekim olur hiç farketmez en hayırlı en doğru zamanda gelsin evlatlarımız allah'ım nasip etsin yeter ki ,üzmeden yormadan sonu güzel olsun.çift çizgiyi görmek de yetmiyor aslında bunu bi kez daha anladım dank etti resmen kafama.
ülke gündemiyle ilgili kendimi hep tutuyorum hep sıkıyorum çünkü ağzımı bi açmaya başladığımda ne çenemi ne parmaklarımı durduramıyorum
son bulsun artık bu yürek yanmaları
iyi haftalar canlar..

Herkeze Merhaba kara bir gune kara bir haftaya basladik icimiz yanıyor.. maalesef gunaydin yazamiycam. Aglayan analari esleri bi haber cocuklari gordukce uyuyamaz olduk gozunuzdeki yaslar dinmiyor Turkiye yaniyor agliyor yasta.. bugunu yasatanlar ayni acilari uasayacaklar elbet ilahi adalet var ...
Bu kotu gunlerde herkezin guzel.haberlerle bir nebzede olsa icine su serpilmesini diliyorum iyi haftalar olsun ..

yakı ne işe yarıyor. bende bu ay değişiklik olsun diye inofolic içmeyi planlıyorum

Dene arkadaşım bana yengem dedi 2 çocuğuna da bu şekilde hamile kalmış..
Eczanelerde satılıyo 5 tl mi ne fiyatı..
Yakı bandı diyorsun, bel bölgesi için..
Yumurtlama günlerinde belin alt kısmına yapıştırıyosun..
Biraz yakıyo ama bebiş için herşeye değer...

nekadar kalıyor 5 dakika mı. bebek denemeden öncemi yapıştırıyorsun yakıyı

nekadar kalıyor 5 dakika mı. bebek denemeden öncemi yapıştırıyorsun yakıyı

Yok canım ne 5 dakikası
2 ya da 3 gün kalıyor..
Denedikten sonra arkadaşım..
Belinden hemen çıkarmıyorsun yani

Hani eskiler hep dermiş ya ayağınızı belinizi sıcak tutun diye..
Bu yakı da o işe yarıyor işte.. Belini sıcak tutuyo, bilimsel bi açıklaması var mı bilmiyorum
lakin forumda araştırdım baya hamile kalan var..
Rabbimin vesilesi tabi ki, denemeye değerdi..
Ve denedim şu an yanıyorum diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…