Eylülde Gel

Günaydınlar topiğinizi yeni kesfettim ismim dilay yaş 26, sat 30 agustos, tahmini yumurtlama günü 13 eylül, 28 eylül bat, 4.ayım. beni de alın aranıza hep beraber bekleyelim :)

Son düzenleme:
cansu1109 nerelerdesin canooo dişçiye gitcekti hiç sesi çkmadı kızın
canımmm gittim ordan dönmedim işe eve geçtim ondan yazamadım çok şükür hallettim temizlettim dişlerimi biraz ağrılı geçti dün ama bugün iyiyim çok şükür :)
senin ne durumda diş maceran

Oda oldu zaten bir düşük iki erken doğum yaşadım ve hala bebeğim yok bir buçuk yıldır bi hamileyim bi kaybetmişim. Çok yoruldum ben ya.
canım rabbimin vardır bir bildiği acı tecrübeler yaşamışsın inşallah son olur hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın sonu güzel olur sağlıkla sıhhatle kavuşursun evladına .ama kendini bırakma moralini bozma tüm sınavlar bizim için rabbim beterinden saklasın

Kızlar sonucumu öğrendim 450 olmuş beta hcg cuma günü 80 di. Artık hamileyim diyebilirim rahatça

Allah herbirinize en kısa zamanda bu güzel olayı yaşatması dileğiyle
tebrik ederim canımmmmmmm çok sevindim gözümüz aydınn :)))

allah'ım yazmamış etsin ,diyorum ya hep sonu güzel olsun rabbim evlatla sınamasın

Bu arada ben dr.a ciktim muayeneye. Ultrasonda bakti, kistim olusmus 26 mm. Onemli degil dedi, adet söktürücü ilac verdi, adet olunca yine gidicem bakalim.
hadi gözün aydın önemli bişey olmamasına sevindim canım o zman önce gelsin kırmızılar sonra başlasın çalışmalar

silik çizgi pozitif oluyor canım günün geldiğinde testi tekrarlarsan belirginleştiğini görürsün.
tebrik ederimmmmmmm bir bebiş daha geliyor desenee

ohoooo bu bildiğin pozitif canım yaaa

canım hangi şehirdeydin sen ? bursada bu konuda çok çok iyi bi dr var. uzmanlık alanı sorunlu gebelikler,pıhtılaşmadan dolayı düşükler,ölü doğumlar.2arkadaşım bu yollardan 2düşüğü oldu bir tanesi 7aylık ölü doğum yaptı.bu dr.çok şükür ki sorunlarını çözdü birinin dünya güzeli evladı var diğeri de 5aylık hamile .

Günaydıııııııııııııııınn kızlarrrrr
evet evet test yaptım tabiki tek çizgiii.yani bu belirtisizlikle çift çizgi bekleyemezdim.bigün hamile kalırsam zaten bu bana süpriz olmayacak hemen anlıcam vücudumun tepkilerini çözdüm..inanın negatife hiç üzülmedim diş tedavisi olduğu için bu ay olmasa iyi olcak dıyodum içimden son günlerde.eee tabi sabah eşim yine bu negatife inanmadı koşa koşa geldi banyoya gariban bu çocuk yaaaa bundaki inanç bende olsa neler olmazdıfoto yüklicektim ama uyuz telefon buna izin vermedi bildiğiniz çok net tertemiz koyu bir tek çizgi..burdan o tek çizgiyi alkşlıyorumbu ay da yaptı yapacağnı köftohor.
eşime de dedim ki artık kaliteli spermleri seç yolla daha ayakta duramıyo şaşkolar,tutunamayıp düşüyolar ya kafaları güzel

Ben izmirdeyim cnm. Üçüncü hamileligimde perinatologa gitmem gerekirken normal devlet Hastanesindeki becereksiz bir doktora gittim hamilelik hakkında hiçbir bilgisi yok diyebilirim bunun öncesinde 19 haftalik bebegimi kaybettim dedim rahim ağzı dikisini bile benim israrlarimla attı. Onuda 12. Haftada olması gerekirken 15.haftada attı gayet iyisi rahim ağzında acilma yok dedi bende zaten böyle şeyler bir anda oluyor siz bunu bilmiyo musunuz dedim. Daha sonrasinda rahim kasilmalar ini dindirecrk bir sürü ilaç ve iğne var hiçbirini vermedi tam ağrım arttı doktora gittim zorla bir iğne yazdı tabi bunlara hamileliği ilk ogrenildigi an başlanıyor ben 15. Haftada başladım doktorun sayesinde bir hafta bile sürmedi doğum sancılarım başlamıştı bile öylece kaybettim bebegimi. Zaten bebekte hiçbir sorun yok erken doğumu onleyebilsek bebekler canlı doğdu ikiside.

Bende test yaptım negatif çıktı.sonra eşime söyledim o da sen niye kendi kafana göre test yapıp duruyorsun diyobiraz bekle adetin geçsin diyo ama insan dayanamiyo işte merak hiçte güzel bişey degilmis

İlahi Banu hiç güleceğim yoktu sabah sabah hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…