canım merhaba ben ayın 7de reglı oldum malesef :)4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
17.CUTE -28- 16 AĞUST .- 10EYLÜL -1.ay
18.EMOLİ-27 17AĞUST - 13EYLÜL -2.ay
30.BBAL -10AĞUST-10EYLÜL
32.MELEV -37 -18AĞUST-12 EYLÜL -29 AĞUST. -9.AY
33.BANU -37 -16AĞUS - 9 EYLÜL -27 AĞUST -3.Ay
@ddefnee87CuteMom @Emoli_34 @BBAL @melev @Masumiyet
önümüzdeki günlerin talihlileri
kızlar bekliyorum bi bomba umudumuzsunuz
günaydın canııımmmm yoklamayı alalım mesai başlasınGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr, canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr, uyanın artıkkkkkkkkk..... güne bir enerji ile başlayalım....iş başında uyumak yokkkkkkkkkkkk....:) herkeşlere kocaman öpücükler
ekime geellekime geeeel vatandaş çığ gibi büyüyoruz
ekime geellsevdiiiim
aynen öyle yapıyorum canmgüle güle canım...yumurtlama tarihini bilmiyorsan sana her gün yumurtlama koyver gitsin bol bol çalışmalar
ayyy göğüs acıması herkeste duyduğum bişey olduğu için sebep o olabilir ki canikooooooooooooooooya kızlar birşey sorucam size...benim 4-5 günüm kaldı reglime normalde belim kasıklarım agrıması lazım hafif hafif...tık yok...birde çok ilginç olan şu; benim sağ gögüs ucum o kadar çok acıyor ki,, resmen yara olmus yarılmıs gibi...neden olur ki o yaaa...sadece sağ gögsüm öyle ama..solda hafif acı var ama diğeri gibi değil...yediğim birşey mi dokundu ki...yada ne bileyim başka ne sebep olabilir?
hamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyo sanki o sağ göğüs olayın okumuştum forumda belirti olarak canm ayyyyy yoksaaa geliyo muuuuya kızlar birşey sorucam size...benim 4-5 günüm kaldı reglime normalde belim kasıklarım agrıması lazım hafif hafif...tık yok...birde çok ilginç olan şu; benim sağ gögüs ucum o kadar çok acıyor ki,, resmen yara olmus yarılmıs gibi...neden olur ki o yaaa...sadece sağ gögsüm öyle ama..solda hafif acı var ama diğeri gibi değil...yediğim birşey mi dokundu ki...yada ne bileyim başka ne sebep olabilir?
şeymacm sonunda karşılaştıkGunaydiiiiin herkeseherjes icin gulucukle gecen birgun olsun enerjiler iyi mi bakalim? Banucum sen nasilsin?
ay inşallah inşallahhhhhamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyo sanki o sağ göğüs olayın okumuştum forumda belirti olarak canm ayyyyy yoksaaa geliyo muuuu
ayyy göğüs acıması herkeste duyduğum bişey olduğu için sebep o olabilir ki canikoooooooooooooooo
hamile olabilirsin belirtilerin onu gösteriyo sanki o sağ göğüs olayın okumuştum forumda belirti olarak canm ayyyyy yoksaaa geliyo muuuu
kızım en büyük belirti o regl öncesiiii inşallah inşallah inşallahhhdiyosunuzzzzzz......yok beee....ben kendimi hiççç hamiş gibi hissetmiyorum vallaayh umutlanmıyım...:)
niye umutlanmayasın canm umutlan gitsindiyosunuzzzzzz......yok beee....ben kendimi hiççç hamiş gibi hissetmiyorum vallaayh umutlanmıyım...:)
göğüs acıması en belirgin özellik
bende öyle olmuştum çatlıcak gibiydim
ayh hadi inşallahhh
kesinlikleeeeeeee bende tık yoktu mesela sonra fos olduniye umutlanmayasın canm umutlan gitsinşurda kalmş 4 gün ve belirtine bakar mısın süper bi belirti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?