canım iyiyim sen nasılsın ,bildiğin gibi günler geçiyo çok şükür yok yaramazlık sende ne var ne yokSlm ark merhabacansu1109 nasılsın kuzum
canımmm hamile misinnn ayyy çok sevindimmmmmmKesınlikle dogru ben bu ay ne ovulasyon yaptım nede kendımı dinledim ve 22 Ağustos sat ve 9-10 gun ve 15-16 günler ilişki oldu onlardan birinde tutmuş
huhuğğğğğğğğğğ süpermiş kızım buuuuYeni topiğimizin Adı ne olacak kızlar ...''Ekim ekim bebiş gelir nitekim'' :) olabilir... Sizlerde yazın bari birşeyler hadiiiiiiiiii
siz yine iyisiniz ben sattan bu yana tatildi felandı filendı derken sadece bi kere değerlendirebildik.....28 ağustos sat bugün eylül 15...oda ovi zamanına gelecekte tutacak....sürahi hanımın dediği gibi pehhhhh.....
Ben yapmıştım o bal-tarçın-çörekotu karışımından.. Korkunç bi tadı var, 5 gün zor dayanmıştım :))eylul de gel konusunu kapatip ekime geciyorum ben :) yine mi gol degil yine miiiiiiii yarin gideyim de hormon testimi yaptirayim napayim kendi basima yapamiyom ben bebek falan :) bide bal corek otu falan diyolardi onu deneyeyim amma naz yapti bu bebis yeter daaa :) bu kadar calismalara ragmen gelmiyo
Ben yapmıştım o bal-tarçın-çörekotu karışımından.. Korkunç bi tadı var, 5 gün zor dayanmıştım :))
Darısı sana kuzum inşcanımmm hamile misinnn ayyy çok sevindimmmmmm
Ben yapmıştım o bal-tarçın-çörekotu karışımından.. Korkunç bi tadı var, 5 gün zor dayanmıştım :))
huhuğğğğğğğğğğ süpermiş kızım buuuu
bizim söylediğimiz olmasın da: Dahahahaha
şişşşttt kötüyü çağırma neden çağırıyosunn ??? vakti gelmemiş daha belli ..en güzeli olacak rabbim en doğrusunu bilirBen zaten çok sabırsız biriyim buralara girince daha çok heyecan yapıyorum yaa. Öylede yok böylede yok. Kadersiz ben.
aminn canım hayırlısıyla nasip eder inşallah rabbimDarısı sana kuzum inş
ben tarçın severim de asgari boyutta baldan nefret ederimıyyy tarçından nefret ederim :)
ben tarçın severim de asgari boyutta baldan nefret ederimbana göre değil
cnm çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....Darısı sana kuzum inş
Âmin çok tşk ederım rabbım herkese nasip etsin inşcnm çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....
annem cansu balll ye kızım 1 kaşık baksadece hergün dediğinde ben =>Balı severim bak hele böyle teragı üzerine ball hımmmmm....
annem cansu balll ye kızım 1 kaşık baksadece hergün dediğinde ben =>o derece
ben pekmezde de yaşıyorumonu ben pekmezde yaşıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?