Eylülde Gel

Benimde son 9 gun hic belirti yok arada bir gelip giden hafif kasik agrisi o kadar

geçen ay da yazdım bu kasık ağrısı ne menem bişeymiş herkesler yaşıyo bi ben yaşamıyorum arkadaş kendimden şüpheleniyorum.

Gecen sene kurtaj yasadigim bebegimdede arada kasik agrim olmustu normalde bendede olmaz simdilerde olmaya baslayinca acaba mi diyorum

Kizlaaaaaar kendimizi dinleyip beliryi uyduriyoruz ya bebek olusana kadar mide bulantisi 5. Haftadan sonra ciko ortaya lütfen kirmizilari gormeden umutsuz olmak yok test hikayeleride bünyeden bünye ye değişiyooooo erken grbelik testi 4 5 gun varken cikiyo normal testlerse bazen 7 gun gecse bile gostermeyebiliyo yani kizlar bekleyip gorcez biraz sabr lazım

Kesinlikle katiliyorum ilk ay, mide bulantisi, bas donmesi, adet gecikmesi, agrilar, hassasiyetler... ne varsa yasadim ama tabii ki fos... kendimi o kadar cok inandirmisim ki, kanda negatifi gordugum halde gec dollenme diyordum.

Kendini dinlememek gerek, ki zaten bu belirtilerin bazisi 5-6 haftadan once olusmaz bile. Gerci kisiye gore degisebilir ama yine de biz abartiyoruz belirti isini.

Evet ya gecen ay degil ondan oncekinde mide bulantısı kasık ağrısı hepsini yasadim ama beynimin bana oyunuymus...

GÜNCELLLL.....

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
38.LOLİPİGGY- 17 EYLÜL ............................Umudu yok haaaaa.bu ay çok çalışmadı tembel çocuk yan gelip yattı
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL

yok mu artıran yarında güzel haberler bekliyoruuuum kızlarrr

merhaba kızlar. normalde adetim hiç gecikmez. günü gününe saati saatine gelir. son adet tarihim 4 agustos. 2 eylülde adet olmam gerekiyordu. olmadım 8 eylülde beta hcg baktırdım sağlık ocağında 0.1 di. dört gün sonra 12 eylülde ise 4.2 ye çıktıgını öğrendik. ama dr. bu hamilelik sayılmaz dedi ve adet söktürücü verdi. kullanmadım. bu arada idrar testlerinde negatif sonuç alıyorum hep. enteresan bi şekilde de göğüs uçlarım ağrıyor ve gözle görülen bir şekilde damarlandı. NOLUR YARDIMM

Bana kalirsa saglikocaginin verdigi adet sökturucuyu kullanmak yerine bir kadin dogum izmanindan acil destek al canim ne oldugunubo cok daha iyi bilir

Cnm kullanma adet söktürücü. Geç dollenme ye benziyor seninki. Böyle olanlar ikinci adet tarihi geçiyor öyle alıyorlar bekle biraz daha. Bizede bildir sonucu.

Bence de hemen kullanma, birkac gun daha bekle ve kan testi yaptir gene guzel haberler almayi umuyoruz senin icin

BBAL , M melev
Bu arkadaslardan haber varmı?
bu topicte hamiş olmayan kalmayacak inşaallah ben buna inanıyorum
batı gelenlerden hayırlı haberler bekliyoruz
Günaydın herkese.Ben henüz adet olmadım.Ama benım mayıstan beri adetlerim düzensizleşti.Kist oluşmuştu ve ilaçsız adet olamıyordum.En son ağustosta adet olmadan önce kistim kaybolmuş ve sonra ilaçla yine adet oldum.Şu an ise beklemedeyim cumartesiye randevu aldım korkuyorum yine kist mi oluştu acaba diye.Hiç böyle şeyler yaşamamıştım ta ki çocuk düşünene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…