Bende internetten bakıyorum o falabir nevi tarot kartı gibi ama çok farklı
Bende internetten bakıyorum o fala
bir zamanlar bende tarot bakardım :)
ayrıca hepimiz yanyana gelsek kimin ne soru soracağını tahmin etmek çok zor olmaz
hhaahah doğru diyosunBende internetten bakıyorum o fala
bir zamanlar bende tarot bakardım :)
ayrıca hepimiz yanyana gelsek kimin ne soru soracağını tahmin etmek çok zor olmaz
bende öyle denk gelmiştim de ordan baktım
ayy merak ettim şimdi he, atlayıp uçağa gelsek mi
hadi bakalım canımmm hayırlısıyla güzel haberler ver bize,ihtiyacımız var :)Günaydın hanımlar benim bat yarın bakalım bakalım ne olucak
Günaydın hanımlar benim bat yarın bakalım bakalım ne olucak
Bir belirtim yok ama sabah ateşim yüksekti. Bilemiyorum dün 1 kadeh şarap içmiştim ateşimi yanıltmış olabilir. Yarın sabah yine ölçücem. 36,9 çıktı. Ateş ölçme kuralına uygun ölçtüm ama emin olamadım. Yarında yüksek olursa bebek ihtimali olabilir ama düşerse ateş regl başlar
ayyy hiç belli olmaz bebiş geliyordur inşallah :)Bir belirtim yok ama sabah ateşim yüksekti. Bilemiyorum dün 1 kadeh şarap içmiştim ateşimi yanıltmış olabilir. Yarın sabah yine ölçücem. 36,9 çıktı. Ateş ölçme kuralına uygun ölçtüm ama emin olamadım. Yarında yüksek olursa bebek ihtimali olabilir ama düşerse ateş regl başlar
kızım ben bu şeylerin hiç birini anlamıyorumBen bu ateş ölçme olayını hiç anlamıyorum yaaa :)ne zaman başlıyoruz ölçmeye..sabah ama belli bir saat var mı? dil atından mı koltuk altından mı ölçüyorsunuz..kafamda deli sorular hahaha :)allah bu ay gönlüne göre verir de inşallah bebiş gelir
kızım ben bu şeylerin hiç birini anlamıyorumovulasyon testini bile cahilliğe gel
ne bileyim yakullansan aslında bir süre sonra algılıyosun olayı...kullanmadığın için sana tuhaf geliyor
ne bileyim yaona da bulaşmayayım diyorum
benim gibi düzensizler ne yapsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?