banuşşş yaaa bayılıyorum sanaGünaydıııııııııııııııınn kızlarrrrr
evet evet test yaptım tabiki tek çizgiii.yani bu belirtisizlikle çift çizgi bekleyemezdim.bigün hamile kalırsam zaten bu bana süpriz olmayacak hemen anlıcam vücudumun tepkilerini çözdüm..inanın negatife hiç üzülmedim diş tedavisi olduğu için bu ay olmasa iyi olcak dıyodum içimden son günlerde.eee tabi sabah eşim yine bu negatife inanmadı koşa koşa geldi banyoya gariban bu çocuk yaaaabundaki inanç bende olsa neler olmazdı foto yüklicektim ama uyuz telefon buna izin vermedi bildiğiniz çok net tertemiz koyu bir tek çizgi..burdan o tek çizgiyi alkşlıyorum bu ay da yaptı yapacağnı köftohor.
eşime de dedim ki artık kaliteli spermleri seç yolla daha ayakta duramıyo şaşkolar,tutunamayıp düşüyolar ya kafaları güzel
canım benim rabbimden umut kesilmez,bu konuda çalışmalar yapmış dr.ları araştır.ya da bursaya doktora bir kez olsun görün nasıl bi tedavi izleyeceğinizi söylesin,yol göstersin bilemiyorum kiBen izmirdeyim cnm. Üçüncü hamileligimde perinatologa gitmem gerekirken normal devlet Hastanesindeki becereksiz bir doktora gittim hamilelik hakkında hiçbir bilgisi yok diyebilirim bunun öncesinde 19 haftalik bebegimi kaybettim dedim rahim ağzı dikisini bile benim israrlarimla attı. Onuda 12. Haftada olması gerekirken 15.haftada attı gayet iyisi rahim ağzında acilma yok dedi bende zaten böyle şeyler bir anda oluyor siz bunu bilmiyo musunuz dedim. Daha sonrasinda rahim kasilmalar ini dindirecrk bir sürü ilaç ve iğne var hiçbirini vermedi tam ağrım arttı doktora gittim zorla bir iğne yazdı tabi bunlara hamileliği ilk ogrenildigi an başlanıyor ben 15. Haftada başladım doktorun sayesinde bir hafta bile sürmedi doğum sancılarım başlamıştı bile öylece kaybettim bebegimi. Zaten bebekte hiçbir sorun yok erken doğumu onleyebilsek bebekler canlı doğdu ikiside.
hadi canım güzel haberler al inşallah dua edicem sanakızlar bugün benim işler yogunnn ara ara girmeye çalışırım, doktordan dönüncede haber veriirm sizlere öpüyorummmmm
tamam canikom güzel haberlerini bekliyoruzzz öptümmmmm çokkkızlar bugün benim işler yogunnn ara ara girmeye çalışırım, doktordan dönüncede haber veriirm sizlere öpüyorummmmm
Dr. Sonuclarinda ins. Güzel haberler alirsin birdahaki ay senin icin yepyeni bir başlangıç olsun canimmmkızlar bugün benim işler yogunnn ara ara girmeye çalışırım, doktordan dönüncede haber veriirm sizlere öpüyorummmmm
ben göründüm karından baktı canm ultrasonla
bende göründüm, hormon tahlili istiyo zaten hemen.
rahim kalınlığına da bakıyo
Dr. Sonuclarinda ins. Güzel haberler alirsin birdahaki ay senin icin yepyeni bir başlangıç olsun canimmm
Tatlimmm msjlari okudum ama dün yazamadm bal gibi hamişsinnnn hayrlı ugurlu olsun Allah sana ve bebegine sağlık ve uzun ömür versinKızlar peki hiçbir belirti olmadan hamile olmak mümkün mü? Dediğim gibi hiçbir belirti yok göğüslrrimde büyümedi
evet ona ithafen koydum zatenşu başlığı görünce hep aklıma numune şarkıcılardan Alpay ın yabancılardan uyarlama yaparak söylediği "Eylülde Gel" şarkısı geliyor
Olsun kuzu dr.lardan daha iyi bilemeyiz fakat bana kalırsa kullanma belki gec döllenme oluşmuşturcanım 4.2 sonucunu özel bi hastanede uzman bır doktor verdi ona gözüktüm
alttan bakıyor yumurtalıklara üstüne örtü örtüyor merak etmehım. regli iken alttan muayene olmuyor yani dimi? doktorum tam güzel zamanda aramıs gelsin demiş. regl 3. günü bugünde. Bende telaşlandım yaa nasıl olcak öyle diye...
Banu yaaa sabah sabah güldürdün beni süpersin sen dis tedavine vok üzüldüm agrili ve sancili bir süreç Allah yardimcin olsun biran once iyles şaşkologlar içinse çok erken bir test bazen sonucu bu kadar erken cikmayabiliyor kendini hamişim yada degilim diye şartlama kirmizilari görene kadar dedik unutma fstikim benim bu ay bende ümitli değilim ama yinede kirmizilari görene kadar sabredicem bu topik bizi ayakta tutuyor birbirimize destek veriyor inan sizlerle günlerin nasil geçtiğini farketmiyorum bileeee canlarGünaydıııııııııııııııınn kızlarrrrr
evet evet test yaptım tabiki tek çizgiii.yani bu belirtisizlikle çift çizgi bekleyemezdim.bigün hamile kalırsam zaten bu bana süpriz olmayacak hemen anlıcam vücudumun tepkilerini çözdüm..inanın negatife hiç üzülmedim diş tedavisi olduğu için bu ay olmasa iyi olcak dıyodum içimden son günlerde.eee tabi sabah eşim yine bu negatife inanmadı koşa koşa geldi banyoya gariban bu çocuk yaaaabundaki inanç bende olsa neler olmazdı foto yüklicektim ama uyuz telefon buna izin vermedi bildiğiniz çok net tertemiz koyu bir tek çizgi..burdan o tek çizgiyi alkşlıyorum bu ay da yaptı yapacağnı köftohor.
eşime de dedim ki artık kaliteli spermleri seç yolla daha ayakta duramıyo şaşkolar,tutunamayıp düşüyolar ya kafaları güzel
Aynen katılıyorum. Çift çizgi gördüm amaTek belirtimiz adet gecikmesi olsun!
yaa çok teşekkür ederim cnm. Ne güzel şeyler yazmışsın. Bi kan testi yaptırsam bende inanıcam.Tatlimmm msjlari okudum ama dün yazamadm bal gibi hamişsinnnn hayrlı ugurlu olsun Allah sana ve bebegine sağlık ve uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?