Eylülde Gel

canım merhaba ben ayın 7de reglı oldum malesef :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr, canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, uyanın artıkkkkkkkkk..... güne bir enerji ile başlayalım....iş başında uyumak yokkkkkkkkkkkk....:) herkeşlere kocaman öpücükler

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımın içinin dipleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii herkes burda mııı şişşştt uyanın hadiii

ekime geell sevdiiiim

ya kızlar birşey sorucam size...benim 4-5 günüm kaldı reglime normalde belim kasıklarım agrıması lazım hafif hafif...tık yok...birde çok ilginç olan şu; benim sağ gögüs ucum o kadar çok acıyor ki,, resmen yara olmus yarılmıs gibi...neden olur ki o yaaa...sadece sağ gögsüm öyle ama..solda hafif acı var ama diğeri gibi değil...yediğim birşey mi dokundu ki...yada ne bileyim başka ne sebep olabilir?

ayyy göğüs acıması herkeste duyduğum bişey olduğu için sebep o olabilir ki canikoooooooooooooooo

hamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyo sanki o sağ göğüs olayın okumuştum forumda belirti olarak canm ayyyyy yoksaaa geliyo muuuu

ayyy göğüs acıması herkeste duyduğum bişey olduğu için sebep o olabilir ki canikoooooooooooooooo

hamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyo sanki o sağ göğüs olayın okumuştum forumda belirti olarak canm ayyyyy yoksaaa geliyo muuuu

diyosunuzzzzzz......yok beee....ben kendimi hiççç hamiş gibi hissetmiyorum valla ayh umutlanmıyım...:)

göğüs acıması en belirgin özellik
bende öyle olmuştum çatlıcak gibiydim
ayh hadi inşallahhh

diyosunuzzzzzz......yok beee....ben kendimi hiççç hamiş gibi hissetmiyorum valla ayh umutlanmıyım...:)
kızım en büyük belirti o regl öncesiiii inşallah inşallah inşallahhh
sen gene umutlanma da olabilmesi yüksek ihtimal kızz :)) ama sakın test yapmıyoruz bak gün gelmedenn

göğüs acıması en belirgin özellik
bende öyle olmuştum çatlıcak gibiydim
ayh hadi inşallahhh

ama benim gögüslerim normal reglde acıdıgı akdar acıyor. sadece sağ gögsüm öyle.. solda acı var ama oda regl oalcagım zamanki kadaar. sağ gögsüm bir enteresan...yarık yarık oldu kırmızı ve acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…