ayy korktum biraz belim yanıyor deyince.Hani eskiler hep dermiş ya ayağınızı belinizi sıcak tutun diye..
Bu yakı da o işe yarıyor işte.. Belini sıcak tutuyo, bilimsel bi açıklaması var mı bilmiyorum
lakin forumda araştırdım baya hamile kalan var..
Rabbimin vesilesi tabi ki, denemeye değerdi..
Ve denedim şu an yanıyorum diyebilirim
Dene canım 1 şey kaybetmezsin, biraz yanıcak o değer bebişlerimize bence..ayy korktum biraz belim yanıyor deyince.ama eskiler diyorsa vardır bi bildikleri. bebiş için herşeyi deniyoruz
meryem ana otu deneyen var mı
şimdi sen söyleyince araştırdım o forumda ilişkiden 2 saat yada 1 saat önce yapıştırıp yarım saat sonra sökenler varmış belki bunu deniyebilirimDene canım 1 şey kaybetmezsin, biraz yanıcak o değer bebişlerimize bence..
mrb canımSelam kızlar. .
hadi bakalım az kalmış canım hayırlı haberler inşallah gönlüne göre olur .)Merhaba hanımlar benimde bat a 2 gün kaldı. Sabah ateşimi ölçtüm iki gün daha ölçerim zaten kendini belli eder regl başlacağını ateşden anlarım.
gündem tüm moralimizi sıfırlasa da halimize çok şükür canım ,aynı şekil ben de yorgun ve yoğun bi h.sonundan sonra şuan işte dinleniyorum resmen :)mrb kızlar nasılsınız?
yoğun bi hafta sonu sonrası pazartesi miskinliğini hala atamadım üstümden
cansucum son adetin olur inşallah
sabahtan beri araştırıyorum meryem ana otunu üzerinde taşıyormuşsun.
ilginç ama denenebilir :)
gündem tüm moralimizi sıfırlasa da halimize çok şükür canım ,aynı şekil ben de yorgun ve yoğun bi h.sonundan sonra şuan işte dinleniyorum resmen :)
amin canım benim hayırlısıysa öyle olsun inşallah diyeyim. :)
sende durumlar nasıl
evet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dediüstünde tasıyorsun canm evet
bide meryem suresi okunuyormus diye okumustum buralarda biyerlerde
naptın ialcı kullanmaktan vaz mı gectin
hayıt suyu ve meryem ana otu bayanlarda östrojen hormonu salgılamasına yardımcı oluyormuşevet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dedi
kocakarı ilaçlarına merak saldım, hayıt suyu içicem bide meryem ana otu denicem
aman canım kendini frenleyebiliyosan frenle sonu kötü oluyor ,sürekli kafada o düşünceyle hayat çok zor bu ay ben ilk kez böyle çok kaptırdım kendimi aptal gibi oldum resmen bu ay kısmetse hiiiiççççççç takmamayı düşünüyorum inşallah yanihaklısın canm allah sabır versin yakınlarına .. hepimize ..
beklemedeyim daha zamanım çok :)
garip huylar edindim son günlerde :)
kasıklarım mı agrıyo , midem mi bulanıyo , göğüslerim mi dolgunlastı .. kendimi dinleyip duruyorum .. :)
çok kendimi dinleyen biri değilim normalde ama yalnız kaldıgımda acabalar kafamı baya karıstırıyor
evet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dedi
kocakarı ilaçlarına merak saldım, hayıt suyu içicem bide meryem ana otu denicem
aman canım kendini frenleyebiliyosan frenle sonu kötü oluyor ,sürekli kafada o düşünceyle hayat çok zor bu ay ben ilk kez böyle çok kaptırdım kendimi aptal gibi oldum resmen bu ay kısmetse hiiiiççççççç takmamayı düşünüyorum inşallah yani
cumartesi günü ben de ağladım ne yalan söyleyeyimeskisi kadar değilim başlarda hıçkıra hıckıra ağlardım regl olunca ..
artık öyle değilim aksine düzene girmeye basladı diye seviniyorum ..
yalnız kalmamam lazım benmm
zamanı var demek ki napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?