Eylülde Gel

Bende internetten bakıyorum o fala
bir zamanlar bende tarot bakardım :)
ayrıca hepimiz yanyana gelsek kimin ne soru soracağını tahmin etmek çok zor olmaz

internetten bakan var ama ben kartları elime alınca enerjini hissediyorum...o şekilde yorumluyorum...çünkü interneete safi anlamları yazıyor. yorum yok onlarda.kartların yerleşi değiştiginde anlamıda değişebiliyor çüğnkü. birde 9 lu 12 bakılıyor. sitedede aynı kartın tekrar çıkma ihtimali çok yüksek o yüzden tam bakılmıyor. birde kartları baktıranın kendi seçmesi gerek...ayrıca soruyu yanlış sordugunda cevap vermiyor kartlar...

Bende internetten bakıyorum o fala
bir zamanlar bende tarot bakardım :)
ayrıca hepimiz yanyana gelsek kimin ne soru soracağını tahmin etmek çok zor olmaz
hhaahah doğru diyosun

netten nerden bakılıyo yaa bişeyden haberim yok heaaa iş iş iş bi bilmişim iş :S

bende öyle denk gelmiştim de ordan baktım
ayy merak ettim şimdi he, atlayıp uçağa gelsek mi

Bir belirtim yok ama sabah ateşim yüksekti. Bilemiyorum dün 1 kadeh şarap içmiştim ateşimi yanıltmış olabilir. Yarın sabah yine ölçücem. 36,9 çıktı. Ateş ölçme kuralına uygun ölçtüm ama emin olamadım. Yarında yüksek olursa bebek ihtimali olabilir ama düşerse ateş regl başlar

Ben bu ateş ölçme olayını hiç anlamıyorum yaaa :)ne zaman başlıyoruz ölçmeye..sabah ama belli bir saat var mı? dil atından mı koltuk altından mı ölçüyorsunuz..kafamda deli sorular hahaha :)allah bu ay gönlüne göre verir de inşallah bebiş gelir

ayyy hiç belli olmaz bebiş geliyordur inşallah :)

kızım ben bu şeylerin hiç birini anlamıyorum ovulasyon testini bile cahilliğe gel

bende hiç yapmadım bu testleri işe yarıyormu acaba
bi kere kimyasal gebelik yaşadığımda bile bile test yapmıştım ikinci çizgi cıkıyormu gercektne diye

ne bileyim ya ona da bulaşmayayım diyorum

ya aslında düzenli regl oluyorsan bu telefonlara indirilen ovulasyon programları da hemen hemen aynı sonuc veriyor, ordan takip edersen stres olmazsın...ben bu ay öyle yapacağım...geçen ay hem program ile hemde testle birlikte takip ettim aynı zamnlarda gösterdi

Sabahları 6.30 da ölçüyorum yataktan kalkmadan ve kıpırdamadan. Dil atına koyuyorum dijital dereceyi. Dün 36,4 çıkmıştı bugün 36,9 çıktı. Esas yarın önemli hesaplamama göre yarın regli tarihim ama stresden geç de olabilirim. Olana kadar ateşimi ölçerim sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…