Ben gecen ay inanilmaz kasik agrisi yasadim fosssss çıktı emin ol bu belirtiler insana kafayı yedirtirgeçen ay da yazdım bu kasık ağrısı ne menem bişeymiş herkesler yaşıyo bi ben yaşamıyorum arkadaş kendimden şüpheleniyorum.
Kizlaaaaaar kendimizi dinleyip beliryi uyduriyoruz ya bebek olusana kadar mide bulantisi 5. Haftadan sonra ciko ortaya lütfen kirmizilari gormeden umutsuz olmak yok test hikayeleride bünyeden bünye ye değişiyooooo erken grbelik testi 4 5 gun varken cikiyo normal testlerse bazen 7 gun gecse bile gostermeyebiliyo yani kizlar bekleyip gorcez biraz sabr lazım
o zamaaaannnn yıkılsın tüm belirtiler
Aynen canlar kirmizilari gorene kadar sabretcez sonra gelsin belirtiler ve bebisler haaa gelmezsede keyfi bilir bence testede gerek yok 7 8 gun kala cikmaz bosuna moral bozmayinTek belirtimiz adet gecikmesi olsun!
Bana kalirsa saglikocaginin verdigi adet sökturucuyu kullanmak yerine bir kadin dogum izmanindan acil destek al canim ne oldugunubo cok daha iyi bilirmerhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
canım 4.2 sonucunu özel bi hastanede uzman bır doktor verdi ona gözüktümBana kalirsa saglikocaginin verdigi adet sökturucuyu kullanmak yerine bir kadin dogum izmanindan acil destek al canim ne oldugunubo cok daha iyi bilir
Cnm kullanma adet söktürücü. Geç dollenme ye benziyor seninki. Böyle olanlar ikinci adet tarihi geçiyor öyle alıyorlar bekle biraz daha. Bizede bildir sonucu.merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM
Günaydın herkese.Ben henüz adet olmadım.Ama benım mayıstan beri adetlerim düzensizleşti.Kist oluşmuştu ve ilaçsız adet olamıyordum.En son ağustosta adet olmadan önce kistim kaybolmuş ve sonra ilaçla yine adet oldum.Şu an ise beklemedeyim cumartesiye randevu aldım korkuyorum yine kist mi oluştu acaba diye.Hiç böyle şeyler yaşamamıştım ta ki çocuk düşünene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?