Eylülde Gel

ayy korktum biraz belim yanıyor deyince. ama eskiler diyorsa vardır bi bildikleri. bebiş için herşeyi deniyoruz

ayy korktum biraz belim yanıyor deyince. ama eskiler diyorsa vardır bi bildikleri. bebiş için herşeyi deniyoruz
Dene canım 1 şey kaybetmezsin, biraz yanıcak o değer bebişlerimize bence..

Dene canım 1 şey kaybetmezsin, biraz yanıcak o değer bebişlerimize bence..
şimdi sen söyleyince araştırdım o forumda ilişkiden 2 saat yada 1 saat önce yapıştırıp yarım saat sonra sökenler varmış belki bunu deniyebilirim çok heyecanlı

sabahtan beri araştırıyorum meryem ana otunu üzerinde taşıyormuşsun.
ilginç ama denenebilir :)

Merhaba hanımlar benimde bat a 2 gün kaldı. Sabah ateşimi ölçtüm iki gün daha ölçerim zaten kendini belli eder regl başlacağını ateşden anlarım.

mrb kızlar nasılsınız?
yoğun bi hafta sonu sonrası pazartesi miskinliğini hala atamadım üstümden
cansucum son adetin olur inşallah

mrb kızlar nasılsınız?
yoğun bi hafta sonu sonrası pazartesi miskinliğini hala atamadım üstümden
cansucum son adetin olur inşallah
gündem tüm moralimizi sıfırlasa da halimize çok şükür canım ,aynı şekil ben de yorgun ve yoğun bi h.sonundan sonra şuan işte dinleniyorum resmen :)
amin canım benim hayırlısıysa öyle olsun inşallah diyeyim. :)
sende durumlar nasıl

sabahtan beri araştırıyorum meryem ana otunu üzerinde taşıyormuşsun.
ilginç ama denenebilir :)

üstünde tasıyorsun canm evet
bide meryem suresi okunuyormus diye okumustum buralarda biyerlerde
naptın ialcı kullanmaktan vaz mı gectin

haklısın canm allah sabır versin yakınlarına .. hepimize ..
beklemedeyim daha zamanım çok :)
garip huylar edindim son günlerde :)
kasıklarım mı agrıyo , midem mi bulanıyo , göğüslerim mi dolgunlastı .. kendimi dinleyip duruyorum .. :)
çok kendimi dinleyen biri değilim normalde ama yalnız kaldıgımda acabalar kafamı baya karıstırıyor

üstünde tasıyorsun canm evet
bide meryem suresi okunuyormus diye okumustum buralarda biyerlerde
naptın ialcı kullanmaktan vaz mı gectin
evet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dedi
kocakarı ilaçlarına merak saldım, hayıt suyu içicem bide meryem ana otu denicem

evet kuzum vazggeçtim, ankaradaki doktorumu aradım kullanmana gerek yok boşuna bekleme dedi
hayıt suyu ve meryem ana otu bayanlarda östrojen hormonu salgılamasına yardımcı oluyormuş

aman canım kendini frenleyebiliyosan frenle sonu kötü oluyor ,sürekli kafada o düşünceyle hayat çok zor bu ay ben ilk kez böyle çok kaptırdım kendimi aptal gibi oldum resmen bu ay kısmetse hiiiiççççççç takmamayı düşünüyorum inşallah yani

dikkat et ama dozlarına :) yaaaaaa hangi dr a inancaz biz

eskisi kadar değilim başlarda hıçkıra hıckıra ağlardım regl olunca ..
artık öyle değilim aksine düzene girmeye basladı diye seviniyorum ..
yalnız kalmamam lazım benmm

zamanı var demek ki napalım

cumartesi günü ben de ağladım ne yalan söyleyeyim dünyanın sonu gibi geldi ne kadar kurmuşum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…