Eylülde Gel

bu teste göre hamilesin ama beklemiş test geçersiz oluyo diyolar.ama bu kadar belirgin de çöpte oluşmaz heralde.sen kaç dakıka sonra attın çöpe ?

bu teste göre hamilesin ama beklemiş test geçersiz oluyo diyolar.ama bu kadar belirgin de çöpte oluşmaz heralde.sen kaç dakıka sonra attın çöpe ?
Çift çizgiyi gördüm canım hemen. Sonra çöpe attım. Şimdide fotosunu paylaşmak için çıkardım.

peki sorun ile ilgili soktorlar birşey diyor mu canım? neyden kaynaklandığu ile ilgili?
Herhangi bi sorun goremediler ama ben pıhtılaşma olsu
Cnm hayırlı olsun dari tüm bebek isteyenlerin başına. Ikinci çizgi net çıkmış neredeyse. Bu kesin hamile oldugun anlamina gelir bunu bilmiyo musun gercektende

Amin canımda hayırlısı olsun inşllah ama hala inanmıyorum. Kan testini görene kadarda inanmıcam galiba boşa umutlanmak istemiyorum. Anca perşembe günü tahlil yaptırabilirim. Nasıl beklicem ya of

kıyamam ya o kadar cok negatif gördüm ki bende artık pozitif çıksa inanmam heralde test falan bozuktu derim hamilesin canım iyi düşün iyi olsun bence

Kızlar peki hiçbir belirti olmadan hamile olmak mümkün mü? Dediğim gibi hiçbir belirti yok göğüslrrimde büyümedi

Hanımlarr bende ıns bebek ıstıyorum. sat 31.08.2015 bat 25.09.2025 ılk deneme preesedle ama ıdrar yolu enfeksıyonum var bebege engel teskıl edermı ? bu arada 20 yasındayım.

Kızlar peki hiçbir belirti olmadan hamile olmak mümkün mü? Dediğim gibi hiçbir belirti yok göğüslrrimde büyümedi
illa belirti olacak diye bişey yokki.. o kadar çok insan varki çevremde adetinin geciktiğini çok sonra fark edip hamile olduğunu anlayan.. hatta bir arkadaşım normal adet zamanında adetini bile olmuştu, bir sonraki döngüsünde fark edilmişti hamileliği-2 aylık falanken düşün yani!! bakma sen belirtilerin çoğunu biz yaratıyoruz aslında kendimizde

Sağol canım

Hanımlarr bende ıns bebek ıstıyorum. sat 31.08.2015 bat 25.09.2025 ılk deneme preesedle ama ıdrar yolu enfeksıyonum var bebege engel teskıl edermı ? bu arada 20 yasındayım.
Listeye eklıyorum canm o zaman seni.diğer soruların için bi fikrim yok bilen vardır sayfada.daha yaşın çok küüçük zaten senin hamile kalabılme ihtimalin bile bizden yüksek yanı bildiğim bu

Evet hic belirti olmadan gebe kalan cok. Tek belirtisi adet gecikmesi olan ya da hatta bazen o bile olmayan :)) Allah kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah Emoli_34

Enfeksiyon etkileyebilir canim, yogun bir enf.ise. tabi nasibinde varsa her turlu olur bu ay gebe kalmadiysan onceligin enfeksiyonu atmak olsun - ki saglikli bir gebelik gecir. Gebelikte cok fazla olur zaten idrar enfeksiyonu. O yüzden ona onem ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…